- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Eşim kızların kaldığını bilmiyordu .Bence eşin biraz hayal kurmuş gibime geldi :)
O zaman tamam özür dilerim eşinizden. Bence kimse rahatsız olmaz. Ayrıca saat kaç yatmıcak mısınız kiEşim kızların kaldığını bilmiyordu .
Gelicem deyince ben gelme dedim. Öyle öğrendi
Ya ticaz tabi direk.O zaman tamam özür dilerim eşinizden. Bence kimse rahatsız olmaz. Ayrıca saat kaç yatmıcak mısınız ki
Okuldan 2 kiz arkadaşım bende kalıyor bu gece..
Eşim de bu gece çalışıyor nöbeti var.
Normalde sabaha kadar nöbetçi idi . Ama az önce aradı yarım saate eve gelebilirim yerime başka biri bakacak dedi.
Bende gelme kızlar bizde kalacak dedim. Sabah biz erkenden cikicaz zAten dedim.
Sonuçta 2 genç kız. Ailelerinide taniyorum yaslari biraz kucuk ve bana emanetler.Eşim den asla şüphe etmem. Kizlardan da zerre kadar suphem yok. ama belki onlar rahatsız olurlar ne bileyim. . Belli mi olur. SizCe esime gelme nobetini tut diyerek hata mi yaptim. Kendimi suçlu hissediyorum eşime karşı.
Zerre kadar kiskaniyorsam namerdimAcık olun,kıskanıyormusunuz yoksa bütün mesele kızların rahatsız olabilme düşüncesimi?
O zaman kim kimden rahatsız olacak büyütmeyinYa ticaz tabi direk.
Onlar uyUdu bile
Okuldan 2 kiz arkadaşım bende kalıyor bu gece..
Eşim de bu gece çalışıyor nöbeti var.
Normalde sabaha kadar nöbetçi idi . Ama az önce aradı yarım saate eve gelebilirim yerime başka biri bakacak dedi.
Bende gelme kızlar bizde kalacak dedim. Sabah biz erkenden cikicaz zAten dedim.
Sonuçta 2 genç kız. Ailelerinide taniyorum yaslari biraz kucuk ve bana emanetler.Eşim den asla şüphe etmem. Kizlardan da zerre kadar suphem yok. ama belki onlar rahatsız olurlar ne bileyim. . Belli mi olur. SizCe esime gelme nobetini tut diyerek hata mi yaptim. Kendimi suçlu hissediyorum eşime karşı.
Yazık o zaman adama ama ya sevinmişdir eve erken geliyorum diye.Zerre kadar kiskaniyorsam namerdim
Kıskanacak bi durum da yok ortada
Yazık o zaman adama ama ya sevinmişdir eve erken geliyorum diye.
Arkadaslarınızda Madem evli kadının evine yatılı gelmeselermiş..
Yazık o zaman adama ama ya sevinmişdir eve erken geliyorum diye.
Arkadaslarınızda Madem evli kadının evine yatılı gelmeselermiş..
Ben karsı degilim,yanlıs anladınız bende giderim arkadasıma yatılı olarak ne o ne ben ne esi rahatsız olmayız.neden gelmesinler ki?
eşi nöbetçi imiş, kız kıza bir gece geçirmek, birlikte kalmak istemişler
bu kadar mı eş bağımlısı yaşayalım? ne olur ki bir geceden?
benim de çok sevdiğim bekar arkadaşlarım var
bir gece eşimi, kayınvalideme yatıya gönderip, arkadaşlarımı yatıya çağırdım
bebeğim olduğu için dışarı pek çıkamıyordum
ne oldu sevgimiz mi azaldı? öldük mü? ilişkimiz mi sarsıldı?
Konu sahibinin evliligini demişdim,yani kalanlar evli birine gitmeseymiş dedim.evli olduğunu nereden okudunuz yaşları küçük yazmış konu sahibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?