Sizce?

passionness

Big girls don't cry
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
16
2
86
İstanbul
Merhaba.
Bir konuda tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var.18 yaşındayım lise son sınıfta okuyacağım bu yıl.Gelecek kaygısı yaşayan ve buna bağlı olarak hedeflerini yüksek tutan hırslı biriyim.Malumunuz ygs-lys sınav sistemi için üniversite hazırlıklarına geçen yıl başlamış bulunmaktayım ve çok şükür kayda değer başarılar elde ediyorum.Geçen yıllarda okul dışında görüştüğüm ve bana olan ilgisi bariz ortada olan biri vardı fakat ben yakın durmadım çok fazla.Son günlerde ise bana ulaştı ve tekrar tekrar gerek sözlerinden gerek tavır ve davranışlarından bana olan ilgisini hissedebiliyorum.Ben de ona karşı boş değilim açıkçası.İkimiz de İstanbul'da yaşıyoruz o konuda hiçbir sıkıntı yok.Ama sınava hazırlık sürecinde hayatıma birini almam geleceğim açısından uygun olur mu? İlişki içinde çıkan problemlerden psikolojik olarak etkilenip dersler üzerindeki motivasyonumu azaltır miyim? Planda bu süreçte duygusal bir ilişki yaşamak kesinlikle yoktu ama kafam karıştı çok üzgünüm bu yüzden.Daha önce ilişkilerimin olduğunu da belirteyim.Bu dönemde hayatına birilerini alıp sonrasında pişman olan veya üzerinde tam tersi etki yaratan birileri oldu mu? Olduysa yardımlarınıza ihtiyacım var.Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Canim anladigim kadariyla karsindaki kisi israrci eger bunun adi asksa soyle beklesin sabretsin sende gelecegini kur universiteni kazan emin ol erkeklerin cogu degmiyo fedakarliga geleceginden calma sakin senden buyuk kardesim var abla tavsiyesi once kendi gelecegini kurtar cok seviyosa bekler

merhaba
bence bu donemde boyle bir olaya hic girme. ben o yaslarda hic dusunmedim hic de pisman degilim. egitim cok daha onemli. hic etkilemez beni belki olumlu bile gelebilir dersin ama inan kafani gereksiz yere cook mesgul eder. once egitimini dusun, daha cok gencsin.

bı koltuga ıkı karpuz sıgdıranı goremedım henuz
eger gercekten basarı gerektıren bır meslek ıstıyorsan bu ıse mola vermen gerek

Eğer ikisinini bi arada yürütebileceğini düşünüyorsan o zaman şans verebilirsin fakat o dönemde sıkıntı stres zaten çok oluyor...

Bence kesinlikle önce okul diyorum erkek dediğin ne ki istemediğin kadar çoklar ve biçoğu aynı bence burda çok kişinin sıkıntısı okuyorum bi tane düzgün olan ilişkisinden bahseden yok hep olan bayana oluyor en azından elinde maddi güvencen olursa yine peşinde koşan çok olur bu yaşlarda da hemen evlenecek değilsin geleceğini kur seven insan her şekilde bekler benim lise hoca 4 yıl eşinin peşinden koşmuş en sonunda evlenmiş mutluydu yine başka bi lise hocam ilk okul aşkıyla evlendi yani önce okul.....

Ahh ah hatırladım bak şimdi kendi zamanlarımı. Sene başında kesin kural demiştim kimse yok, kimse de olmadı, iyi ki de olmadı. Bir ara sonlara doğru birine kafayı taktım ama mutlu son oldu onda da. Ben tam olarak istediğim yere girmiştim, girdim ama inan sevgili mevzuları hep aksatıyor. Arkadaşlarımda gördüm kavga ediyorlar moral bozuk geliyorlardı, ders dinleme, çalışma hayatı alaşağı olabiliyordu ki iki arkadaşım kazanamadı. Kız çocukla kafayı bozdu, ilaç falan kullanmaya başladı. Bütün stresler bir arada düşünsene. Demem o ki önce sınavına odaklan ama muhabbeti kesmene gerek yok, arkadaş gibi konuşun, dertleşin. Flört dönemi ne kadar uzun = ilişki o kadar tatlı güzelim yanlış yapmanı istemem :31: üniversite-bölüm var mı kafanda belirli?

Son düzenleme:
Canim anladigim kadariyla karsindaki kisi israrci eger bunun adi asksa soyle beklesin sabretsin sende gelecegini kur universiteni kazan emin ol erkeklerin cogu degmiyo fedakarliga geleceginden calma sakin senden buyuk kardesim var abla tavsiyesi once kendi gelecegini kurtar cok seviyosa bekler

Değil mi? Haklısınız doğru olan apaçık ortada ama erkekler işte ilgim kaydı bir şekilde :))

merhaba
bence bu donemde boyle bir olaya hic girme. ben o yaslarda hic dusunmedim hic de pisman degilim. egitim cok daha onemli. hic etkilemez beni belki olumlu bile gelebilir dersin ama inan kafani gereksiz yere cook mesgul eder. once egitimini dusun, daha cok gencsin.

Ben de öyle düşünmüştüm :) Teşekkür ederim

bı koltuga ıkı karpuz sıgdıranı goremedım henuz
eger gercekten basarı gerektıren bır meslek ıstıyorsan bu ıse mola vermen gerek

Ben de görmedim henüz ama bazen belki deyip düşünülüyor :) Teşekkür ederim

Eğer ikisinini bi arada yürütebileceğini düşünüyorsan o zaman şans verebilirsin fakat o dönemde sıkıntı stres zaten çok oluyor...

Evet oldukça stresli bir dönem tam anlamıyla kendime güvenemiyorum bu etkilenmeme konusunda.Teşekkür ederim :)

Bence kesinlikle önce okul diyorum erkek dediğin ne ki istemediğin kadar çoklar ve biçoğu aynı bence burda çok kişinin sıkıntısı okuyorum bi tane düzgün olan ilişkisinden bahseden yok hep olan bayana oluyor en azından elinde maddi güvencen olursa yine peşinde koşan çok olur bu yaşlarda da hemen evlenecek değilsin geleceğini kur seven insan her şekilde bekler benim lise hoca 4 yıl eşinin peşinden koşmuş en sonunda evlenmiş mutluydu yine başka bi lise hocam ilk okul aşkıyla evlendi yani önce okul.....

Çok haklısınız erkekler konusunda onlarca şansım varken hayatın şekillenmesi için bu kadar imkan kimse için olmuyor malesef.Desteğiniz için teşekkür ederim :)

Ahh ah hatırladım bak şimdi kendi zamanlarımı. Sene başında kesin kural demiştim kimse yok, kimse de olmadı, iyi ki de olmadı. Bir ara sonlara doğru birine kafayı taktım ama mutlu son oldu onda da. Ben tam olarak istediğim yere girmiştim, girdim ama inan sevgili mevzuları hep aksatıyor. Arkadaşlarımda gördüm kavga ediyorlar moral bozuk geliyorlardı, ders dinleme, çalışma hayatı alaşağı olabiliyordu ki iki arkadaşım kazanamadı. Kız çocukla kafayı bozdu, ilaç falan kullanmaya başladı. Bütün stresler bir arada düşünsene. Demem o ki önce sınavına odaklan ama muhabbeti kesmene gerek yok, arkadaş gibi konuşun, dertleşin. Flört dönemi ne kadar uzun = ilişki o kadar tatlı güzelim yanlış yapmanı istemem :31: üniversite-bölüm var mı kafanda belirli?

Öyle mi? Çok büyük ölçüde etkiliyor o zaman.Bu kadar tahmin etmemiştim ki zaten duygusal anlamda irademe de güvenemiyorum ne yazık ki.Dediğiniz gibi davranacağım.Mimar Sinan-Mimarlık gibi zorlu bir hedef belirledim uzun zamandır mevcut.Yazdıklarınız iyi geldi desteğiniz için teşekkür ederim :)

Öyle mi? Çok büyük ölçüde etkiliyor o zaman.Bu kadar tahmin etmemiştim ki zaten duygusal anlamda irademe de güvenemiyorum ne yazık ki.Dediğiniz gibi davranacağım.Mimar Sinan-Mimarlık gibi zorlu bir hedef belirledim uzun zamandır mevcut.Yazdıklarınız iyi geldi desteğiniz için teşekkür ederim :)

Tatlım harika bir hedef koymuşsun, seneye buraya kazandığınız bölümleri yazdığınızda mimar sinan - mimarlık yazarken görmek istiyorum seni, şimdiden kolay gelsin :54:

Son düzenleme:
okuluna bak bosver sevgılıyı fılan bı sureden sonra sıkıntı verır basarısız olursun benceee

Back
X