Sizce ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Bir insana asik degilseniz cinsel anlamda bir seyler hissedebilir ya da yasayabilirmisiniz ? Ondan baska kimseyi dusunemem mesela..o uyum dedikleri sey var.dokunurken mutlu oluyorum ama bazen asik degilmsim gibi geliyor..hani oylece kalsak omur boyu mutlu olurmusuz gibi ama bazen uzaklasinca asik degilmiyim diyorum ?? (Yapi olarak cok sakin heyecanlanmayan biriyim. ve baya sorunlu bir kucukluk gecirdim ) asik degilmiyim diye sorgularken kendimi de sorguluyorum aslinda cunku en son lise sonda heyecanla asik oldugumu hissediyorum..

Bir insana asik degilseniz cinsel anlamda bir seyler hissedebilir ya da yasayabilirmisiniz ? Ondan baska kimseyi dusunemem mesela..o uyum dedikleri sey var.dokunurken mutlu oluyorum ama bazen asik degilmsim gibi geliyor..hani oylece kalsak omur boyu mutlu olurmusuz gibi ama bazen uzaklasinca asik degilmiyim diyorum ?? (Yapi olarak cok sakin heyecanlanmayan biriyim. ve baya sorunlu bir kucukluk gecirdim ) asik degilmiyim diye sorgularken kendimi de sorguluyorum aslinda cunku en son lise sonda heyecanla asik oldugumu hissediyorum..
Bence aşk illa olmalı diye bir şey yok. Sevgi saygı,mantık ve uyum varsa bunlar düşünülmemeli.

Bence aşk illa olmalı diye bir şey yok. Sevgi saygı,mantık ve uyum varsa bunlar düşünülmemeli.
Etrafima bakiyorum ya herkes rol yapiyor ya da gercekten 30 yasindaki kadin 18 yasindaki gibi asik..bunun disinda her sey yolunda zaten dedigim gibi ama kendimi sorguluyorum herlde asik olmasam dokunmak bile istemem ..bilmiyorum

18 yaşında yaşadığınız aşk ile 35 yaşında yaşanan aşk farklı bence
hormon seviyeleri vs farklı zaten
bence o ilk gençlik çağlarında yaşanan deli aşkı aramayın

Kadın aşık olmassa (başka bir çıkarı yoksa) cinsel olarak birlikte olmaz derler. Belkide aşıksınız yada seviyorsunuz ama farkında değilsinizdir.

18 yaşında yaşadığınız aşk ile 35 yaşında yaşanan aşk farklı bence
hormon seviyeleri vs farklı zaten
bence o ilk gençlik çağlarında yaşanan deli aşkı aramayın
Ama olanlar var ustelik ben nisanliyim yani sorguluyorum evlilik icin yeterli mi asik olmak gerekmezmi falan diye..

Ben hala esim eve gelirken heyecanlanirim diyenler var mesela cidde sorun bende mi diyorum oyle olsa sarilip opemem bile diyorum..mutsuzlk icimde ya da gecmisimde sanirim

evt öyle insanlar var tabi
mesela ben
ama 10 sene önce buluşacağımız zaman hissettiğim adrenalinle karışık heyecan gibi değil bu
sadece küçük bi kalp pır pır etmesi
benim hissettiğim yıllar içinde giderek dozajı yükselen değil şekil değiştiren duygular.

Kadın aşık olmassa (başka bir çıkarı yoksa) cinsel olarak birlikte olmaz derler. Belkide aşıksınız yada seviyorsunuz ama farkında değilsinizdir.
Yani bilmiyorum hic kavga edemeyiz etsek yarim saat surer bir gun bile kaybetme korkusu yasaamadim belki bunlarinda etkisi vardir..yoksa kadinlar icin oyle yasayamazlar deniliyor erkekler nasil yasiyor onuda anlamiyorm

Etrafima bakiyorum ya herkes rol yapiyor ya da gercekten 30 yasindaki kadin 18 yasindaki gibi asik..bunun disinda her sey yolunda zaten dedigim gibi ama kendimi sorguluyorum herlde asik olmasam dokunmak bile istemem ..bilmiyorum
Ama büyük bir aşkla başlayan çoğu ilişkininde bir süre sonra tadı kaçıyor ya da bitiyor. Bence bunu düşünmek yerine ilişkinizi akışa bırakın.

Elbette yanında olduğu için mutlu olup , ten uyumu olmalı. .
O fazlaca var yaninda uyuduysam sabah kalkar kollarni izlerm o kasi falan bana guc verir gibi yani karsi koltuga gecse kusebiliyorum ama uzaklasinca bazen sorguluyorm giyimini begenmiyorm uzun sure gorusmeynce karsidan gelirken bakip begenmiyo gibi oluyorum cevreninde etkisi olablr en basindan beri sen bu kizi nasl tabladn dendi ona banada bir dolu sey yakin arkdslarm ...

evt öyle insanlar var tabi
mesela ben
ama 10 sene önce buluşacağımız zaman hissettiğim adrenalinle karışık heyecan gibi değil bu
sadece küçük bi kalp pır pır etmesi
benim hissettiğim yıllar içinde giderek dozajı yükselen değil şekil değiştiren duygular.
Benim en basinda notrde duygularm zamanla bir anne cocuguna sevkat duyar ya oyle oldum..kiyamam kusemem o da oyle yani aile olmayi gerektrcek seyler var sanki onda bir baba sevkati ama ask yok gibi gorcegm zaman heycn yok eskiden sevgililermle bulscagm zaman suslenr puslenrdm simdi oldugum gibi giderm

Cinsellik için aşka ihtiyacınız yok zaten.Hoşunuza gitmesi yeterli aranızda tutkulu bir şey vardır belki.

Benim en basinda notrde duygularm zamanla bir anne cocuguna sevkat duyar ya oyle oldum..kiyamam kusemem o da oyle yani aile olmayi gerektrcek seyler var sanki onda bir baba sevkati ama ask yok gibi gorcegm zaman heycn yok eskiden sevgililermle bulscagm zaman suslenr puslenrdm simdi oldugum gibi giderm

hmmm aslında yanında rahatsınız çünkü sizi beğendiğini düşünüyorsunuz, böyle olabilir mi? adamı umursamamazlıktan değil sanırım bu rahatlık?

şefkat çok başka bişey, şefkat de olabilir ama ilişkideki en baskın duygu buysa burada bir ciddi ciddi analiz etmek lazım.

yaşınız 20 li yaşlardaysa bence biraz daha bekleyin acele etmeyin, çünkü ya başkasına aşık olursanız?

O fazlaca var yaninda uyuduysam sabah kalkar kollarni izlerm o kasi falan bana guc verir gibi yani karsi koltuga gecse kusebiliyorum ama uzaklasinca bazen sorguluyorm giyimini begenmiyorm uzun sure gorusmeynce karsidan gelirken bakip begenmiyo gibi oluyorum cevreninde etkisi olablr en basindan beri sen bu kizi nasl tabladn dendi ona banada bir dolu sey yakin arkdslarm ...

Milletin düşüncesi değil senin ne hissettiğin önemli. .
Bence seviyorsun. .

Belki size verdiği değeri seviyorsunuzdur.. ?

Back
X