• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde de böcek fobisi var mı:(?

Tabiki yok domuz haram değil ki yemek haram
Ya o olaydan haberim yoktu
Turkiyede mi olmuş ya mahvolurum görürsem qi defang yazıp gorsellere bakar misiniz o duvar kenarina sinen maymuna Ağlıyorum 3 gündür hiç dayanamiyorum hayvanlara .
Başlığı görünce dedim kesin çok normal gibi eziklerinden bahseden vahşiler olacak

Dusunsenize benim mahalledeki kediler çok ses çıkarıyor eşim de çok korkuyor eziyorum onları diye konu açtığımı
Haberlere filan çıkarım heralde

Çok iki yuzluyuz hatta ben daha ileriye götürebilir miyim
Can aksoyla bunu normal olarak söyleyenler arasında fark görmüyorum
O sadece boyutu daha büyük bir canlıyı öldürdü
Elbette karınca eziyoruz, kazayla canlıların ölümüne sebep oluyoruz
Ama uzaklaştırmak varken bile bile öldürmek vahşilik

Baktım o maymuna, nasıl bir bakış o öyle ya gerçekten içim ezildi, ha bir çocuk ha o maymun. Elinde kırbacıyla hayvanı eğitip sırtından para kazanıyor deyyus. Birbirleriyle yer değiştirmeliler aslında. Yalvarıyor yavrucak. İşte bizim keyfi olarak öldürdüğümüz canlılarda son anlarında belki böyle bakıyorlar yüzümüze. Yapmadık mı yaptık maalesef, hay ısırır, hay sokar derken öldürdüğüm benimde oldu. Bir kere bir yılan öldürmüştüm, hala aklımdan çıkmaz, çok pişmanlık duyuyorum.

20 sene önce suan ki oturduğumuz evde parke felan yoktu.O zamanlar yer yatağında yatardik.Surekli böcek görurdum evde korkardim.Yorganla vücudumun her yerini kapatır öyle uyumaya çalışırdım.Azgima gircek üstümde gezcek v.s sinir olurdum.Bi süre sonra bu bende hastalığa dönüştü.Bocek gördüğüm zaman vücudum siserdi kaşınırdi..ilk başladığında baya bi tedavi görmüştüm kullandığım iğne ilaçların haddi hesabı yoktu.Sonra düzeldi ama fobim devam ediyor. Son bi kaç yıldır böcek gördüğümde temizlik yapasim geliyor.Misal mutfakta yada oturma odasinda gorduysem orayı temizliycem.Oldugune yada o ortamda olmadığına emin olcam.Aksi takdirde rahat edemiyorum huylaniyorum.Lanet gelesice küçücuk biseyde olsa ilk benim gözüme çarpıyor.Dedektorle arasan bulaman.Gercekten asilması zor bi fobi

Back
X