Sizce??

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Evlenip ilklerinj yasayan cokca paylasimi varken..
Sıkıntılar baş gosterdiyse. .kolay yolu bulup vazgeçen mi pişman olur ..yoksa mücadele eden mi??
Sözün özü;
Terkeden mi pişman olur terkedilen mi..?

Duruma göre değişir,konuyu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz belki ?

Sıkıntılar baş gosterdiyse. .kolay yolu bulup vazgeçen mi pişman olur ..yoksa mücadele eden mi??
Sözün özü;
" Yol karardığında "elveda" diyen kişi, haindir! " diyor Tolkien ( yuzuklerin efendisi'nin yazarı )
Nokta. net diyorum :KK14:

Seviyorsa mücadele eder.
Mücadelesi ve sabrı bittiğinde de terkeder.
Elimden geleni yaptım diye içi rahat olur.
En azından sonradan keşke demez.

Kendilerini bu sekilde avutan ve haklı gösteren insanlarda var. ' ben mücadele ettim olmadı':KK12: hayır hiçbir mücadelenin sonu başarısızlıkla bitmez. Başarısız olanlarda yeteri kadar mücadele etmeyip ama kendince savaştığını sananlardır. Bence:KK51:

Sözün özü;

sıkıntıdan sıkıntıya değişir bu.düzelmesi mümkün görünmüyorsa bir an önce kurtulmak en iyi çözümdür.ama umut varsa mücadele en iyisi

Kişiliğe bağlı. Ben kangren olmuş kolu masajla iyileştirmeye çalışmam, keser atarım. Şimdiye kadar da pişman olmadım. Sadece aşk ilişkisi için değil bütün sosyal ilişkiler için geçerlidir bu.

Sabır hemn tukenir mi..seviyorsa tükenmez ki..

Sorduğunuz seyler kisilere gore degisir. Genelleme yapilacak seyler degil. Sevgi, sonsuz sabır ve sonsuz fedakarlık demek değildir. Sevgide aşkta tükenebilen birşeydir. Herkesin tahammülü, sınırı bir olmaz.

İki tarafta bir hayli yıpranmıştı ewet..Ana yine de vazgeçemedi. .Binbir türlü hakarete de maruz kaldı şiddet gördü. .
Ama vazgeçmedi sadece düşüncede kaldı. .bir adım öteye gidemedi..gidince yureginden bir şeyler kopuyordu. .işte buydu aslolan. .

O yüzden tukenir demeyin. .tykenmiyor. .gerçekten seviyorsa tukenmiyor

Sözün özü;

Sıkıntıdan sıkıntıya değişir. Sağlık sorunları sıkıntıdır misal, elinden geleni yapmasına rağmen işsizlik. Bu tip sıkıntılarda yanında olunmalı insanın ama tutup da aldatılmasına rağmen ben bu ilişkiye emek vericem elin karılarına yedirmicem mantığı ile mücadele mücadele değil bence.
Bir sonraki mesajınızda şiddet falan demişsiniz Şiddet görüp ilişkiye devam etmek mücadele değildir. Kendini kandırmaktır. Bitirme cesaretini kendinde bulamamaktır. Şiddet görüp sevildiğini düşünmek de keza öyle.

Back
X