Ay aşırı alınganlar o an şey dedim ne zaman gideriz belli değil falan dedim ama şimdi arayıp baş başa gideriz desem saçma olurNe işleri var gözünü seviyim biz kocamla baş başa çıkıcaz sonra bi gün beraber gideriz de geçiştir bu ne emrivakidir
Arama gidin illa haber vermek zorunda değilsin ki canım kocanla tatil için görümceneAy aşırı alınganlar o an şey dedim ne zaman gideriz belli değil falan dedim ama şimdi arayıp baş başa gideriz desem saçma olur
Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim
E yani giderken sanki beni cağırdılarGörümceye bak..
Gelinimizin olmadığı tatile ben tatil demem demiş.Yaptiysak bile birşey anlamadık diyerek de eklemiş.
Koca yurekli gorumce..
E görümce ; madem gelin bu kadar anlamlıydı dönüşte tekrar tatil planı yapmak yerine gitmeden cagirsaydiniz ya
Aynen öyle ben kimseye demedim mesela niye bensiz gittiniz diyeNe alaka ya. Zaten tatillerini yapmış onlar çağırmayın tabi ki. Küserse de küssün
Aynen öyle ben kimseye demedim mesela niye bensiz gittiniz diye
Söylemeden gitmek değil de açıkça söyleyin kırmadan 'başka bir zaman birlikte gideriz' diye.Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim
Ay bayılırım alınganlaraAy aşırı alınganlar o an şey dedim ne zaman gideriz belli değil falan dedim ama şimdi arayıp baş başa gideriz desem saçma olur
Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim
Para bol galiba onlarda .Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?