Sizde de boyle midir durum ?

eğer eşine güvenmiyorsan ve bunda haklı gerekçelerin varsa sürekli aramanı için rahat etmediği için normal karşılarım peki haklı gerekçen yoksa haksızlık etmiş olmaz mısın?

Adam gostermiyoda sevgisini sen niye gosteriyosun tut içinde uzak dur biraz kaçan kovalanır hesabi yap ilgiyi kesince ilgi görmeye basliyosun tecrubeyle sabit

Benimde yapım o sevgiyi sonuna kadar gösterme yasama taraftariyim yaptiklarimda suprizlerimden önce ben keyif alırım hoşuma gider uğraşmak mutlu etmek ama karsiligini görmediğim için bende kesiyorum yavaş yavaş insan kendinede bekliyo haliyle bazı şeyler karailiklidir

Benimde yapım o sevgiyi sonuna kadar gösterme yasama taraftariyim yaptiklarimda suprizlerimden önce ben keyif alırım hoşuma gider uğraşmak mutlu etmek ama karsiligini görmediğim için bende kesiyorum yavaş yavaş insan kendinede bekliyo haliyle bazı şeyler karailiklidir
Benimde onu mutlu edecek şeyleri yapmak mutlu eder ugrasirim o istemesede

eğer eşine güvenmiyorsan ve bunda haklı gerekçelerin varsa sürekli aramanı için rahat etmediği için normal karşılarım peki haklı gerekçen yoksa haksızlık etmiş olmaz mısın?
Hakli gerekcelerim elbette var benim güvenimi zamanında kaybetti

Karşılık görmek önemli olan

Evlenince öyle olmuyor
Nasil oluyor?
Ben sevgiliyken de sık sık konuşup mesajlaşmayı sevmem
Evlenince daha da azalir çünkü zaten akşam aynı eve giriyorsun
Sorun sizin beklentinizin fazla olduğu yönünde
Güvensizlik, kontrol etme ihtiyacı.. Bunlar normal degil
Onceden birşeyler olmus ya geçmişe sünger cekip önünüze bakacaksiniz konuyu tekrar gündeme getirmeyeceksiniz ya da unutamiyorsaniz da ayrilacaksiniz
Benim dusuncem "ya care bul ya katlan ama şikayet etme " hepsi bir arada olmaz

Back
X