- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yeri geldimi insanları sert dille uyarmak gerekiyor. Her zaman tatlı dille olmuyor maalesef.Çok korkuyorum ve konuşsamda fayda etmicek ondan korkuyorum...
Birde mizacım sert yani tatlı bir dille de soylesem kırılır konuşmaz.
Insanlarida kiramiyorum...
2 si olursa eminim 5 si 10cusuda olacak. Eşimde bende insanlari kiramama ozelligimiz var. Napcam bilmiyorum... arkasida var eminim...
ya konu misafir adabı bence. evli çftleri hiç almamak lazım öyle diyosan
kızın ailesine söyle o sesleride söyle
Eşin ne diyor
O duymuyor mu sesleri?
Esinin ailesinden oldugu icin rahatsiz oldugunu esine ilet o muhattap olsun. En dogrusu o olur. Bide geldiklerinde oturun biraz daha ya da kalsaniza gibi laflar etmeyin kalkalim dediklerinde sessiz kalin giderler heralde.
Yeri geldimi insanları sert dille uyarmak gerekiyor. Her zaman tatlı dille olmuyor maalesef.
o zaman kızın kaynanasına söyle. kızda sana hesap sorarsa canım birden ağzımdan kaçtı de. kaynanası o kızı iyice rezil ederUmurlarında degil emin ol...
Benim aile yapim boyle degil kimseyi de yadirgamam. Onceki konularimda bu kizi yazmistim. Bisuru uzak dur o kizdan diye yorum aldim... ama ben essek ben yapamadim...
esiniz bu durumda ne yerine konmus oluyor farkinda degil mi acaba kendisi?Madem birlikte yasiyorlar ne diye size yatiya geliyorlar bir de yakinlarmis , sacma sapan isler ya.Yuz vermeyin soyle civik insanlara.Bozulacaklar diye niye o kadar korku icindesiniz onu da anlamadim hic.Birlikte kalirlar yada ayri yasarlar oraya takilmadim da , misafirlik gidilen evde abuk subuk seyler yapilmaz ya,herkes bi haddini yerini bilsin be.Tepenize cikarmayin soyle insanciklari.
esiniz bu durumda ne yerine konmus oluyor farkinda degil mi acaba kendisi?Madem birlikte yasiyorlar ne diye size yatiya geliyorlar bir de yakinlarmis , sacma sapan isler ya.Yuz vermeyin soyle civik insanlara.Bozulacaklar diye niye o kadar korku icindesiniz onu da anlamadim hic.Birlikte kalirlar yada ayri yasarlar oraya takilmadim da , misafirlik gidilen evde abuk subuk seyler yapilmaz ya,herkes bi haddini yerini bilsin be.Tepenize cikarmayin soyle insanciklari.
o kız kesin şey der. aa niye rahat edemiyorsunuz bizim duvarlar kalın falan der utandırır insanıonlar bu kadar samimi davranıyorsa sen de bi dahaki geldiklerinde hadi herkes kendi evine diyebilirsin gülerek.. ya da siz onlara gittiğinizde ben başkasının evinde kalamıyorum rahat edemiyorum falan dersin..
Eşimin Ailesinden , daha nişanli olan bir çift çay içmeye diye gelip bizde kaldılar... ( evler yakin)
simdi kaldiklari ev kalabaliklasınca dedim acaba buraya mi yonelmeye calişiyolar
Dun gece ve sabah şahit olduğum bir olay canımı sıktı büyütmemeye çalıştım ama ilerde sorun olurmu ki acaba diye size danişmak istedim...
Eşimin Ailesinden , daha nişanli olan bir çift çay içmeye diye gelip bizde kaldılar... ( evler yakin)
Ve korktugum " dur" denilmezse bunu alışkanlik haline getirecek tipte insanlar.
Ve hiç misafirlik adapları yok.
Lutfen yanlış anlamayin ama sabah şu bagırtılarla uyandim " yaa yapmaaaa ahhh kolum yaaa aşkimmmmm " ve gülüsüyorlardi muzik acmışlardı...
Adım gibi eminim tekrar olacak...
Benmi fazla büyütüyorum
Yoksa normal mi karşılamalıyım ?
ne yaptıkları umurumda olmazdı taki ses çıkartıklarını duyana kadar.evli bile olsalar başkasınn evinde bu anne babasıda olabilir bu kadar aşikar bir şekilde yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum.Dun gece ve sabah şahit olduğum bir olay canımı sıktı büyütmemeye çalıştım ama ilerde sorun olurmu ki acaba diye size danişmak istedim...
Ve korktugum " dur" denilmezse bunu alışkanlik haline getirecek tipte insanlar.
Ve hiç misafirlik adapları yok.
Lutfen yanlış anlamayin ama sabah şu bagırtılarla uyandim " yaa yapmaaaa ahhh kolum yaaa aşkimmmmm " ve gülüsüyorlardi muzik acmışlardı...
Adım gibi eminim tekrar olacak...
Benmi fazla büyütüyorum
Yoksa normal mi karşılamalıyım ?
onlar bu kadar samimi davranıyorsa sen de bi dahaki geldiklerinde hadi herkes kendi evine diyebilirsin gülerek.. ya da siz onlara gittiğinizde ben başkasının evinde kalamıyorum rahat edemiyorum falan dersin..
o kız kesin şey der. aa niye rahat edemiyorsunuz bizim duvarlar kalın falan der utandırır insanı
Evler yakın demişsiniz, sanırım beraber yaşadıkları ev bu.
Evin kalabalıklaması ne demek? Başkaları gelip onlarda mı kalıyor? E sizin evde de siz ve eşiniz varsınız zaten. Başbaşa kalamayacaklar ki.
ben normal karşılamam.misafirlik adabı denilen bir şey var.
ne yaptıkları umurumda olmazdı taki ses çıkartıklarını duyana kadar.evli bile olsalar başkasınn evinde bu anne babasıda olabilir bu kadar aşikar bir şekilde yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?