Sizce ?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..

Ben arkadasimin uzerindeki prada candy kokusunu cok begendim..

Sizce bu prada candy kokusuna benzeyen bir koku var mi ?

Koku guzel degisik bir kokuydu durdukca sekeri migde bulantisi yapmiyor normalde sekerli parfumleri fazla sevmem ama buna bayildim..

Bu tarz parfum onerilerinizi bekliyorum kizlar.. bide coco madamoiselle varmis ama benziyormu acaba ?

prada candy sekerlı,, coco ona benzemez ki coco mad. sadece chanel chance ıle benzıyor..
o ıkısının baska benzerı yok ıkısı de sekersız

Onu bılmıyorum bvlgarı kokularını denemek ıstemedım hıc..
ama vardır prada candy e benzeyen bır cok koku vardır..suan aklıma da gelmıyor ama

eğer onu begendıysenız zaten şunları da begenırsınız
la vie est belle
elie saab
flowerbomb
yves rocher vanılya parfumunu bence begenırsınız.
bir de dolce gabbana pour femme ıntense kırmızı şişe olabılır :KK66:

Peki escada magnestizm nasil oda begenebiliceklerimin arasindamidir ? Cok duydum ama koklamadim hic tabi bide lolita lempicka var..

Peki escada magnestizm nasil oda begenebiliceklerimin arasindamidir ? Cok duydum ama koklamadim hic tabi bide lolita lempicka var..

evet onu da begenırsın magnetızm de şekerli bır kokudur..
kalıcılık arıyorsan kesınlıkle lavie est belle, magnetızm de kalıcıdır ama
ılk sıktıgında sekerlı gelecektır ama durdukca guzelleşiyor bunu ben de yenı fark ettım ve sekerlı kullanmaya basladım
ama oyle vıcık vıcık kullanmam sekerlılerı..
bu yazdıklarım gercekten karakterli kokular..durdukca sana da soran olacaktır emın ol

Ben aslindasevmezdim sekerli ama bazi parfumlerin hicfarkina varmamisim migde bulandirici sekerliler oluyodu bnde hic denemedm simdi simdi dikkatimi dekmeye basladi baymayan sekerli koku aramaya basladim ^^ birde bu britney fantasymerak ediyorum baska neler var acaba almak isitorum kendme bitane :KK70:

Ben aslindasevmezdim sekerli ama bazi parfumlerin hicfarkina varmamisim migde bulandirici sekerliler oluyodu bnde hic denemedm simdi simdi dikkatimi dekmeye basladi baymayan sekerli koku aramaya basladim ^^ birde bu britney fantasymerak ediyorum baska neler var acaba almak isitorum kendme bitane :KK70:

hehe anlasılan sen de benım gıbı onyargılı yaklasmıssın..cunku cogu kız acık parfumden alıp kı ben de alıyorum guzellerını ama bazıları asırı derecede sıkıyorlar seker baharat falan yaslarına da gıtmedıgı ıcın bayıyor..
yanı ben suan 20li yasların sonundayım ama yenı yenı kullanmaya basladım sekerlılerı cunku tasıması zor..

az sıkmak gerek durdukca guzel oluyor herkes cok sıkınca gına geldı zaten.
mıdnıght fantasy guzeldır..onu da dene burdakılerın hepsını dene ama tek bırını sec gercekten cok sıkınca bayıyor

yazın zaten sekerlı kullanmam ben ama kısın severım sekerlı karamellı

yves rocher da vanılla parfumu ındırımdeydı 35 tlydı gecen bılegıme sıktıklarında tum gun koktu sınıfta herkes bayılmıstı aklında olsun orası da

Bu sekerli kokularin kaliteleri markalarindan degisiyor sanirim soledikleri denicem cok tsk ederm cnm en cok dolce gabbana pour femme merak ediorum googleden resmine baktm kirmizi sise diyince intense cikti gzl birseye benizyor

Evet sanirim bu yuzden dedigin gibi parfum sisesini uzerine bosaltiyorlar nefes alamiyorsun artik :KK70: bende 24 yasima giricem az kaldi ins bakalim denicem bunlari not aldim merak ediyorum

Evet sanirim bu yuzden dedigin gibi parfum sisesini uzerine bosaltiyorlar nefes alamiyorsun artik :KK70: bende 24 yasima giricem az kaldi ins bakalim denicem bunlari not aldim merak ediyorum

dolce gabbana bana agır geldı bırazcık ama belkı sen begenırsın şişesi falan cok tatlı..

diğerlerine de bak ama buyuk ıhtımal sen de flowerbomb ya da la vıe est belle begenenlerden olacaksın gıbıme gelıyor :))

boşver alma dırek orgınal,,once kokunu sec sonra orgınale verırsen para ver..d&p tercıhın olsun

Britney fantasy, escada magnetism, la vie est belle, d&g the one, ysl cinema, chopard wish, lolita lempicka, thierry mugler angel bunlar candy tarzı kokulardır.. ama bunlar arasında britney fantasyi, magnetisimi ve wishi tavsiye ederim..

bizim gibi şekerli kokulara adım adım yaklaşan bir arkadasımız :))
evet hehe :KK48: genellikle tatlı kokuları seven çiçek kokusunu sevmezmiş.. çiçek sevende tatlı kokuları sevmezmiş.. ama tatlı koku var bide vanilya tatlılığı veren koku var.. vanilya insanı asla rahatsız etmez ben vanilyalı kokulara bayılırım mesela.. bide vanilya çiçek oldummu dadından yenmes :kk77:

evet hehe :KK48: genellikle tatlı kokuları seven çiçek kokusunu sevmezmiş.. çiçek sevende tatlı kokuları sevmezmiş.. ama tatlı koku var bide vanilya tatlılığı veren koku var.. vanilya insanı asla rahatsız etmez ben vanilyalı kokulara bayılırım mesela.. bide vanilya çiçek oldummu dadından yenmes :kk77:

aynen aynen..şekerliden cok vanılyalıya bakmak gerek..
sekerlileri az ve kışın sıkmak lazım
yaz gelse de bir the one kullansam yaa :)
kışın pek kalmıyo ustumde
ben cıcek olarak sadece avon celebreyı sevıyorum oda kalmıyo ama

aynen aynen..şekerliden cok vanılyalıya bakmak gerek..
sekerlileri az ve kışın sıkmak lazım
yaz gelse de bir the one kullansam yaa :)
kışın pek kalmıyo ustumde
ben cıcek olarak sadece avon celebreyı sevıyorum oda kalmıyo ama
Bende çiçek olarak bitek tommy girl ve envy me yi seviyorum :KK19:

avon kokularını hiiç sevmiyorum ben yaa :KK12:

:KK45:
Bende çiçek olarak bitek tommy girl ve envy me yi seviyorum :KK19:

avon kokularını hiiç sevmiyorum ben yaa :KK12:

avon sevmıyorum da celebreyı guzel yapmıslar..sankı chancedakı ferahlık var..

evet tommy gırl guzel envy me zaten yaz aşkım:KK59:

Prada candye ne benzeyebilir acaba ?omnia crystalline benzziyormudur acaba ?
kesinlikle benzemiyor.. sen daha ucuz uygun olan bir benzerini mi arıyorsun anlamadım canım? prada candy tarzı kokular, escada magnetism, lancome la vie est belle, viktor rolf flowerbomb birde D&P de Lolita Lift var onuda beğenebilirsin.

kesinlikle benzemiyor.. sen daha ucuz uygun olan bir benzerini mi arıyorsun anlamadım canım? prada candy tarzı kokular, escada magnetism, lancome la vie est belle, viktor rolf flowerbomb birde D&P de Lolita Lift var onuda beğenebilirsin.

hah bu konu tam senlık kuzum
şekerli parfüm canavarı senii =)
bu arkadas gelınce emınım cok faydan olucak ona =))

X