• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Folik asit mi yoksa farkli bisey mi
Icinde folic asit ve inotizol karisimi var. Pko icin oneriyor genelde doktorlar yan etkisi olmayan bi sey recetesiz aliniyor zaten suya katip iciyorsun tadi yok. Hem folic asit takviyesi oluyor hem de yumurtalara iyi geliyor demisti doktorum. Benim saglikli yumurtam inofolige baslayinca olustu canim. Sen de bi doktora yada eczacina danis istersen yararini gorursun insallah

2 yılda 10 yaş yaşlanmayacaksın yaşı büyük anne bence daha bilinçli anne artık ölüm yaşı 50 değil ki evlendiğini göreyim diye dertlenesin 80 yıl ortalama yaşam süresi relax ol

Hayatında bir yarış içindesin sanki. Bence evliliğin bile erken olmuş. Benim üniversiteden sonra hemen evlenen arkadaşlarım keşke hemen evlenmeseydik biraz paramızı yiyip hayatın tadını çıkarsaydık dediler. Pko nun nasıl bir süreci var bilmiyorum ama tedavisini şimdi yaptırın, okul bitip biraz çalışma hayatı tecrübesi edindikten sonra da bebek düşünürsünüz.

Hayatında bir yarış içindesin sanki. Bence evliliğin bile erken olmuş. Benim üniversiteden sonra hemen evlenen arkadaşlarım keşke hemen evlenmeseydik biraz paramızı yiyip hayatın tadını çıkarsaydık dediler. Pko nun nasıl bir süreci var bilmiyorum ama tedavisini şimdi yaptırın, okul bitip biraz çalışma hayatı tecrübesi edindikten sonra da bebek düşünürsünüz.
Ben kesinlikle erken evlenmeyi dusunmemistim ama kader kismet iste. Boyle olmasi gerekiyormus. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.

Gelecekte, o çocuklara iyi imkanlar vermek istiyorsan, önce okulunu bitirirsin!

Okulu bitir ...
Elalem cok istiyosa kendi dogursun :kahve:

Digrlerini takma.
Doktoruna danis. Eger beklemek tehlikeli sonuclar dogurursa o zmn tedaviye basla. Yok yeri zamani farketmiyisa nasip kismet. Once okul.

Bunu bize sorman bile saçma !
Buna kimse karar veremez ki..
Sizin kararınız:KK51:
Ay ciddi misiniz ? Bende siz ne derseniz koşa koşa gidip yapacaktim ya iyi ki soylediniz. Ya pardon da bu sitenin amaci ne? Kadinlar kendi aralarinda sohbet etsinler birbirlerine yardimci olsunlar fikir alisverisinde bulunsunlar oyle degil mi? Bin bilsen de bir bilene danış demisler. Akil akildan ustundur demisler. Belkide birinin fikri aklima yatabilir ya da beni ikna edebilir bazi konularda.

Ay ciddi misiniz ? Bende siz ne derseniz koşa koşa gidip yapacaktim ya iyi ki soylediniz. Ya pardon da bu sitenin amaci ne? Kadinlar kendi aralarinda sohbet etsinler birbirlerine yardimci olsunlar fikir alisverisinde bulunsunlar oyle degil mi? Bin bilsen de bir bilene danış demisler. Akil akildan ustundur demisler. Belkide birinin fikri aklima yatabilir ya da beni ikna edebilir bazi konularda.
Komiksin !

okulunu bitir sakın acele etme, ve hayatınıla ilgili hiçbir konuda millet ne der diye düşünerek kendi kararlarını sorgulama.
23 ümde evlendim 30 umda doğurdum, soranlara bu kadar da özelime girmeyin dedim susturdum. kimseyi ilglendirmez sizin cinsel yaşamınız da sağlık durumunuz da, sormalarına bile izin vermeyin.

Elalemi bos verin ya elaelm icin cocuk yaparsan sonra uykusuz gecelerde o elalemi cok anarsin. Kafani duvarlara vururken. Once okulunu bitir. Ayrica okula ara vermen gerekir cocuk dogurup ertesi gun okula gidemeyecegin icin. Hic gerek yok bence.

alelemin aklıyla mı çocuk yapıcaksınız... of of.
Siz benim yazdigimi okumadiniz sanirim ya. Yok yok kesinlikle okumamissiniz. Eger duzgunce okumus olsaydiniz su an bu soruyu bana sormazdiniz cunku ben elalem cocuk yap diyor yapsam mi diye sormuyorum. Benim sorum okulla ilgili. Lutfen yorum yapmadan once bi okuyun.

okulunu bitir sakın acele etme, ve hayatınıla ilgili hiçbir konuda millet ne der diye düşünerek kendi kararlarını sorgulama.
23 ümde evlendim 30 umda doğurdum, soranlara bu kadar da özelime girmeyin dedim susturdum. kimseyi ilglendirmez sizin cinsel yaşamınız da sağlık durumunuz da, sormalarına bile izin vermeyin.
7 yil boyunca siz mi istemediniz yoksa olmadi mi cocugunuz?

Siz benim yazdigimi okumadiniz sanirim ya. Yok yok kesinlikle okumamissiniz. Eger duzgunce okumus olsaydiniz su an bu soruyu bana sormazdiniz cunku ben elalem cocuk yap diyor yapsam mi diye sormuyorum. Benim sorum okulla ilgili. Lutfen yorum yapmadan once bi okuyun.

yoo okudum yazdıklarınızı. 20 yaşında üniversite okurken evleniyorsunuz. çocuk için kesinlikle hazır olmamanıza rağmen yedi aydır korunmadan birlikte oluyorsunuz. es kaza çocuğunuz olsa napcaksınız çok merak ediyorum.

yoo okudum yazdıklarınızı. 20 yaşında üniversite okurken evleniyorsunuz. çocuk için kesinlikle hazır olmamanıza rağmen yedi aydır korunmadan birlikte oluyorsunuz. es kaza çocuğunuz olsa napcaksınız çok merak ediyorum.
Saglik problemimden dolayi ertelemek istemedigimi soyledim. Eger saglik sorunum olmasa kesinlikle beklerim ama sonradan pisman olmaktan korkuyorum

Back
X