• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde de böcek fobisi var mı:(?

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?

Bende yok ama eşimde var görünce çığlık atıp bayılıyor

Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Bende çok tiksinirim bazılarından da korkarım doğal yani

Evde karşılaşmadım hiç.
Böcek fobim yok dısarda görsem korkmam ama evde görürsem tiksinirim
Hamam böceği pistir.
Allah korusun evi boşaltıp ilaclatırdım korkacağıma

Ben karşılaşınca elime ne geçerse üzerine basıp ezmeye çalışıyorum ne yapıcam:KK53:

yada eşimi çağırırım o halleder

çok şükür ki kırk yılda bir karşılaşırım, evde yok öyle şeyler

küçük böcek gördüm bir kaç kere banyoda o kadar

Ne fareden korkarim ne de yilandan. Ama hamambocegi deyince iste orada kaliveriyorum. Yani yalniz degilsin arkadasim. Yillar once bir hamambocegi gormustum, yururken ayak seslerini duyuyordum inan. Ben bir de oldurmeye de korkuyorum, ustune asla basamam, gazeteyle vurmam icin gazetenin cok uzun olmasi lazim. En iyisi bocek ilaci. Ilaci sikarken bile gozlerimi kapatiyorum neredeyse:KK34:

Ahh çok ilginçmiş bir erkeğin bu denli korkması

herkes tiksinir de bu kadar korkması şaşırttı:KK53:

Kötü bir çocukluk geçirmiş bazen anlatır küçük haseratlara karşı çok hassas çok kötü oluyor çoğu zaman da bayılıyor bir ara terapi aldı düzelir gibi oldu ama olmadı

Bende yok ama eşimde var görünce çığlık atıp bayılıyor
Evet değişik canlılar olduklarından korkutabiliyorlar:)ufaklar neyse ama bu dediğim hamam böcekleri gerçekten acayipler normal böceklere göre iriler..siz karşılaştığınızda ne tepki veriyorsunuz

Ben o hamamböcekleri yüzünden ne kabuslar yaşadım arkadaşım.... üniversitedeyken başıma gelen bir olayı anlatayım..... haziran ayıydı, sınav haftasıydı, öğrenci evim vardı, sabaha kadar ders çalışmıştım arkadaşla beraber, hava yeni aydınlanıyordu, benim üzerimde şort vardı, birden balkondan bacağıma bişey uçtu yapıştı ben çığlık kıyamet.... uçan hamamböcegiydi bacağıma yapışan :KK57:
Ve ben bir gece daha o evde gecirmicegime yemin ederek aynı gün içinde sıfır bina ev buldum parasını ödedim ve taşındım, düşün artık bendeki fobinin büyüklügünü
8 senedir Almanya'da yaşıyorum, bulunduğum yerde daha bi tane hamamböcegi görmedim:KK53:
Nasıl mutluyum anlatamam
Hemen evini ilaçlat eğer taşınma şansın yoksa

Ben karşılaşınca elime ne geçerse üzerine basıp ezmeye çalışıyorum ne yapıcam:KK53:

yada eşimi çağırırım o halleder

çok şükür ki kırk yılda bir karşılaşırım, evde yok öyle şeyler

küçük böcek gördüm bir kaç kere banyoda o kadar

Aslında bende hepsinden değil daha çok hamam böceği gibi normale göre iri olanlardan ve dengesiz hareket edenlerden ürküyorum...Dediğiniz şekilde öldürmek kolay olmuyor onları:))

Evet değişik canlılar olduklarından korkutabiliyorlar:)ufaklar neyse ama bu dediğim hamam böcekleri gerçekten acayipler normal böceklere göre iriler..siz karşılaştığınızda ne tepki veriyorsunuz

Ben korkmam görürsem vururum depigi:KK53:

Ne fareden korkarim ne de yilandan. Ama hamambocegi deyince iste orada kaliveriyorum. Yani yalniz degilsin arkadasim. Yillar once bir hamambocegi gormustum, yururken ayak seslerini duyuyordum inan. Ben bir de oldurmeye de korkuyorum, ustune asla basamam, gazeteyle vurmam icin gazetenin cok uzun olmasi lazim. En iyisi bocek ilaci. Ilaci sikarken bile gozlerimi kapatiyorum neredeyse:KK34:

Aynen aynen beni anlayacak birilerinin olması sevindirici:))Bende hiçbir şekilde öldüremem doğru düzgün ilaç dahi sıkamıyorum hamam böceklerine hoş bazılarına ilaç dahi etki etmiyor adamlar resmen gargara yapıyor ilaçla:)

hamam bocegi kirkayak haric hepsini pecete yardimiyla elimle tutar oldurmeden disariya atarim, hic bir canliyi oldurmem, sivrisinek haric. hastalik tasiyabiliyrlar malum.

Çok korkuyorum ve tiksiniyorum şükür evimde çıkmıyo böcek ama arka balkon bahçeye bağlı olduğu için makas böceği derler ya ondan oluyo balkonu iptal ettim hiç açmıyorum kapısını :KK48: Yazın yıkayıp geri kapatıyorum...
Hele ki hamam böceği ıyyk görünce çığlık çığlığa kaçarım üstüme atlayıp yiyecek sanki beni :KK70::KK70:

Ben o hamamböcekleri yüzünden ne kabuslar yaşadım arkadaşım.... üniversitedeyken başıma gelen bir olayı anlatayım..... haziran ayıydı, sınav haftasıydı, öğrenci evim vardı, sabaha kadar ders çalışmıştım arkadaşla beraber, hava yeni aydınlanıyordu, benim üzerimde şort vardı, birden balkondan bacağıma bişey uçtu yapıştı ben çığlık kıyamet.... uçan hamamböcegiydi bacağıma yapışan :KK57:
Ve ben bir gece daha o evde gecirmicegime yemin ederek aynı gün içinde sıfır bina ev buldum parasını ödedim ve taşındım, düşün artık bendeki fobinin büyüklügünü
8 senedir Almanya'da yaşıyorum, bulunduğum yerde daha bi tane hamamböcegi görmedim:KK53:
Nasıl mutluyum anlatamam
Hemen evini ilaçlat eğer taşınma şansın yoksa

Aman maşallah diyelim:))Uçanını görsem ben durum ne olur kestiremiyorum bile birde bacağınıza yapışmış düşüncesi bile korkunç:KK57:

Aynen aynen beni anlayacak birilerinin olması sevindirici:))Bende hiçbir şekilde öldüremem doğru düzgün ilaç dahi sıkamıyorum hamam böceklerine hoş bazılarına ilaç dahi etki etmiyor adamlar resmen gargara yapıyor ilaçla:)

Gargara yapsalar iyi yine basıp gidiyorlar sıktığın ilaçla kalakalıyorsun :)
Maşallah bi yerlerinde motor takılı sanki vicdansızların :KK70:

Back
X