Sizde de böyle oldumu ek gıda sürecinde

Mamadan önceki uyanışnda su vermeyi denediniz mi

Mamadan önceki uyanışnda su vermeyi denediniz
Veriyorum suyu içiyor ama hemen bırakıyor mamayıda bazen içiyor bazen bırakıyor birşey soracğım biliyorum arı mama falan sağlıklı değil ama çok fazla yorgun geldiğimde akşam uykusuna geçmeden önce bir yemek tabağı kadar arı mama veriyorum hepsini bitiriyor yarım saat 40 dakika sonra uyuyor ama bir saat bile geçmeden uyanıyor yada 1 buçuk saat sonra kalkıyor acıktığından mıdır yani arı mama tok tutar mı yoksa geçiştirici birşey mi iki defa verdim ikisinde de bu şekilde mama yapıyorum mesela 150 ml arı mamadan 1 saat yada 1 buçuk saat sonra bitiriyor hepsini uyuyor iki saat olmadan tekrar kalkıyor

15 20 gün öncesine kadar asla böyle değildi akşam 9 da yatardı sabah 8 e kadar kesintisiz uyurdu belki gece bir kere kalkardı beslerdim yatar uyurdu ve bende dinç oluyordum şuan çalışıyorum ve pert şekildeyim ölü balık gibiyim bir anda nasıl değişti bu duruma geldi bu çocuk anlamadım gazdan mı diyorum karnı rahat kakasını yapabiliyor ateş yok dişten diyorum ama patlamak üzere olan dişi de yok ağrısı olsa sürekli ağlar birde gündüz de uyumuyor belki toplasak gündüz 1 saat uyuyordur belki yani oda

Arı mama nasıl bir şey bilmiyorum ama reflü yapıyor olabilir mi? O sebeple uyanıp ağlıyor olabilir diye düşündüm. Uyumadan önce sadece normal mama verdiğinizde de mi uyanıyor? Su verip tekrar uyutmaya çalıştınız mı? Gündüz yeterli besleniyorsa bu aylardan sonra gece uyanması açlık sebepli değildir, alışkanlık olabilir. Diş çıkarma süreci olabilir, şu an görünürde bir şey olmasa da onu rahatsız ediyor olabilir. Gündüz diş kaşıntısına dair bir belirtisi var mı?

Bu söylediklerimizi hep yaptım ama değişen birşey olmadı doktora götürmelimiyim acaba ben kendimden geçtim onun uyumaması gelişimine zararlımıdır acaba

Gündüz de huzursuz hep çok inat hep istediği olsun diye zıplaya zıplaya nefesi kesilene kadar ağlıyor çok fazla zor bir bebek inat hırs aşırı fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…