• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee

BenSelin

Muhteşem üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
2.315
4.616
63
25
Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim 🥴🤭

Ne işleri var gözünü seviyim biz kocamla baş başa çıkıcaz sonra bi gün beraber gideriz de geçiştir bu ne emrivakidir
Ay aşırı alınganlar o an şey dedim ne zaman gideriz belli değil falan dedim ama şimdi arayıp baş başa gideriz desem saçma olur 🤔

Görümceye bak..
Gelinimizin olmadığı tatile ben tatil demem demiş.Yaptiysak bile birşey anlamadık diyerek de eklemiş.
Koca yurekli gorumce.. 😀😀
E görümce ; madem gelin bu kadar anlamlıydı dönüşte tekrar tatil planı yapmak yerine gitmeden cagirsaydiniz ya 🤣

Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim 🥴🤭

Ne alaka ya. Zaten tatillerini yapmış onlar çağırmayın tabi ki. Küserse de küssün

Görümceye bak..
Gelinimizin olmadığı tatile ben tatil demem demiş.Yaptiysak bile birşey anlamadık diyerek de eklemiş.
Koca yurekli gorumce.. 😀😀
E görümce ; madem gelin bu kadar anlamlıydı dönüşte tekrar tatil planı yapmak yerine gitmeden cagirsaydiniz ya 🤣
E yani giderken sanki beni cağırdılar 🤣

Kız küssün daha iyi değil mi işte ne işi var tatilde sizle , buna müsade ederseniz haddi ve alakası olmayan her yere gelme hakkını vermiş olursunuz aman diyeyim isteyen küssün kendi bilir

Söylemeden gitmek değil de açıkça söyleyin kırmadan 'başka bir zaman birlikte gideriz' diye.

Ay aşırı alınganlar o an şey dedim ne zaman gideriz belli değil falan dedim ama şimdi arayıp baş başa gideriz desem saçma olur 🤔
Ay bayılırım alınganlara 😍 ne güzel işte kendi kendilerine küser yük olmazlar mis gibidir bir daha da yüzleri olmaz

Çocuğunuzu var mı? Yoksa +16 otelden rezervasyon yaptırın :D

Otelden rezervasyon yaptirdiginizi ve full dolu olduğunu söyleyin iptalde edemezsiniz paranız yanar off sizde çok üzüldünuz ama napacaksiniz bu durumda bir dahaki sefere inşallah

Para bol galiba onlarda .

Yetişkin otellerinden alın
Çocuk kaç yaşında
Okul yaşındaysa belki okul var diye gelemez

Yetişkin oteline çocugu annesine filan bırakıp gelme ihtimali de var tabi

En güzeli dürüst olmak sanırım
Baş başa gitmek istiyorum diyeceksınız bunda alınacak ne var onu da hiç anlamıyorum🤷‍♀️

Back
X