- 10 Aralık 2017
- 63
- 35
- 3
- Konu Sahibi Deryaasuu1
-
Hakaret olmasa bile bu şekilde anmaniz hoş olmadı.meryem anaya hakaret mi ediyorum? iyi oku. neyse ban yemeyi sevmiyorum. ben gidiyorum
Hakaret olmasa bile bu şekilde anmaniz hoş olmadı.
Kardeş eczaneden bir gebelik testi al 3 tl yap onu negatifi gözünle görİyi günler arkadaşlar birlesme olmadan cinsel birseyler yaşadım hala adetim 2 gün gecikti erkek arkadaşım psikolojik olarak stres oluyorsun o yüzden olmuyorsun diyor. Sizce hamile olma ihtimali var mı?
Bilmiyorum abla gercekten gerginim cok tedirginim hatta ne olcak bilmiyorum haklisiniz kolay olmuyor çocuk ama korkuyorumKardeş eczaneden bir gebelik testi al 3 tl yap onu negatifi gözünle gör
Sonrada maydanoz kaynat iç
Ya da balla corekotunu karıştır ye 2 güne gelir reglin
Ayol kadınlar burda bas bas dert yaniyor çocuğum olmuyor diye
Öyle kolay olsa millet tup bebek merkezlerine gitmez
Cinsel birleşme olmalı ve sende o dönem de yumurtlamış olmalısın ki gebelik oluşsun yoksa vallahi de billahi de olmuyor
Not. 22 ay sonra tup bebekle ancak hamile kalmış biri yazıyor bunu
Boşuna psikolojini bozuyorsun sadece dusunmemeye ihtiyacın varBilmiyorum abla gercekten gerginim cok tedirginim hatta ne olcak bilmiyorum haklisiniz kolay olmuyor çocuk ama korkuyorum
Yeni üyesiniz belki bilmiyorsunuzdur. Burada böyle “rabbim haram kılmış” falan gibi dini yorumlar yapamazsınız. Herkes sizin inancınıza mensup olmak zorunda değil. Burası alo fetva hattı da değil. Yorumlarınızı dine bağlamadan yapıverin zahmet olmazsa.Ben de bunu diyorum işte. Gerginsniz ve farkındaysaniz siz tek gerginsiniz sevgiliniz gayet rahat. Olan hep kadına oluyor. Ne gerek var bu strese sıkıntıya. Rabbim boşuna haram kılmamıs. Ama şundan emin olun ki hamile değilsiniz. Arada Oluyor gecikmeler normaldir.
"Rabbim haram kılmış" cümlesini kullanınca fetva mi vermiş oldum yani sizce?Yeni üyesiniz belki bilmiyorsunuzdur. Burada böyle “rabbim haram kılmış” falan gibi dini yorumlar yapamazsınız. Herkes sizin inancınıza mensup olmak zorunda değil. Burası fetva hattı da değil. Yorumlarınızı dine bağlamadan yapıverin zahmet olmazsa.
Evet de abla bugunle 4 gün oldu gecikmesi gercekten artik kafayı yemek uzereyim sitelerde tehlikesi var falan diyor artik endiselenmeye basladim düşünmüyorum gene gelmiyorBoşuna psikolojini bozuyorsun sadece dusunmemeye ihtiyacın var
Dini yorum yasak. Gerisine takılma. Ok??"Rabbim haram kılmış" cümlesini kullanınca fetva mi vermiş oldum yani sizce?
Niyeyse siz takildiniz, benden taraf sorun yok.Dini yorum yasak. Gerisine takılma. Ok??
Soru çok güzel ,cevap tabiki verilmemiş.Madem evli olmak zorunda değil neden tam birleşme yaşamıyor ve korunmuyorsunuz? Bakire kalmak için mi? Başkasıyla evlendiğinizde rahat olmak için mi?
Sanmamİyi günler arkadaşlar birlesme olmadan cinsel birseyler yaşadım hala adetim 2 gün gecikti erkek arkadaşım psikolojik olarak stres oluyorsun o yüzden olmuyorsun diyor. Sizce hamile olma ihtimali var mı?
Evet haram helal vb dini terimlerDini yorum yasak. Gerisine takılma. Ok??
Evet de hala adet olmadim 4 gün gecikmiş olduSanmam
Keşke zamanında ertesi gün hapı alsaydınEvet de hala adet olmadim 4 gün gecikmiş oldu
evet napicam bilmiyorum herkes birsey olmaz dedi ama bu normal degil kucukde olsa bie ihtimal var sonucta sanns isib unlar..uKeşke zamanında ertesi gün hapı alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?