- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
Kaç aylık hamilesin?
Sancın tutar bişey olur diye mi göndermiyo yoksa masraf yapmamak için mi?
evet bişey olur diye galiba 4 buçuk aylık
Benim kuzenimin eşi 4.5 aylık hamile ve şehir şehir geziyorlar :44:
Eşinizin bu kadar pimpirikli olmasına gerek yok ki hamile olmak hayattan kopmak değildir
Doğum gününü çok şaşalı şeyler yapmadan kutlayın yine de
Hem belki ikna olur böylece
Not: doğum günü bitmiş ya naptınız kutladınz mı
8 veya 9 aylık falan olsa tamam da 4,5 aylıkken göndermemesi saçma olmuş... beraber gitseniz?
kendi pastasını kendi almış annesigille kutladık bişey olursa geri gelme diyor bana git ama bişe olursa gelme bende korkuyorum
Evet 14 saat falan varBöyle olumsuz düsünürse bir sey olmayacaksa da olacagı tutar
Yol mesafesi uzun mu?
Evet 14 saat falan var
Galiba oyle.çok sıkıntlym 2 gundn beri knuşmyorz dogru dzgun gdersen gelme dyo sebep sóylese geçerli bi sebebide yok halbukiHm baya uzunmuş eğer arabayla gidilecekse
Eşiniz çok net bir şekilde hayır diyor
Bana gidemeyecekmişiniz gibi görünüyor
Bir de bir şey olursa geri gelme demiş
Sanırım yapacak bir şey yok
Bebek ve sizin için çok endişeleniyor sanırım
Galiba oyle.çok sıkıntlym 2 gundn beri knuşmyorz dogru dzgun gdersen gelme dyo sebep sóylese geçerli bi sebebide yok halbuki
günaydın bugün moralim çok bozuk napmam lazım bilemedim hamileyim üvey abimin düğünün var gitmeyi çok istiyorum ama eşim göndermiyor başka bir ilde olacak düğün çünkü bu yuzden dün cok kavga ettik tartıştık ve bugün onun doğum günü 2 hafta öncede evlilik yıldönümümüzdü o günde tartıştık eşim yüzünden bugün içimden doğum gününü kutlamak hiç gelmiyor
yengeç burcuyum ben aynen oda boga burcucanım tam diğer açtığın konuya cevap verecekken bu konuyu gördüm ve zihnimde daha da netleşti bazı şeyler..sizin eşiniz de benimki gibi evde hakimiyetin tam anlamıyla kendinde olduğunu ona hissettirmenizi isteyen tipik bir boğa burcu..gerçi bir çok erkek bunu ister ama şunu bilin bir boğa burcu erkeği inatçı bir yöneticidir..sizin burcunuz ne çok merak ettim :))?? ona göre yorum yapcam..
yengeç burcuyum ben aynen oda boga burcu
Böyle olumsuz düsünürse bir sey olmayacaksa da olacagı tutar
Yol mesafesi uzun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?