Sizce ??

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Okuldan 2 kiz arkadaşım bende kalıyor bu gece..
Eşim de bu gece çalışıyor nöbeti var.
Normalde sabaha kadar nöbetçi idi . Ama az önce aradı yarım saate eve gelebilirim yerime başka biri bakacak dedi.
Bende gelme kızlar bizde kalacak dedim. Sabah biz erkenden cikicaz zAten dedim.
Sonuçta 2 genç kız. Ailelerinide taniyorum yaslari biraz kucuk ve bana emanetler.Eşim den asla şüphe etmem. Kizlardan da zerre kadar suphem yok. ama belki onlar rahatsız olurlar ne bileyim. . Belli mi olur. SizCe esime gelme nobetini tut diyerek hata mi yaptim. Kendimi suçlu hissediyorum eşime karşı.

keske zamaninda esinize sen gece yokken x-y de bizde kalabilir mi diye sorsaydiniz. neticede bu bir emrivaki olmus, hosuna gitmeyebilir.

3 kiz 1 erkek farkli anlasilir sandiniz sanirim. Esinize boyle demeniz bencillik o yapsaydi? Ev arkadasi bile olsan ortak kullanim alani

ya hakikaten gelen yorumlara inanamıyorum

bence suçlu hissetmeyin, yaptığınız da doğru
sanki hergün mü aynı şeyi yapıyorsunuz?
bir gece kızlarla birlikte olmak istemişsiniz işte, bunda birşey yok
ha, önceden haber verebilirdiniz eşinize evet, ama bu kadar samimiyetiniz vardır elbet, olmasa hesap edip haber verirdiniz herhalde
alt tarafı bir nöbet, birşey olmaz
ama mesela eşiniz gelse ve kızların aileleri öğrense belki yanlış anlaşılır, belki kızlardan biri zehirlenir, akla farklı türlü şeyler gelir
bir de kimseyi ama kimseyi tanıyamıyoruz ki gerçek anlamda, hadi kızlardan biri eşi beni taciz etti dese (demez diyeceksiniz de tutun ki dedi)
e bu saatte eve de gönderilmez
bence doğru yapmışsınız

Bence 1 gece nöbet tutmasinda bir sıkıntı yok. Ama ben olsam eşime önceden haber verirdim bu kalma durumunu.
Bence gelme demeniz degilde önceden haber vermeyisiniz problem olabilir...

Yazık o zaman adama ama ya sevinmişdir eve erken geliyorum diye.
Arkadaslarınızda Madem evli kadının evine yatılı gelmeselermiş..

neden gelmesinler ki?
eşi nöbetçi imiş, kız kıza bir gece geçirmek, birlikte kalmak istemişler
bu kadar mı eş bağımlısı yaşayalım? ne olur ki bir geceden?
benim de çok sevdiğim bekar arkadaşlarım var
bir gece eşimi, kayınvalideme yatıya gönderip, arkadaşlarımı yatıya çağırdım
bebeğim olduğu için dışarı pek çıkamıyordum
ne oldu sevgimiz mi azaldı? öldük mü? ilişkimiz mi sarsıldı?

eşinize önceden haber verseydiniz daha iyi olurdu. ama düşündüğünüz konuda haklısınız. yani benim bekar arkadaşlarım var kocaman kızlar ama bana kalmaya gelmediler hiç. eşim olunca hani aileleri ne gerek var moduna girmesin diye. ha ben gider kalırım onlarda o ayrı :) ancak şehir dışından gelen arkadaşlarım kalır ozamanda eşim mümkün mertebe bize bulaşmaz biz bol dedikodu yaparız :) yada araları zaten iyi olduğu için beraber takılırız. ama aile faktörü açısından eşin evde olması huzursuzluk yaratabilir ne gerek vardı derler benimkiler derdi kesin bekar olsaydım.

Eşiniz sonuç olarak o nöbeti tutmayacak mıydı. Bu onun görevi, arkadaşı olmasa ne olacaktı? Olur ya bir şey oldu diyelim bakacaklar eşiniz görev yerinde yok ne olacak o zaman?
Bence doğru olanı yapmışsınız.
Aileleri bana emanet etti demişsiniz, onlarda eşinizin nöbette olduğunu biliyordu herhalde, yani böyle eşiniz eve gelince tuhaf gözükebilir ailelerine.

Ben karsı degilim,yanlıs anladınız bende giderim arkadasıma yatılı olarak ne o ne ben ne esi rahatsız olmayız.
Lakin kızlar rahatsızsa,hayat bu hersey olabilir bak olmusta adamın işi erken bitmis,gelemeyecekmi evine?
Saydıgınız seylerle alakası yok dedigimin.

evli olduğunu nereden okudunuz yaşları küçük yazmış konu sahibi ?
Konu sahibinin evliligini demişdim,yani kalanlar evli birine gitmeseymiş dedim.
Olmayacak sey degil,adamın erken gelecegi tutmuş,ben bunları hesaplardım,yada ben cok ince hesaplıyım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…