Kilosu çok iyi maşallah. Katı şeyler yemeyi sevmiyordur belki.11 aylık ama düzeltilmiş 9 aylık bir oğlum var plesanta dekolmanı olmuştu aksijensiz kaldı karnımda hali vakti şuan iyi gibi çok şükür ama bir sıkıntımız var prematüre doğduğu için ilk zamanlarda mamayı yutarken boğazına kaçıyordu ve biz hep o korkuyu yaşadığımız için bebeğim ek gıdaya başlayıncada böylemi olacak dedik ve öylede oldu mamayı çorbayı püreleri yiyor ama çorbaya biraz tavuk didiklesem yada ekmek katsam biraz katı birşey versem öğürüyor ve boğazına takılıyor sonra kusuyor ne var ne yok çıkartıyor ama evde cici bebe gibi bisküvi yapıyorum eline veriyorum onu kemiriyor gece sürekli mama veriyorum yatırmadan önce başka birşey almıyor boyu 88 cm kilosu 12.5 yani ben onu gece yatırırken ne verebiliriö yada nasıl yedirebilirim ağzında çeviriyor bazen yutuyor ama genelde bir kaç kaşık sonrası boğaza takılma öğürme kusma ile sonuçlanıyor bu neden olabilir acaba
Yanında dur gözünü ayırma. Yavaş yavaş alışacaktır illa ki.Boğazına kaçıyor ekmek bile elma falan versem daha kötü olmazmı sert ya
Çok korkuyorum beyin hasarından dolayımı diyorum ama öyle olsa bisküvi yapıp veriyorum onu yiyor ondada biraz takılıyor ama diğerlerinde olduğu kadar değil arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum 8 aylık 9 aylık yemek kaşığı ile veriyorlar çorbayı pilav yediriyorlar yemin ederim ben böyle görünce bizimkini çok korkuyorumBoyu kilosu çok iyi acele etmeyin. 1 yaşından sonra alışır
Maşallah maşallah kilosu harika . Beni hatırladın mı canım11 aylık ama düzeltilmiş 9 aylık bir oğlum var plesanta dekolmanı olmuştu aksijensiz kaldı karnımda hali vakti şuan iyi gibi çok şükür ama bir sıkıntımız var prematüre doğduğu için ilk zamanlarda mamayı yutarken boğazına kaçıyordu ve biz hep o korkuyu yaşadığımız için bebeğim ek gıdaya başlayıncada böylemi olacak dedik ve öylede oldu mamayı çorbayı püreleri yiyor ama çorbaya biraz tavuk didiklesem yada ekmek katsam biraz katı birşey versem öğürüyor ve boğazına takılıyor sonra kusuyor ne var ne yok çıkartıyor ama evde cici bebe gibi bisküvi yapıyorum eline veriyorum onu kemiriyor gece sürekli mama veriyorum yatırmadan önce başka birşey almıyor boyu 88 cm kilosu 12.5 yani ben onu gece yatırırken ne verebiliriö yada nasıl yedirebilirim ağzında çeviriyor bazen yutuyor ama genelde bir kaç kaşık sonrası boğaza takılma öğürme kusma ile sonuçlanıyor bu neden olabilir acaba
Canım merhaba senin kızının da kilo sorunu vardı ne durumdasınız merak ediyorumBoyu kilosu çok iyi acele etmeyin. 1 yaşından sonra alışır
Canım siz 2 yaşına kadar nörolojik kontrole gitmiyor musunuz ? Konuşmuştuk seninle hatırlarsın belki . Nöroloji doktoru tüm bu sorulara cevap veriyorÇok korkuyorum beyin hasarından dolayımı diyorum ama öyle olsa bisküvi yapıp veriyorum onu yiyor ondada biraz takılıyor ama diğerlerinde olduğu kadar değil arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum 8 aylık 9 aylık yemek kaşığı ile veriyorlar çorbayı pilav yediriyorlar yemin ederim ben böyle görünce bizimkini çok korkuyorum
Şu an 22 aylık 84,5 cm 11 kilo. Ortalamaya yakın gittiği için artık kafayı yemiyorum ama kilo almasını istiyorum. Ancak yemiyor yemiyor yemiyorCanım merhaba senin kızının da kilo sorunu vardı ne durumdasınız merak ediyorum
Gitmiyoruz nöroloji doktoru bizi 6 ayda bir çağırıyor bir sıkıntı olmadığını söyledi bundan dolayı 6 ayda bir gelirsiniz dedi daha 4 ay varCanım siz 2 yaşına kadar nörolojik kontrole gitmiyor musunuz ? Konuşmuştuk seninle hatırlarsın belki . Nöroloji doktoru tüm bu sorulara cevap veriyor
Hatırladım canımmmMaşallah maşallah kilosu harika . Beni hatırladın mı canım
Zaten o şekilde doğrudurGitmiyoruz nöroloji doktoru bizi 6 ayda bir çağırıyor bir sıkıntı olmadığını söyledi bundan dolayı 6 ayda bir gelirsiniz dedi daha 4 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?