Sizceee???

Sizlere sormak istiyorum
3yıllık bir ilişkiniz var isteme söz için günler alınmış.
Sevgiliniz erkek arkadaslarıyla akşam yemeğe çıkmış burda bir sorun yok . Saat 12 olmus bi ses bi haber yok. Mesaj atıyorsunuz size cvp olarak yemekte evde cekilmiş erkek erkeğe bir foto geliyor.
10dk Sonra tesadüfen ınstgramda dolaşırken beraber olduğu arkadaslarından birinin paylasımında türkü bar tarzı bi yerde olduklarını görüyorsunuz.
Arayıp mesaj atıyorsunuz sen nerdesin bana niye yalan söyledin diye ama cevap yok.
İlerleyen saatlerde clup tarzı başka mekana gecıyorlar sonra başka bir mekan daha ve size hiç bir açıklama yada bişi yazmıyor ve sizde sinirlenip sizi umursamıyor diye ve de yalan söyledi diye delirip agzınıza gelen en ağır küfürleri yazıyorsunuz.
Ertesi sabah oda size cvp olarak ; sensin o, terbiyesiz. Sen nasıl bana bu lafları edersin bu ilişki bitmiştir beni bi daha arama yazıyor .
Ve bir haftadır ayrı konuşmuyorsunuz
Sizce burda suçlu kim ?
O suclu tabiki madem ki evlnme plani var adam gbi durck

benim anladığım, erkek grubu alkol alarak aynı gece mekan mekan geziyorsa, maksat muhabbet değil, gönüllerini eylemektir, uygun ortamı aramaktır. uygun ortamdan kastım da malum.
konu zaten arkadaşlarıyla olması değil, söylediği durumda olmaması.

Canim suçlu ve suçsuz aramak için artık çok geç ama nisanlin olacak er kişisi evlilikten korkmuş olabilir. Bir anda öyle söz tarih yuzuk gibi kavramlar la tanışınca ne oldum ne oluyor demiş ve hizlica bir bekarlik günlerine geri dönme tebessümü olmuş galiba. Bu bana göre ihanettir ve bence evlenmeden gerçek yüzünü gördün diye sevin ve asla ve asla aile baskısıyla affetmeyi deneme bile

Sizlere sormak istiyorum
Sevgiliniz erkek arkadaslarıyla akşam yemeğe çıkmış burda bir sorun yok . Saat 12 olmus bi ses bi haber yok. Mesaj atıyorsunuz size cvp olarak yemekte evde cekilmiş erkek erkeğe bir foto geliyor.
10dk Sonra tesadüfen ınstgramda dolaşırken beraber olduğu arkadaslarından birinin paylasımında türkü bar tarzı bi yerde olduklarını görüyorsunuz.
Arayıp mesaj atıyorsunuz sen nerdesin bana niye yalan söyledin diye ama cevap yok.
İlerleyen saatlerde clup tarzı başka mekana gecıyorlar sonra başka bir mekan daha ve size hiç bir açıklama yada bişi yazmıyor ve sizde sinirlenip sizi umursamıyor diye ve de yalan söyledi diye delirip agzınıza gelen en ağır küfürleri yazıyorsunuz.
Ertesi sabah oda size cvp olarak ; sensin o, terbiyesiz. Sen nasıl bana bu lafları edersin bu ilişki bitmiştir beni bi daha arama yazıyor .
Sizce burda suçlu kim ?
İkinizde suçlusunuz. Balık baştan kokarmış. Bu ilişki yürümez.

Küfür nedir ? Kendini başka bir şekilde ifade edemiyo musun ? Biri kendini ifade ederken bana küfür etse ,arkadasimsa görüşmem, esimse boşarım. Yetersizliktir bu ,acizliktir ..

Sevgiline gelince ,yalanin da pek telafisi yok .. o kılıfına uydurur herşeyi ama sen inanır mısın bilmem ..

Berbat bir ilişki ,bitmesi iyi olmuş ..

Küfür nedir ? Kendini başka bir şekilde ifade edemiyo musun ? Biri kendini ifade ederken bana küfür etse ,arkadasimsa görüşmem, esimse boşarım. Yetersizliktir bu ,acizliktir ..

Sevgiline gelince ,yalanin da pek telafisi yok .. o kılıfına uydurur herşeyi ama sen inanır mısın bilmem ..

Berbat bir ilişki ,bitmesi iyi olmuş ..

Sizlere sormak istiyorum
Sizce burda suçlu kim ?
çok sıkıp yalan söylemeye mi ittiniz acaba?

yalan soylemesını doğru bulmuyorum ancak sizin de küfür yazmanız doğru değil

bahane aramış gibi geldi bana hayatınızdaki kişi

Sizlere sormak istiyorum
Sizce burda suçlu kim ?

ortada suçludan ziyade saygısız iki taraf mevcut. o yalan mı söyledi zaten kafadan hatalı, sen de gecenin bir körü nerdesin nerdesin diye diye inada bindirmişsin. haklıyken haksız konuma düşmüşsün. küfür zaten çok korkunç bir şey hele çok ağır küfürler de ettiysen.
düzelebilir devam edebilir. düzelmeyecek bir durum yok ama o doğruları söyleyecek sen de küfürler sebebi ile özür dileyeceksen..

Hiç vicdan yapma üzülme. Yalana benimde tahammülüm yoktur.
Ayrıca gece boyu neden bir cevap yazmamış? Çıldırtana kadar niye beklemiş
İnsanı deli ediyorlar sonra niye ağzını bozdun oluyor.. e az çok huyunu biliyodur.. niye şalterini attırmış
Keyfini bozmak istememiştir. Sen şimdi sakince bekle... durup dururken olmadı hiç birşey o arasın

Arkadaşlar küfür kısmına takılmış ama adam o bar senin bu bar benim geziyor. Bence zaten umursamamış, işin nereye gideceği umrunda olmamış. Bence onun açısından yolunda gitmeyen şeyler varmış, bu tuzu biberi olmuş. Yoksa, kaybetme korkusu olan bir erkek habersiz iş yapmaz. Küfür de olmamış zaten.

Erkeğin yalan söylemesi çirkin olmuş ama kadının küfür etmesi daha çirkin olmuş. Bence bu olay iyiki yaşanmş siz onun yalancı olduğunu görmüşsünüz o da sizin küfürbaz...

küfür etmeniz aşırı yanlış. onun da yalan söylemesi . ama tuhaf olanı ciddi evliliğe gittiğini söylediğiniz bir ilşkide erkek arkadaşınızın kolayca ayrılması . ne bileyim tek mesajla bitmesi garip geldi .

erkek arkadaşının arkadaşlarıyla barda eğlenmesi neden seni çıldırtıyor? ne var bunda kızacak. yalan söylemeye de iten sensin galiba. ben olsam ben de ayrılırdım sormadan dinlemeden bana küfürler eden birisinden. suçlu sensin. yalan söyleyip söylemediğini bilmiyorsun çünkü.

Siz bayansınız.
Sabahı bekleyip yüyüze yalanın neden söylediğini öğrenmeniz bitirilecekse bunu sizin bitirmeniz gerekirdi.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Yahu ben anlamadım ınstagramda göreceğinizi bilmiyor mu? gördüğünüze göre takip ediyorsunuz zaten birbirinizi yani öyle gizli saklı yapmamış yani. Arkadaşlarının yanında konuşamamış olabilir önce arkadaşının evine gidip arkadaşını alıp gitmiş olabilirler, Konuşup etmeden küfretmek falan çok kötü bence ne var gittilerse hemen aldattı mı yanii. Artık bitmiş o iş sözlenmeyi düşündüğünüz insana güveniniz yok

Back
X