Sizce ?

Herseyoglumhatrina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
83
16
3
30
Selam ablalarim.
Dun bi konu acmistim ve bana oncelikle calismami soylemistiniz. Ve ben calismaya karar verdim ama bebegim daha cok kucuk emiyor annem vs kimseye birakma sansim yok bu sartlarda nerde nasil bir is yapabilirim?
Yada evde yapabilecegim ek isler neler? Lutfen fikirlerinizi bekliyorum.

Bilmeyenler icin ;
Yasim 19 lise terkim tum gun evdeyim esimle ve ailemle sorunlarim var ve okuyup calismak istiyorum..

Son düzenleme:
evde boncuk işleme taş dizme davetye katlama işleri yapabılırsın yada yıne evde yapabılecegın bırseylerle ılgılı ismek kurslarına gidebilirsin.bir arkadasım kuaforluk kursuna gıttı kendıne yer acacak durumda degıldı ama yakın arkadaslarının saclarını evde kesmeye ve yapmaya basladı yada onların evlerıne gıderek yaptı avon falan sattı derken kız baya guzellık uzmanı oldu :)

Aleyküm selam ablası
Annen çalışıyordu, kayınvalide ne alemde ?
O da yok dersen dışarda çalışamazsın
Asgari ücret alırdın tahminen, onu da bakıcıya vereceksen bi anlamı kalmaz

Eve iş veren yerler oluyo birçok semtte, bakkalınıza filan bi sor onlar bilir
Boncuk işi, tesbih işi, tükenmez kalem işi gibi
Çok kazanılmaz ama damlaya damlaya göl olur işte
Kolay gelsin

Okulunu açık öğretimden bitir yani liseyi. Şimdi zaten çalışamazsın bırakıp bebeğini. Bu süre zarfında da liseyi bitirir diplomanı alır biraz daha sağlam basarsın. Daha sonra yine açıköğretimden Üniversiteli olabilirsin. Bebeğinde büyür bu Zaman da.

evde boncuk işleme taş dizme davetye katlama işleri yapabılırsın yada yıne evde yapabılecegın bırseylerle ılgılı ismek kurslarına gidebilirsin.bir arkadasım kuaforluk kursuna gıttı kendıne yer acacak durumda degıldı ama yakın arkadaslarının saclarını evde kesmeye ve yapmaya basladı yada onların evlerıne gıderek yaptı avon falan sattı derken kız baya guzellık uzmanı oldu :)
Ama bebek var

suan yapman gereken en ıyı iş...okulunu tamamlayıp ygs yapıp tekrar açıktan üni okumak ..onun dışında iki üç kuruş kazansan ne olacak okullarını tammla yaşın çok küçük hiç bişey için geç değil..Abim 28 yaşında aöf de 1.sınıf ta daha edebiyat okuyo formasyon alıp snra da ögretmen olacakmış..İnsan hayalleri yaşındadır unutma..

Tskler bnmde biraz kuaforlukle ilgili bilgilerim var aslinda

Evet disarda calisma imkanim yok kayinvalide bnmle ayni sehirde degil cok az hatta senede 1 faln goruyorum annmde calisiyor bakici cook para :( evde is yapmayi bisiler bulmayi dusunuyorum tanidik heryere haber birakacam zaten dun bi katalog uyeligine basvurdum
Aleyküm selam ablası
Annen çalışıyordu, kayınvalide ne alemde ?
O da yok dersen dışarda çalışamazsın
Asgari ücret alırdın tahminen, onu da bakıcıya vereceksen bi anlamı kalmaz

Eve iş veren yerler oluyo birçok semtte, bakkalınıza filan bi sor onlar bilir
Boncuk işi, tesbih işi, tükenmez kalem işi gibi
Çok kazanılmaz ama damlaya damlaya göl olur işte
Kolay gelsin

Okulunu açık öğretimden bitir yani liseyi. Şimdi zaten çalışamazsın bırakıp bebeğini. Bu süre zarfında da liseyi bitirir diplomanı alır biraz daha sağlam basarsın. Daha sonra yine açıköğretimden Üniversiteli olabilirsin. Bebeğinde büyür bu Zaman da.
Tesekkur ederim sagolun zaten okula baslayacagim kesin ama evde yapacak bi iste bulsam iyi olcak

Evet disarda calisma imkanim yok kayinvalide bnmle ayni sehirde degil cok az hatta senede 1 faln goruyorum annmde calisiyor bakici cook para :KK43: evde is yapmayi bisiler bulmayi dusunuyorum tanidik heryere haber birakacam zaten dun bi katalog uyeligine basvurdum
Bi de yapar mısın bilmem ama
1 yaş kurabiyeleri filan meşhur, çevrende satabileceğin çocuklu birileri varsa ufak ufak başlayabilirsin yapmaya

suan yapman gereken en ıyı iş...okulunu tamamlayıp ygs yapıp tekrar açıktan üni okumak ..onun dışında iki üç kuruş kazansan ne olacak okullarını tammla yaşın çok küçük hiç bişey için geç değil..Abim 28 yaşında aöf de 1.sınıf ta daha edebiyat okuyo formasyon alıp snra da ögretmen olacakmış..İnsan hayalleri yaşındadır unutma..
Cok tesekkur ederim sagolun allah herkesin yolunu acik etsin ama esimin cimriliklerinden dolayi calismak istiyorum ne kadar kazansam yine iyidir

Burda el emeği bölümü var
Kurabiye filan yaparsan o bölüme konu aç, sipariş veren çıkabilir belki
Görmüştüm böyle topikler

19 Yaşındasın ve bebeğin var ha? Tabi eşin ve ailenle sorunların olur bir de lise terk. Ne içtiniz siz evlenme karraı alırken ya üzüldüm senin için gerçekten ... Kendini harcamışsın. Üzgünüm ama bebek varken çalışman biraz zor gibi evden de olsa... Aklıma bişey gelmedi şimdi.

Burda el emeği bölümü var
Kurabiye filan yaparsan o bölüme konu aç, sipariş veren çıkabilir belki
Görmüştüm böyle topikler
evet ınstagramdada var pasta kurabıyede ıyıyse dogum gunu pasları yapabılırsın.kargoyu cagırırsın kapıdan teslım edersın ve gıder :) bebegındende ayrılmamıs olursun buda ıyı fıkır

Back
X