Sizde bebeğiniz için günlük tutuyor musunuz ?

eyfelkulesi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
6
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar bende 3,5 aylık hamileyim. çocuğuma güzel bir anı olarak kalması için günlük tutuyorum.Cinsiyeti belli olmadığımdan çok güzel mor bir çocuk günlüğü aldım. ve her doktor kontrolünden sonra çocuğum için bişeyler yazıyorum. Tabikide hareketlenmeler başladığında bu durum daha sıklaşıcak. Bide baba,dede,teyzeler,anneanne,babaanne,amcasıda yazıcak ilk doğduğunda...Ve onu çocuğuma okumaya başladığında hediye olarak vermek istiyorum. Aslında kız olursa hamileliğinde erkek olursa gelinime vermek isterdim ama o kadar saklayamam ki :))
PEKİ SİZDE GÜNLÜK YAZIYOR MUSUNUZ :))

Son düzenleme:
benimde ablam vermişti bi günlük,bi bebek dergisi vermiş sanırım
bende ona yazıyorum,bende şimdilik dr kontrolünden sonra yazıyorum
ama çok sayfası var,nasıl dolar bilmem,daha sık yazmam gerek:)

hep hayalimdi ama bi türlü yapamadım , ha bi günlük alıyım ha yazıyım erken nerdeyse doğurucam artık .. önceleri cinsiyeti belli olsun ozaman başlarım diyodum ama kısmet olmadı işte yazmak....

ben bek fikrini duundugumuz andn itibaren yazmaya baslamitim bekarliktan bu yanahayalimdir:) onu dunyaya getirme fikrini neler dusundugumuzu nasil bekledigmizi yazdim bu 6 ay surdu :) 6 ayda da hep ondan bahsetmedim babasiyla nasil tanistigimiz nasil evlendigimizi falanda yazdim kuzuma:) simdi de neler hissettigimi neler yasadigimi nler yasattigini yaziyorum presnsesime ve amacim onunla gecen her onemli animi onula paylasmak olacak 18 yasina kadar yazmayi planliyorum tabi allah o zamana kaar yasamayi nasip ederse insallah :)

Suan 27.gebelik haftamdayim ve ilk bastan beri yazmak istedim. Hatta esim kitapcik bile almis ama maalesef yogun tempom ve birazda sanirim ihmalligimden dolayi hic baslayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…