Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatun resmen bizimle dalga geçiyorda açtığı konulara baktım hepsi bi entrika
özellikle eşimin yeğeni yazan konuya bayıldım bu kadar olur pes

sanırım kendi halinize böyle katılarak gülüyorsunuz
başka işiniz yokmu mesela kocanızı tekrar aldatmak gibi saçma sapan konular açıp neden insanları meşgul edersiniz anlamam zaten

madem saçma buluyorsun neden meşgul oluyorsun ve cevap yazıyorsun.seninde daha iyi bir işin yok galiba laelaelaelaelae

Bayanlar sakin olalım gereksiz kişi konular için ceza almayalım arkadasta kendi kendine devam etsin saldırsın dursun ortada..

eee ne güzel gülüşüyoduk konu sahibi mızıkçılık yaptı banlandı..
cıks olmadı şimdi bu :umursamaz:

ışte adalett :lepi::lepi::lepi:

Arkadaşlar,lütfen seviyeyi bozmayalım...
karşılıklı tartışmak yasak biliyorsunuz...
diğer üyelere hakaret yasak biliyorsunuz..
hatırlatayım dedim...
lütfen konuyla ilgili paylaşıma devam...
sevgiler...

ya ınsanların baska derdı yokmu bu konu yalanmıydı yanı :olmaz:

Konu sahibi arkadaşım bir hata yapmışsın sonuçlarınada katlanacaksın elbet, eğer her sevgilisi ilgisiz olan aldatsaydı ooo neler olurdu ama suçun büyüğü eşinde baştan affetmeyecekti, madem etmiş şimdide sesi çıkmayacak ayrıca kullandığın kelimeler bir eğitimciye hiç yakışmıyor tabi eğer gerçekten eğitimciysen. Tabi bu hikaya koca bir yalan değilse.

Niye????:delphin:

Bunu kaldiramiyordu beyfendi madem neden illaki evlenmek istedi arkadasla?:kahve:

Bende bunu anlayamiyorum.....

Buraya bir kadin esim beni evlenmeden önce aldatmisti simdi sürekli hirsimi ondan cikariyorum diye konu acsaydi....kabul ettin sesini cikarma buna hakkin yok arkadasim derdik....:hulya:

Konu sahibinin yaptigi iyi birsey degildi tabiki...ama madem buna ragmen evlendi esi onunla simdide kalkip bunu öne sürerek hayatini zindan etmeye hakki yok diye düsünüyorum...:kahve:

Zaten bu evlilik basli basina bir hataydi...
ben o yazımı gece yazdım arkadaş konuyu açıp abuk subuk açıklamalar yaptında
evliyken aldatmış oldunu düşündüm
her neyse adam o yada bu şekilde bi zman aldatılmış nikahdan önce öğrenmiş
zamanında söyleseydi belki adamda evlenmezdi

Allah Allah yaaaaa.... hiç bir insan ilgi göstermiyor diye sevdiğini aldatır mı :1shok: hadi trip yaparsın sen de ilgilenmessin aramassın anlarım da aldatmak çok ağır bir hareket bence. madem hareketleri hoşuna gitmiyordu ayrılcaktın fisfisfis şimdi hem kendi hayatını mahvetmişin hem de kocanınkini biraz zor gözüküyor durum :sm_confused:

tühh geen ekşını kacrdım bee:delphin:
ınsan haber verırdı

şu şekilde çıkarıyor devamlı sert bir tavrı var asık bir surat ilgisiz tavırlar.saygısız davranışlar yani ben çok değersiz işe yaramaz biriymişim gibi davranıyor.sen anlamazsın sen bilmezsin.sen ne biçim bir insansın.kötü yetişmişsin.cahil vs vs vs gibi.seni ben ne yapayım senin nereni seveyim.sen kimsinki gibi laflar ağzından hiç eksik olmaz sağolsun.sanki beni üzmek,aşağalamak onun günlük rutin gibi...

yuh yani yuh sizde bunları kendinize dedirttiriyorsunuz öyle mi inanmıyorum yani

birbirinize işkence çektirmek için mi evlendiniz ? bu mantıgı anlamıyorum anlamıycam

Allah akıl versin ! ikinizede

Back
X