- 21 Ekim 2016
- 808
- 875
- 18
Folik asit mi yoksa farkli bisey miAyrica inofolic sase kullanabilirsin canim takviye zaten ilac degil benim adet döngum de 45 lere çıkıyordu bana cok iyi geldi 27 30 civari su an dongum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik asit mi yoksa farkli bisey miAyrica inofolic sase kullanabilirsin canim takviye zaten ilac degil benim adet döngum de 45 lere çıkıyordu bana cok iyi geldi 27 30 civari su an dongum
Icinde folic asit ve inotizol karisimi var. Pko icin oneriyor genelde doktorlar yan etkisi olmayan bi sey recetesiz aliniyor zaten suya katip iciyorsun tadi yok. Hem folic asit takviyesi oluyor hem de yumurtalara iyi geliyor demisti doktorum. Benim saglikli yumurtam inofolige baslayinca olustu canim. Sen de bi doktora yada eczacina danis istersen yararini gorursun insallahFolik asit mi yoksa farkli bisey mi
Ben kesinlikle erken evlenmeyi dusunmemistim ama kader kismet iste. Boyle olmasi gerekiyormus. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.Hayatında bir yarış içindesin sanki. Bence evliliğin bile erken olmuş. Benim üniversiteden sonra hemen evlenen arkadaşlarım keşke hemen evlenmeseydik biraz paramızı yiyip hayatın tadını çıkarsaydık dediler. Pko nun nasıl bir süreci var bilmiyorum ama tedavisini şimdi yaptırın, okul bitip biraz çalışma hayatı tecrübesi edindikten sonra da bebek düşünürsünüz.
Ay ciddi misiniz ? Bende siz ne derseniz koşa koşa gidip yapacaktim ya iyi ki soylediniz. Ya pardon da bu sitenin amaci ne? Kadinlar kendi aralarinda sohbet etsinler birbirlerine yardimci olsunlar fikir alisverisinde bulunsunlar oyle degil mi? Bin bilsen de bir bilene danış demisler. Akil akildan ustundur demisler. Belkide birinin fikri aklima yatabilir ya da beni ikna edebilir bazi konularda.Bunu bize sorman bile saçma !
Buna kimse karar veremez ki..
Sizin kararınız![]()
Komiksin !Ay ciddi misiniz ? Bende siz ne derseniz koşa koşa gidip yapacaktim ya iyi ki soylediniz. Ya pardon da bu sitenin amaci ne? Kadinlar kendi aralarinda sohbet etsinler birbirlerine yardimci olsunlar fikir alisverisinde bulunsunlar oyle degil mi? Bin bilsen de bir bilene danış demisler. Akil akildan ustundur demisler. Belkide birinin fikri aklima yatabilir ya da beni ikna edebilir bazi konularda.
Buna ihtiyacim yokKomiksin !
Siz benim yazdigimi okumadiniz sanirim ya. Yok yok kesinlikle okumamissiniz. Eger duzgunce okumus olsaydiniz su an bu soruyu bana sormazdiniz cunku ben elalem cocuk yap diyor yapsam mi diye sormuyorum. Benim sorum okulla ilgili. Lutfen yorum yapmadan once bi okuyun.alelemin aklıyla mı çocuk yapıcaksınız... of of.
7 yil boyunca siz mi istemediniz yoksa olmadi mi cocugunuz?okulunu bitir sakın acele etme, ve hayatınıla ilgili hiçbir konuda millet ne der diye düşünerek kendi kararlarını sorgulama.
23 ümde evlendim 30 umda doğurdum, soranlara bu kadar da özelime girmeyin dedim susturdum. kimseyi ilglendirmez sizin cinsel yaşamınız da sağlık durumunuz da, sormalarına bile izin vermeyin.
Siz benim yazdigimi okumadiniz sanirim ya. Yok yok kesinlikle okumamissiniz. Eger duzgunce okumus olsaydiniz su an bu soruyu bana sormazdiniz cunku ben elalem cocuk yap diyor yapsam mi diye sormuyorum. Benim sorum okulla ilgili. Lutfen yorum yapmadan once bi okuyun.
7 yil boyunca siz mi istemediniz yoksa olmadi mi cocugunuz?
Saglik problemimden dolayi ertelemek istemedigimi soyledim. Eger saglik sorunum olmasa kesinlikle beklerim ama sonradan pisman olmaktan korkuyorumyoo okudum yazdıklarınızı. 20 yaşında üniversite okurken evleniyorsunuz. çocuk için kesinlikle hazır olmamanıza rağmen yedi aydır korunmadan birlikte oluyorsunuz. es kaza çocuğunuz olsa napcaksınız çok merak ediyorum.