Sizde de boyle midir durum ?

Ben iki yıllık evliyim esim askeri disiplinle yetistirilmis kolay kolay seni seviyorum diyemez ben cok kolay dile getiririm sevdigime karsi duygularimi.ama hareketleri ile saygisi ile belli eder sevdigini. Fitrat diyorum bende. Herkes farkli sekillerde belli ediyor bi kalibi yok bunun galiba bence sıkıntı etmeyin. Sadece icindeki size karsi sicakligi sevgiyi yitirmesin yeter..

Gary Chapmann olması lazım. Sistem yayıncılık.
Konuyla alakasız ama bunun birde ebeveynlere yönelik bir versiyonu var. Yine aynı yazar sanırım "Gençler için beş sevgi dili". Büyük çocukları olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bakacağım

Ben iki yıllık evliyim esim askeri disiplinle yetistirilmis kolay kolay seni seviyorum diyemez ben cok kolay dile getiririm sevdigime karsi duygularimi.ama hareketleri ile saygisi ile belli eder sevdigini. Fitrat diyorum bende. Herkes farkli sekillerde belli ediyor bi kalibi yok bunun galiba bence sıkıntı etmeyin. Sadece icindeki size karsi sicakligi sevgiyi yitirmesin yeter..
Bizimki de askeri disiplin ile yetişmiş babası çok resmi ve herşeyi erkek bilir modundalar kadınlar bilmez gibi davranır kb esim de sen bilirsin der ama eskiden oyle değildi ben okumuş bir insanım bu yuzden der ama bazı davranışları aynı babası bu durum beni çok rahatsız eder fakat yumuşak ve sabırlı oluşu bana karşı bazı davranışlari çok hoştur bazen o kızar bazen ben ama bazen de hep o bencildir

Öyle her dakika gerek yok diye düşünüyorum. .
Seviyorsam seviyorumdur. .
Karakter ile alakali. .
Her dakika zaten olmaz mesela benim en cok dayanamadigim şey onun beni aramamasi oyle görmüş aileden bende sık sık arayıp sormak isterim o bu durumdan hoşlanmıyor ama ben merak ederim sevgimden kendimi onun sesini duyma zorunlulugu hissederim ama o boyle degil keske bende tutabilsem kendimi derim biraz azaldı zamanla ama hala var bende bu durum onda yok

Aşırı değilde ilgi ve alaka tam mali bence karsindakinin isteği doğrultusunda medea kimi çok sever kimi sevmez ilgi alakayi ben çok severim madem ki benim huyumu biliyor ona göre davranmalı bir insan
siz seviyorsunuz ilgi alaka görmeyi ama bu zorla olmaz ki karşınızdaki sevmiyorsa zorla yaptıramazsınız...huyumu biliyor öyle davranmalı diyemezsiniz bence bu konuda.
ayrıca sözüm sizeydi,aşırı seviyorum kocamı yazmışsınız ya o yüzden..

Her dakika zaten olmaz mesela benim en cok dayanamadigim şey onun beni aramamasi oyle görmüş aileden bende sık sık arayıp sormak isterim o bu durumdan hoşlanmıyor ama ben merak ederim sevgimden kendimi onun sesini duyma zorunlulugu hissederim ama o boyle degil keske bende tutabilsem kendimi derim biraz azaldı zamanla ama hala var bende bu durum onda yok
ne sıklıkla arıyorsun

Bende telefonda uzun uzun konuşmayı sevmem. .
Günde 2 defa yeterli . .
O da ne yapıyorsun hayatım iyiyim çalışıyorum sen bende iyiyim tm . .
Kişisel bir şey. .

Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim eşimi aşırı derecede seviyorum ve bunu ona gösteriyorum ama o pek göstermiyor bazen beni sevmediğini düşünüyorum soruyorum sevdiğini söylüyor sizce erkeklerin yapısından mi böyle yoksa baska bir durum mu söz konusu olabilir çünkü ilk evlendigimiz yıllar gösterirdi sevgisini ??yoksa zamanla değişiyor mu hersey siz ne dersiniz ?
aşırı derecede gösterme.Hatta hiçbir konuda aşırıya kaçma

Eşini tanıyorsun.onun fazla bam teline basmadan,guzel güzel ,nazlı nazlı yaklasmalısın.
Cilve zaten yaparım ama kovalama meselesi biraz farklı yıllar önce o benim peşimdeydi ben sıkılırdim sonra baktım ben sıkılıyorum tavırları gösterince zamanla bırakmış aslında ben sikilmam cilveydi ama nerden bileyim onun bu sekilde bırakacağını şimdi tam tersi iste

U
Bende telefonda uzun uzun konuşmayı sevmem. .
Günde 2 defa yeterli . .
O da ne yapıyorsun hayatım iyiyim çalışıyorum sen bende iyiyim tm . .
Kişisel bir şey. .
Uzun uzun olmasın ama sık sık olsun isterim evet kişisel ben seviyorum tel de bile bana ilgi göstersin

Hep boyle idiyse yapisi boyle demekki...
Sonradna oldu ise yaoacak birsey yok. Erkekler iclerinde koca bir kutuk buyutuyorlar biz sevgi buyuturken :)

Back
X