Sizceee ????

Ahhh işte bize geldiklerinde kalıcaz deselerdi ben bu konusmayi yapardm olmaz diye. Ama emrivaaki olunca bisey diyemedim... ooff oof...
Insallah birdaha yaşanmaz. Hergun bahane buluyoruz biyerlere cikicaz diyee

İşte anlaşılmayan bu.
Kimse benim evime gelince kalacağız veya
kalmayacağız diye bir karar veremez,
Bunun kararını ben veririm, onlar değil.

Emrivaki diye birşey yoktur, sen izin verdiğin sürece herkes her istediğini yapar.
Buna müsade veren sensin kusura bakma..

Tavrını koy sizde kalmasına müsaade etmeyin elbette. Ama samimi olduğum biri evime geldiğinde ben rahat etsin isterim,mutfaktan su almaya çekinmesi beni üzer. Evimde kalıyorsa zaten samimiyimdir. Sizin bunlarla bir samimiyetiniz yok anlıyorum ama kuzeninizin su almaya çekinmesi daha iyi gelmiş size oda bana ilginç geldi. Sabah sesin dozunu abartmış boğuşmuşlar evet daha dikkatli olabilirler ama aynısını sevdiğim biri yapsa ben bozulmam. Siz emrivaki yaparak kalınması ve onlardan çok hoşlanmadığınız için bukadar rahatsız oldunuz bence. Evinizde kalınmasına müsaade etmeyin,onlarda anlar herhalde bir süre siz erteledikçe.

Bunun haricinde konu sahibiyle bağlantısız olarak söylüyorum ; ailesine söyle,kaynanasına söyle.... Vs. Size ne? Herkes durumun farkında ve herkes için normal karşılanıyorsa size kınamak düşmez,siz nişanlınızla aynı evde kalmayın,bende kalmadım ama dedikodu kazanı gibi hemen ona de,buna de,vay arsızlar demek size düşmedi. Herkesin yaşam tarzı farklı,hayat görüşü,yetişme şekli farklı ama sizden farklı yada size ters geleni gördüğünüz anda hemen karalamak çok garip. Size ters ise siz yapmayın,neden herkesin ahlak bekçiliğini birileri yapıyor? Yalnızca bu konu için değil burada açılan bu tarz çoğu konuda yaklaşım böyle.

Gercekten emri vaki oldu...
Kalacaz kalalim kaliyoruz diye birsey olmadi...
Yattilar ve battaniye istediler bu sence ne ? Benmi izin verdim

Şöyle söyleyim... kuzenim biz rahatsiz olmayalim diye odadan cikmak istememiş bende şasirdim ama bu onun misafirlik anlayışı..
Onlarinkide malesef böyle oldu...
Ayrıca toplum kurallari ve ahlak kurallari geregince boyle birsey herkes tarafindan tasvip edilmez...
Ve yapilan yorumlar da buna dayali. Yani bence oyle...
Tesekurler yorumunuz icin

Herkes tarafından tasvip edilmeyebilir ona sözüm yok sadece hemen ağıza ilk gelenleri söylemek bana saçma geliyor,toplum olarak kınamayı çok seviyoruz. Zaten o kısmı sizin için yazmadım. Sizin durumunuzda haklısınız elbette.

Valla hic hos degil. Kalmalarında normal insanlar olsa sorun yok fakat belliki adap terbiye onları terk etmiş. Biraz insan cekingen olur aman yanlıs anlasılmayalım aman misafirlikteyiz filan diye.onlarda pek böyle birsey olmadığına göre gelmemeleri daha doğru olur.Bence eşinize söyleyebilirsiniz.Direkt sizin onlara bisey söylemeniz ayıp olur.

Sizce aramizda ayıp diye birşey kalmışmı ???
Yani daha dogrusu onlar ayıptan anlarlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…