- 10 Aralık 2017
- 48
- 10
- 3
- Konu Sahibi Deryaasuu1
-
Haddimi coookkk iyi biliyorum swkerim merak etme bizde biliyoruz birlesme olmadan kalinmadigina ihotimalleri konusuyoruz demi!Haddini bil!
Asıl sen nasıl kadın olacaksın bu akılla?
Birleşme olmadan hamile mi kalınır?
Nasıl hamile kalacağını bizden mi öğreneceksin?
Haddimi coookkk iyi biliyorum swkerim merak etme bizde biliyoruz birlesme olmadan kalinmadigina ihotimalleri konusuyoruz demi!
1 hayatda hic sut icmed iki yatması gereken sensin yasindan utanHadi çocuğum, iç sütünü de yat.
Saçmalama rekoru kırıyorsun
1 hayatda hic sut icmed iki yatması gereken sensin yasindan utan
Senin icin de yuz naklini gelistirdiler yaptirrayim sana parası neyse ben veririm yuzsuzlugunden kurtulursunİşte bu yüzden ilk 3 ay anne sütü şart.
Tam kamu spotu yapılacak tipsin
Senin icin de yuz naklini gelistirdiler yaptirrayim sana parası neyse ben veririm yuzsuzlugunden kurtulursun
ben hala anlam veremiyorum bu sorulara
birleşme olmadan nasıl hamile kalacaksınız
Tamam19 yaşında sin ve burada konustugun şeylere bak ve kalk birde üstüne milletle tartış buram buram ergen kokuyor suncinsiyet farketmeksizin
canım annene sor madem yaptığını burada böyle savunuyor sun doğru birşeymiş gibi görüp zerre kadar pişmanlık duymuyor sun sor bakalım anneciğim benim adetim üç gün geçti sence hamile olma ihtimalim varmı dir
hakikaten dünyanın çivisi çıkmış kıyamete doğru tam gaz ilerliyoruz RABBİM bizi ve evlatlarımızı bütün ÜMMETİNİ ayırmasın doğru yoldan seni de bu yaptığını normal görenleri de senin düşüncen de olanları da ıslah eylesin İNŞALLAH.
Meryem ana mı hakaret bari etmeyin olen insanlar ahdhshadi belki meryemdirmeryem ana huhuu
adi belki meryemdirmeryem ana huhuu
Meryem ana mı hakaret bari etmeyin olen insanlar ahdhsh
çocuk soylemıs bakerkek arkadaşım psikolojik olarak stres oluyorsun o yüzden olmuyorsun diyor.
Benim gibi biriyle karsilastirdigin için evet hakeret hdhdhd ben kim meryem ana kim bdhdhdhmeryem anaya hakaret mi ediyorum? iyi oku. neyse ban yemeyi sevmiyorum. ben gidiyorum
aynen ya o gayrt rahst bosuna korkuyorsun diyor ama gecikince iste yusuf yusufçocuk soylemıs bak
Madem evli olmak zorunda değil neden tam birleşme yaşamıyor ve korunmuyorsunuz? Bakire kalmak için mi? Başkasıyla evlendiğinizde rahat olmak için mi?. İnsanlar illa sevdigi biriyle birseyler yasamak için evli mi olmak zorunda?
Cok tesekkurkerler adetim gecikti ondan nu korkum az oldugunu ihtimalin bende biliyorumCanım sıkma kendini rahat bırak hamile olma ihtimalin yok denecek kadar az.
Şöyle ki burada hamilelik belirtileri gibi konular var ve bir çok insan eşiyle tam birliktelikte bile hamile kalamıyorken neden bu şekilde hamile kalasın bi aç oku ve rahatla.
Sonrada böyle birşeye kalkışacaksan kalkįş ama öncelikle nasıl hamile kalınır iyice araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?