Kvnin niyetini bilemeyiz ama şak diye "OLMAZ" demeliydiniz. Aman aramız bozulmasın diye sessiz kalmayın lütfen.Kizlar kayinvalidem bir gun kahve icmeye cagirdi diger yil kismetse evlenicez nisanlimin durumu cokta iyi degil normal gelirli bir aile ailedeki herkes calisiyor neyse kayinvalidem zaten dugun yapmak istemiyor ona tamam dedim ama kahve icerken bana : Gelinligi napalim kira mi alalim yoksa benim yegenimin 6 yillik gelinligi var cok guzel onu mu giysen dedi cok agrima gitti yanlis anlasilmasin yani bi tuhaf geldi bana o an bir sey diyemedim oyle sok oldum sonra nisanlima soyledim kira aliriz ama baskasinin giymek istemiyorum sonucta tanidigimiz felan dedim nisanlim kiralamayizda ben sana bir gelinlik alirim telas etme annemide kafana takma dedi sizcede cok sacma degilmi tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor vs anlamadim gitti
bende cok cekingenimdir bu konuda harcatmayi pek sevmem ama sanirim bu iyi niyetimi kayinvalidem saflik olarak kullanmaya calisiyorOha kizim. Ben erkek tarafa tonca masraf yaptirmaya karsiyim. Seninkiler de ama fazla abartiyor cimriligi. Bence biraz kendi isteklerine bak
bilemiyorum o an diyemedim daha dogrusuKeşke bir tane olsun noktalama işareti kullansaydınız. Sizin henüz kayınvalideniz yok. Gidip nişanlınıza şikayet etmek yerine müstakbel kayınvalidenize istemiyorum demeliydiniz. İstemiyorsanız istemiyorum diyeceksiniz. Parayı onlar ödeyecekse ikinci el de teklif ederler, ucuz gelinlikçi de. Bunda şaşıracak bir şey yok. Anladığınız gibi kadın masraftan kurtulmak istiyor.
valla cok haklisiniz ama nisanlim fazla kibar ve hassas biridir o uzulmesin annesi bir sey demesin diye sustum acikcasi ama haklisiniz susunca daha kotu oluyorŞimdiden kibar bir dille rahatsızlığınızı dile getirmezseniz sonra çok başınız yanar.
Tatlış gelin olayım sevileyim diye susmayın düşündüklerinizi belirtmekten kaçınmayın.
evet biraz tuhaf gerçekten de. ama nişanlınız aklı başında bir yorum yapmış allahtan.Kizlar kayinvalidem bir gun kahve icmeye cagirdi diger yil kismetse evlenicez nisanlimin durumu cokta iyi degil normal gelirli bir aile ailedeki herkes calisiyor neyse kayinvalidem zaten dugun yapmak istemiyor ona tamam dedim ama kahve icerken bana : Gelinligi napalim kira mi alalim yoksa benim yegenimin 6 yillik gelinligi var cok guzel onu mu giysen dedi cok agrima gitti yanlis anlasilmasin yani bi tuhaf geldi bana o an bir sey diyemedim oyle sok oldum sonra nisanlima soyledim kira aliriz ama baskasinin giymek istemiyorum sonucta tanidigimiz felan dedim nisanlim kiralamayizda ben sana bir gelinlik alirim telas etme annemide kafana takma dedi sizcede cok sacma degilmi tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor vs anlamadim gitti
Kayırmak ne demek?tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor
bende cok cekingenimdir bu konuda harcatmayi pek sevmem ama sanirim bu iyi niyetimi kayinvalidem saflik olarak kullanmaya calisiyor
bilemiyorum o an diyemedim daha dogrusu
valla cok haklisiniz ama nisanlim fazla kibar ve hassas biridir o uzulmesin annesi bir sey demesin diye sustum acikcasi ama haklisiniz susunca daha kotu oluyor
Kayırmak ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?