sizce?

nillgunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
111
56
98
merhaba. sevgilime bir miktar para vermiştim. o geri ödeyeceğini söyledi ama ben, vermesende olur demiştim. şu zamana kadar ödeyeceğim dediği zaman geçti. bir de araya ayrılık girdi vs.
bu sizce borç sayılır mı sayılmaz mı? kendisine konuyu bir kere bile açmadım, açmayacağım da. maddi açıdan zor durumdayım ama acaba benim böyle düşünmem çirkin mi, siz olsanız nasıl düşünürdünüz?

Vermesen de olur demişsiniz konu kapanıp gitmiş, birde ayrılmışsınız artık yapacak birşey yok.

Ben sevgilinizin yerinde olsam asla ödemeden rahat edemezdim.Siz ne kadar gerek yok deseniz de bence ödemeliydi.

Vermesende olur demişsin, gitmiş giden.

Sen de ondan borç iste verdiğin kadar, o da illaki vermesende olur der.

Kaç para sorması ayıp olmazsa?

Geri ödeyeceğini soylemisse ödemesi gerekir, üstüne yatmamali..
Nezaketen gerek yok demis olabilirsiniz ama bunu firsat bilmis sanirim..

Eger suan birlikteyseniz ve sizin maddi olarak zorlandiginizi biliyor ve goruyorsa kendisinin dusunmesi size yardim etmesi lazim diye dusunuyorum ben hayir BENCE boyle dusunmen yanlis degil.

"Vermesen de olur" dediğiniz parayı nasıl isteyeceksiniz ki ayrıldığınız adamdan?
Sevgiliye niye borç verilir ki hiç anlamam.

ayrıldıysanız isteyin
ayrılmadıysanız isteyemezsiniz

Valla bende verdim istemedimde kendiside vermedide eğer ayrılırsam isterim yani neden istemeyeyim 1000 lirayi flandı

Miktarı az biseyse gerek yok.ama sizin ihtiyacınızı karşılayacak kadarsa isteyin çekinmeyin.

Siz ne derseniz diyin onun borcuna sadik kalip ödemesi gerekirdi. Odemiyorsa da istemek hakkinizdir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…