- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Utanmaz tiplere benziyorlar sen yüzlerine tükürsen yarabbi şükür der bunlar zannımca o yüzden istediğini saydırabilirsin içinde kalmasın en azından
karşındaki rahat olduğu için verecek cevap çok yani seç beğen al :)
Güzel bir kapak olur :)O zaman bende diyimki ki gercekten oyle...
Bizim duvarlar ince sesiniz iceri kadar geliyo ayip degilmi :)
Ben kabul etmem akrabalik durumlarinizi bilmem zira duydugum yakin bir olayi anlatayim nisanli cift arkadasin evde kaliyor o gece birlikte oluyorlar ciftler sonra ayriliyorlar. Olay ev sahibesi adama kaliyor hata ayrilik gerekceside bu oluyor ozetle ben yatiya kabul etmem kimseye tavsiyede etmem
Asla!
Nisanli demek evli demek olmuyor.
Ahlaksizlar!
Su an iki hovarda gence yataklik yapiyosnuz malum isler icin.
Kocan ne dedi bunlari duydugunda?
bence su an evleri olmadigi icin ve aile fertleri disinda bir yerde kalmak kendi kulturlerine uymayacagindan aileleri onayi alamayacaklarindan nasilsa genc yengemiz diye dusunup sizde kalmayi uygun bulmuslardir. kendi evleri olunca hic kapi calacaklarini sanmam.Dun gece ve sabah şahit olduğum bir olay canımı sıktı büyütmemeye çalıştım ama ilerde sorun olurmu ki acaba diye size danişmak istedim...
Eşimin Ailesinden , daha nişanli olan bir çift çay içmeye diye gelip bizde kaldılar... ( evler yakin)
Ve korktugum " dur" denilmezse bunu alışkanlik haline getirecek tipte insanlar.
Ve hiç misafirlik adapları yok.
Lutfen yanlış anlamayin ama sabah şu bagırtılarla uyandim " yaa yapmaaaa ahhh kolum yaaa aşkimmmmm " ve gülüsüyorlardi muzik acmışlardı...
Adım gibi eminim tekrar olacak...
Benmi fazla büyütüyorum
Yoksa normal mi karşılamalıyım ?
Benim misafirlikten anlayışım, oturursun, yer içer, iyi vakit geçirirsin ama çok zaruri bir durum yoksa evine dönersin.
Keyfi durumları asla kabul edemem.
Kim olursa olsun, herkes evininin yolunu bilecek, bilmiyorsa gitmeyecek.
Çok zaruri değil ise hiçbir yerde kalmam, kimsede benim evimde kalamaz.
bence su an evleri olmadigi icin ve aile fertleri disinda bir yerde kalmak kendi kulturlerine uymayacagindan aileleri onayi alamayacaklarindan nasilsa genc yengemiz diye dusunup sizde kalmayi uygun bulmuslardir. kendi evleri olunca hic kapi calacaklarini sanmam.
Evimde fingirdeşen insanları tekrar ağırlamam. Eşinle konuşursun, tekrar onları almaya müsayit olmazsınız. Ayrıca nişanlı çifti yatılı konaklamak iğrenç olmuş. Otel gibi kullanmışlar anlaşılan. Iyk.
Duymadım.Ev kırklama diye bisey varmiş bilen varmı
Duymadım.Ben anlamam öyle şeylerden.
Ev kırklama diye bisey varmiş bilen varmı
Uyumasina devam etti... dunde bu konuda kizdim bidaha olmasin sakin sen sesleri duymadinmi diye duydm dedi.
Bende dedimki bize yatiya gelen kiz kardesinle nisanlisi olsa ne olurdu dedim kalamazlarrr dedi. Peki ya kalsalarda o sesleri duysan oldururum onlari dddi. Bende dedm ki erkek sizden olunca nasilda boburleniyosunuz hepiniz aynisiniz bidaha olmasin dedim tamam dedi. Ama sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?