Sizceee ????

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Dun gece ve sabah şahit olduğum bir olay canımı sıktı büyütmemeye çalıştım ama ilerde sorun olurmu ki acaba diye size danişmak istedim...

Eşimin Ailesinden , daha nişanli olan bir çift çay içmeye diye gelip bizde kaldılar... ( evler yakin)
Ve korktugum " dur" denilmezse bunu alışkanlik haline getirecek tipte insanlar.
Ve hiç misafirlik adapları yok.
Lutfen yanlış anlamayin ama sabah şu bagırtılarla uyandim " yaa yapmaaaa ahhh kolum yaaa aşkimmmmm " ve gülüsüyorlardi muzik acmışlardı...
Adım gibi eminim tekrar olacak...
Benmi fazla büyütüyorum
Yoksa normal mi karşılamalıyım ?

Birinciye bisey demem ikinciye bisey demem üçüncüye almam eve otel mi canım evim. Tanı evli olsam yani,:)

Ben kizi bi kenara ceker acikca soylerim.nisanli oldugunuzu ve beraber bi evde kalmalarinin dogru olmadigini laf soz olur biz huzursuz oluruz seklinde soylenmeli

Zaten aynı evde kalıyorlar... ama ben bana dokunmayan yilan bin yaşasin modundaydim simdi kaldiklari ev kalabaliklasınca dedim acaba buraya mi yonelmeye calişiyolar çok korktumm açikcasiii... ve emin ol anlayan insanlar degil...

Terbiyesizler madem gitmişler kalmaya sessiz dursalarmış. Devamı kesin gelir bunun 2. olmamalı bence. Sonra size laf yaparlar nişanlı çifti evlerinde kalmasına izin veriyorlar diye.

Ne garip yorumlar var... Size ne nişanlı lar ve aynı evde yaşıyorlarsa. Konu sahibinin şikayeti sabah sabah arsiz sekilde bagrisan bu cift evinde kalmayı aliskanlik haline getirirler mi...
Bence tavrınızi koymalisiniz açıkça. Gerekirse size gelmek istediklerinde bahaneler üretin zamanla anlarlar heralde

ya konu misafir adabı bence. evli çftleri hiç almamak lazım öyle diyosan
ya konu misafir adabı bence. evli çftleri hiç almamak lazım öyle diyosan
evet onu soyluyorum bende.evli nisanli sevgili olayi deil.adabi olmayan kimseyi almam.kizin rahat bir aileden geldigide nisanlisi ile ayni evde yasiyor olmasindan belli.nyse konu sahibi uyarsin bence

kızın ailesine söyle o sesleride söyle

Terbiyesizler madem gitmişler kalmaya sessiz dursalarmış. Devamı kesin gelir bunun 2. olmamalı bence. Sonra size laf yaparlar nişanlı çifti evlerinde kalmasına izin veriyorlar diye.

Çok korkuyorum ve konuşsamda fayda etmicek ondan korkuyorum...
Birde mizacım sert yani tatlı bir dille de soylesem kırılır konuşmaz.
Insanlarida kiramiyorum...
2 si olursa eminim 5 si 10cusuda olacak. Eşimde bende insanlari kiramama ozelligimiz var. Napcam bilmiyorum... arkasida var eminim...

Esinin ailesinden oldugu icin rahatsiz oldugunu esine ilet o muhattap olsun. En dogrusu o olur. Bide geldiklerinde oturun biraz daha ya da kalsaniza gibi laflar etmeyin kalkalim dediklerinde sessiz kalin giderler heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…