mashalah bana cok duskundur ve hep korur ama umarim evlenincede oyle kalir annesine pek soz soyletmiyor sindilikevet biraz tuhaf gerçekten de. ama nişanlınız aklı başında bir yorum yapmış allahtan.
Evet kaytarmak olabilirdi. Kayırmak çok farklı bir şey.Kaytarmak anlamda galiba
Biz bu konuları kendi aramizda konuşuruz diyin ve kvnizi bir an önce ekarte edin.Yerini bilsin ,bu gidişle çok su kaynatırKizlar kayinvalidem bir gun kahve icmeye cagirdi diger yil kismetse evlenicez nisanlimin durumu cokta iyi degil normal gelirli bir aile ailedeki herkes calisiyor neyse kayinvalidem zaten dugun yapmak istemiyor ona tamam dedim ama kahve icerken bana : Gelinligi napalim kira mi alalim yoksa benim yegenimin 6 yillik gelinligi var cok guzel onu mu giysen dedi cok agrima gitti yanlis anlasilmasin yani bi tuhaf geldi bana o an bir sey diyemedim oyle sok oldum sonra nisanlima soyledim kira aliriz ama baskasinin giymek istemiyorum sonucta tanidigimiz felan dedim nisanlim kiralamayizda ben sana bir gelinlik alirim telas etme annemide kafana takma dedi sizcede cok sacma degilmi tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor vs anlamadim gitti
bazende laf cakiyor iste oglum seni gunde kac defa arar beni hic aramiyor diyor oglum beni eskiden operdi simdi opmuyor diyorBiz bu konuları kendi aramizda konuşuruz diyin ve kvnizi bir an önce ekarte edin.Yerini bilsin ,bu gidişle çok su kaynatır
Cok sacma ya ilk defa gelinlik giyorsun niye başkasinin gelinligini giyeceksin nişanlin cok güzel demişKizlar kayinvalidem bir gun kahve icmeye cagirdi diger yil kismetse evlenicez nisanlimin durumu cokta iyi degil normal gelirli bir aile ailedeki herkes calisiyor neyse kayinvalidem zaten dugun yapmak istemiyor ona tamam dedim ama kahve icerken bana : Gelinligi napalim kira mi alalim yoksa benim yegenimin 6 yillik gelinligi var cok guzel onu mu giysen dedi cok agrima gitti yanlis anlasilmasin yani bi tuhaf geldi bana o an bir sey diyemedim oyle sok oldum sonra nisanlima soyledim kira aliriz ama baskasinin giymek istemiyorum sonucta tanidigimiz felan dedim nisanlim kiralamayizda ben sana bir gelinlik alirim telas etme annemide kafana takma dedi sizcede cok sacma degilmi tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor vs anlamadim gitti
Kizlar kayinvalidem bir gun kahve icmeye cagirdi diger yil kismetse evlenicez nisanlimin durumu cokta iyi degil normal gelirli bir aile ailedeki herkes calisiyor neyse kayinvalidem zaten dugun yapmak istemiyor ona tamam dedim ama kahve icerken bana : Gelinligi napalim kira mi alalim yoksa benim yegenimin 6 yillik gelinligi var cok guzel onu mu giysen dedi cok agrima gitti yanlis anlasilmasin yani bi tuhaf geldi bana o an bir sey diyemedim oyle sok oldum sonra nisanlima soyledim kira aliriz ama baskasinin giymek istemiyorum sonucta tanidigimiz felan dedim nisanlim kiralamayizda ben sana bir gelinlik alirim telas etme annemide kafana takma dedi sizcede cok sacma degilmi tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor vs anlamadimNişanlın
Fazla samimiyet heleki nişanlı iken ,mesafe koyun.Bu kadar yüz vermeye hiç gerek yokbazende laf cakiyor iste oglum seni gunde kac defa arar beni hic aramiyor diyor oglum beni eskiden operdi simdi opmuyor diyorbeni mi kiskaniyor anlamadim acikcasi
Şaka yapıyorsunuz, bu yazım şekli bir öğretmene ait olmasın lütfen25 yaşında bir öğretmen olarak evlenme kararı verdiyseniz senin ve müstakbel eşinin maddiyat olarak başkasından birsey beklememeniz lazım. Zaten sevgiliniz alir gelinliği, sizde damatlık alırsınız. Veya kimin maddiyati daha iyiydi o karşılar.
Hem düğün yapmayalım demiş (kesinlikle düğüne karşıyım) ama zaten bir düğün yapılacaksa siz ve sevgilinizin karşılaması gerekmez mi? Niye olup olmayacağına kayinvalide karar veriyor.
Bence siz birikim yapmadan evlilik yoluna girmeyin. Gelinlik konusu tekrar açılırsa kimsenin gelinligini giymem deyin.
Hem düğün yapılmasın diyor, hem 6 yıllık gelinliği giy diyor başka bi isteği varmıymış.
Bariz kıskanıyor !!! Aynı benim kaynana.bazende laf cakiyor iste oglum seni gunde kac defa arar beni hic aramiyor diyor oglum beni eskiden operdi simdi opmuyor diyorbeni mi kiskaniyor anlamadim acikcasi
Konu sahibi öğretmen. Ayrıca ne var yazım şeklinde?Şaka yapıyorsunuz, bu yazım şekli bir öğretmene ait olmasın lütfen
Içimden yok masrafa gerek yok sizin perdeleri kesip diker giyerim ben demek gelirdi herhalde.Kizlar kayinvalidem bir gun kahve icmeye cagirdi diger yil kismetse evlenicez nisanlimin durumu cokta iyi degil normal gelirli bir aile ailedeki herkes calisiyor neyse kayinvalidem zaten dugun yapmak istemiyor ona tamam dedim ama kahve icerken bana : Gelinligi napalim kira mi alalim yoksa benim yegenimin 6 yillik gelinligi var cok guzel onu mu giysen dedi cok agrima gitti yanlis anlasilmasin yani bi tuhaf geldi bana o an bir sey diyemedim oyle sok oldum sonra nisanlima soyledim kira aliriz ama baskasinin giymek istemiyorum sonucta tanidigimiz felan dedim nisanlim kiralamayizda ben sana bir gelinlik alirim telas etme annemide kafana takma dedi sizcede cok sacma degilmi tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor vs anlamadim gitti
Siz niye bu kadar içli dışlısınız ki daha ortada evlilik bile yok? Evlenmiş olsanız bile bu ne iletişim sıklığı. Yüz göz olursunuz tabi. Minnoş gelin olma sevdasından çıkın , koyun mesafeyi her şeye de olur evet demeyin. İstemiyorsanız çat çat konuşun birazbazende laf cakiyor iste oglum seni gunde kac defa arar beni hic aramiyor diyor oglum beni eskiden operdi simdi opmuyor diyorbeni mi kiskaniyor anlamadim acikcasi
Kiralamak sorun degilde başka birisinin 6 yillik gelinligini giymek neya kaynanan cimrilikde level 100 olmuş.Kizlar kayinvalidem bir gun kahve icmeye cagirdi diger yil kismetse evlenicez nisanlimin durumu cokta iyi degil normal gelirli bir aile ailedeki herkes calisiyor neyse kayinvalidem zaten dugun yapmak istemiyor ona tamam dedim ama kahve icerken bana : Gelinligi napalim kira mi alalim yoksa benim yegenimin 6 yillik gelinligi var cok guzel onu mu giysen dedi cok agrima gitti yanlis anlasilmasin yani bi tuhaf geldi bana o an bir sey diyemedim oyle sok oldum sonra nisanlima soyledim kira aliriz ama baskasinin giymek istemiyorum sonucta tanidigimiz felan dedim nisanlim kiralamayizda ben sana bir gelinlik alirim telas etme annemide kafana takma dedi sizcede cok sacma degilmi tamam maddi durumun iyi degildir anlarim ama hep bi kayirma pesinde her masraftan kurtulmak istiyor gibi dugun olmuyor gelinliktende kayirmak istiyor vs anlamadim gitti
Noktadan virgülden haberi yok. Kayırmak ne alaka burada, " gelinlikten kayırmak istiyor, herşeyden kayırmak istiyor " diye yazmış. Size de garip gelmedi mi?Konu sahibi öğretmen. Ayrıca ne var yazım şeklinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?