Sizceee ????

Yeri geldimi insanları sert dille uyarmak gerekiyor. Her zaman tatlı dille olmuyor maalesef.

ya konu misafir adabı bence. evli çftleri hiç almamak lazım öyle diyosan

Kesinlikle konu misafir adabi...
Benim kuzenimde kaldi nisanlisiyla hemde kuzenim kız...
Nikahlari da olmustu gece cok gec oldu diye birde biraz alkol aldik eve gndermek istemedim. Valla mışıl mışiıl uyudum. Sabah kalktim kiz susuzluktan oldum dedi neden almadin mutfaktan dedim. Rahatsiz etmeyim diye dedi.

esiniz bu durumda ne yerine konmus oluyor farkinda degil mi acaba kendisi?Madem birlikte yasiyorlar ne diye size yatiya geliyorlar bir de yakinlarmis , sacma sapan isler ya.Yuz vermeyin soyle civik insanlara.Bozulacaklar diye niye o kadar korku icindesiniz onu da anlamadim hic.Birlikte kalirlar yada ayri yasarlar oraya takilmadim da , misafirlik gidilen evde abuk subuk seyler yapilmaz ya,herkes bi haddini yerini bilsin be.Tepenize cikarmayin soyle insanciklari.

Esinin ailesinden oldugu icin rahatsiz oldugunu esine ilet o muhattap olsun. En dogrusu o olur. Bide geldiklerinde oturun biraz daha ya da kalsaniza gibi laflar etmeyin kalkalim dediklerinde sessiz kalin giderler heralde.

Ya cnm demem onlara...
Esimle keyif yapacaktik bi baktim gece yarisi kalkmadilar. Biz kalkmak zorunda kaldik battaniye falan istediler ben şok oldum...

Umurlarında degil emin ol...
Benim aile yapim boyle degil kimseyi de yadirgamam. Onceki konularimda bu kizi yazmistim. Bisuru uzak dur o kizdan diye yorum aldim... ama ben essek ben yapamadim...
o zaman kızın kaynanasına söyle. kızda sana hesap sorarsa canım birden ağzımdan kaçtı de. kaynanası o kızı iyice rezil eder

Yerlerini hadlerini bilecek olsaydilar o sesler olmazdi

onlar bu kadar samimi davranıyorsa sen de bi dahaki geldiklerinde hadi herkes kendi evine diyebilirsin gülerek.. ya da siz onlara gittiğinizde ben başkasının evinde kalamıyorum rahat edemiyorum falan dersin..
o kız kesin şey der. aa niye rahat edemiyorsunuz bizim duvarlar kalın falan der utandırır insanı

Eşimin Ailesinden , daha nişanli olan bir çift çay içmeye diye gelip bizde kaldılar... ( evler yakin)

simdi kaldiklari ev kalabaliklasınca dedim acaba buraya mi yonelmeye calişiyolar

Evler yakın demişsiniz, sanırım beraber yaşadıkları ev bu.
Evin kalabalıklaması ne demek? Başkaları gelip onlarda mı kalıyor? E sizin evde de siz ve eşiniz varsınız zaten. Başbaşa kalamayacaklar ki.

ben normal karşılamam.misafirlik adabı denilen bir şey var.

ne yaptıkları umurumda olmazdı taki ses çıkartıklarını duyana kadar.evli bile olsalar başkasınn evinde bu anne babasıda olabilir bu kadar aşikar bir şekilde yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum.

Utanmaz tiplere benziyorlar sen yüzlerine tükürsen yarabbi şükür der bunlar zannımca o yüzden istediğini saydırabilirsin içinde kalmasın en azından

onlar bu kadar samimi davranıyorsa sen de bi dahaki geldiklerinde hadi herkes kendi evine diyebilirsin gülerek.. ya da siz onlara gittiğinizde ben başkasının evinde kalamıyorum rahat edemiyorum falan dersin..

Gulerek herkes evine diyebilirim mantikli hadi bzm isimiz var yeni evli ciftin evinde kalinmaz da diyebilirim sagolun :)

Cnm burda gelin kp ve kv ile kaliyor onlar kalabaliklasinca yani nisanlilar ama kp kv evinde kaliyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…