Sizceee???

Sen haksizsin.
Arkadaslariyla oldugunu biliyorsun.
Erkekler ayni gece farkli 1_2 mekana gidebilirler.
Bir yerde sıkılırlar orasi acmaz.hadi suraya gecelim..diyebilirler

Ne var bunda?

O an sen adami rahat birakmadigin icin..
Arkadaslarinin yaninda sana habire cevap mi yazacak eglencesine mi bakacak?..o yuzden cevap yazamamistir

Beklesen mantikli bir aciklama yapacakti elbette.

Ama.sen rahat vermicen ya adama.
Anasina kadar kufur etmissin.pess
Hatalisin.
Beni dinlemeden anama kufur edecek kisiye basarim tekmeyi ben de.Nerden buldun bu cesareti?

Bekle arar belki

Son düzenleme:
Küfür etmeniz iyi olmuş boşverin rahatlamışsınız, bu şekilde yalan söyleyen cevap vermeye tenezzül etmeyen biri saygıyı haketmiyor.

Adam zaten bitirmiş bence kafasında. O umursamaz tavırlar nedir? Eline koz vermişsin evet, kendince haklı bir bahanesi olmuş oldu ettiğin küfürlerle ama iyi ki de olmuş bir yandan. Kurtulmuşsun çünkü. Eğer bir erkek bekar gibi yaşamak istiyorsa, o kadar düşkünse özgürlüğüne bir zahmet hayatına almasın kimseyi. Hem öyle olsun, hem böyle olsun, yok öyle bir dünya. İlişki demek sorumluluk demek, her iki taraf da ipini koparmış gibi gezsin tozsun o zaman, oldu. Her şeyin bir oluru var. İki tarafın da kendi hayatı olacak ama dozunda, kararında.

Kufur ettiginiz icin evet haksizsiniz. Ama adamda haksiz. Keske kufur etmeden konussaydiniz ben genelde kendi numarama mesaj atiyorum. Biraz sakinlesince okuyorum mesaji duzgun birsey yazip yolluyorum. Bitmesi belkide daha hayirlidir.

madem bunlari yapiyor daha sonra biterse bitsin diyorsa demekki hic umursamiyor o umursamazsa sen hic unursama

Öfkeyle kalkıp zararla oturmussun. Artık mantıklı ve sakin hareket et ki benim yaptıklarım yüzünden bitti diye kendini harap etme birde. Evine falan gitme, yazma , takip etme. Zamana bırak.

Evde yemekteyken atmistir fotografi sonrasinda spontane gelismis cikmislardir.ben gelemem diyecegi bir durum olmamistir.hani yemekteyken dogru soylemis sonrasinda yalan soylememis sadece cevap vermemis.belki izah edecekti sonradan.
Sizin kufur etmeniz yanlis olmus.
Guvensizlikte var belli ki bitmesi iyi olmus belkide

olaydan daha vahim olan bişey varsa o da yapılan yorumlar... sanki adamı forumca yatakta başka kadınla bastınız ya pes doğrusu.
adamın arkadaşlarıyla olduğu belli, yetmemiş fotoğraf atmış, daha ne yapacak? an be an rapormu verecek?
annesine kadar küfredilende o ama yine suçlu yine suçlu...
olayın versiyonu konu sahibinin arkadaşlarıyla dışarı çıkıp aynı şekilde fotoğraf atıp başka bir mekana geçmesi ve erkek arkadaşı tarafından annesine kadar küfredilmesi olsaydı burada yapılacak yorumları hepimiz biliyoruz.
"kız arkadaşına güvenmiyorsan onunla neden birliktesin"
"o barzodan hayır gelmez"
"bugün küfreden yarın döver"
"hayvan herif"
"annene kadar küfretmiş sakın artık yüzüne bakma"
"arkadaşlarınla dışarı çıkmışsın bunu sana zehir etmiş"
vs vs vs
ve bunlar en hafifleri... adam burada linç edilirdi. hem sevgilisine güvenmeyen hemde küfürbaz bir maganda olarak kalemi kırılır, sonra bir güzel toprağa verilirdi.
ama küfürleri eden ve sevgilisine güvenmeyen kız tarafı olunca gelen yorumlara bakın...
bravo, cidden çok adaletlisiniz...

Celal ile ceren geldi aklima.. o filmin gidişatindaki gibi gaza gelmistir bi muddet sonra köpek olur kapında

Şu izin meselelerinden nefret ediyorum gerçekten.
Onun sizi bu denli kısıtlamasının sonucu sizin de onu kisitlamaniz olmamali. Onun sizi kısıtlamasının sonucunun ya isyan edip onu -oluyorsa- adam etmek olmali ya da ayrilmak olmali.
Neymis ortami begenmeyip gondermezmis. Oldu canim. Bir de sensorlu pranga taksin bari. Nasil bu işlere tamam diyebiliyorsunuz ya? Bir de evlenecekmissiniz.
Neyse siz barışırsınız. Evlenince de siz evde oturup kimseyle gorusemezken, kocaniz o mekan senin bu mekan benim takilir artik.

Sucluyu aramam yoluma bakarim.

Sukredin ki bastan bitmis.

Yalan cok fena. Tabii niye yalana basvurdu bu da onemli neyse ki bu adam ne mal oldugunu gostermis.

Ama kufur konusunda net haksizsin.

Adam yalan söylememiş ki?? Hatta nerede olduğunu bile söylememiş, sadece fotoğraf atmış. Evde yemek yedikten sonra da dışarı çıkmışlar. Yalan bunun neresinde?

O gece için seninle iletişime geçmemesine kızman doğal ama verdiğin tepki sonuna kadar yanlış. Öfkeyle kalkan zararla oturuyor işte böyle.

Tamam küfür etmesen iyi olurmuş ama buradaki yorumlardan iyice gaza gelip suçluluk psikolojisine girip özür falan dilememissindir inşallah.

Adam resmen seni takmamış, alt tarafı suradayız haber veremedim acele çıktık falan demek zor olmasa gerek, ama öncesini bilmiyoruz tabi her çıktığında hayatı dar eden kıskanç kadınlardansan eğer patlama noktası olmuş da olabilir. Normalde baski yapmayan normal kıskançlıklar yapıyorsan fazlasıyla hatali.

Bir insana karşı sorumlu olmak için İlla imza atmaya gerek yok, birini hayatınıza aldığınız anda dikkat edeceksiniz, evlenince ekstra dikkat edeceksiniz o ayrı. Bir anda ayrılmışsin iyi olmuş demek zor, 3 yıllık ilişkiymis,en azından hatasını anlayıp gerçekten pişman olana kadar bir şey yapma bekle. Ulaşmak isterse de onun yaptığı gibi takma bir süre

Sakin kalmayı denedim ama o an başaramadım. Evlilik yolunda giden bir ilişkydi aileler tanısmıstı falan nedense su an çok acı cekıyorm bitmesine sevınemıyorum
Salla gitsin deymez. Emin ol aradan aylar gecsin gormezden geldigin bir cok olumsuz yonlerinide gormeye baslıcaksın. Evlenip ayrılmaktanda bırak aileler tanısmıs cok dahamı kotu. Önüne bak bugun bunu yapan yarın neler yapar.! Unut gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…