Sizde de böyle oluyor mu

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Sorum daha çok çalışan bayanlara
Ben 8-5 çalışıyorum haftada 2 gün tatil yetmiyo bana, bu sene iznim yoktu seneye var.
Tatil filanda yok önümüzde o kadar bunalıyorum ki anlatamam size pazar günleri çok kötü hissediyorum kendimi yarın iş var diye
Yoruldum bunaldım napıcam bilmiyorum bazen öyle günler oluyo ki 10 a kadar çalıştığım oluyoo
Off hala alılamadım o yüzden mi diycem ama 9 ay oldu başlayalı
Seviyorum işimi hocalarla da aram iyi ama bi eksik var sanki bende anlamadım sabahları kalkmak zaten ölüm gibi geliyo
Başlarda böyle değildi bide
Niye böyle bi psikolojiye girdim ben ya

Beynin yoruluyor

Ama iki gün tatil var bunu bulamayan çok kişi var

Îki kişisiniz haftada bir temizlik fazla bile ver 50-60 yarım gün biri gelip yapsın

Cumartesi pazar da dinlen canının istediği yemeği vs yap

Aile görüşmelerini azaltın mesela dizi vs bulun bir amaç olsun hafta çabuk geçsin

Elif kanına baktırsan iyi olur. Kansizlik ve vitamin eksikliği yorgunluk yapıyor diye duymuştum.

Seni yoran is guc degil baska seyler...
Hmm öylemi diyosun

Yok zaten ben kabaca yapıyorum temizlik ayrıntılı temizlik için bi bayan geliyo
Cumartesi annemlere gidiyorum
Pazartesi akşm kvlere gidiyoruz o kadar
Dizilerimde var güya ama hiç bakamıyorum

Elif kanına baktırsan iyi olur. Kansizlik ve vitamin eksikliği yorgunluk yapıyor diye duymuştum.
Zaten kansızım ilaç kullanıyorum aylardır onun için
B vitaminide kullanıyorum

Yine iyi bu sene bayram tatilleri vardı uzun uzun. Ben ilk başladığım sene bayramlar da uzun değildi böyle iznim de yoktu haliyle. Delirmek üzereydim vallahi. Geçti çok şükür.

Pazar sevimsizligi diye de bi gercek var.

Calismadigim/okula gitmedigim zamanlarda bile pazar ve pazartesi gunlerinden nefret ediyorum.

Yorgunluk icin de D vitamini,demir,B12 degerlerinize baktirabilirsiniz.
Bende nefret ediyorum
Tabi vitamin eksikliği var ama benim ki daha çok psikolojik yorgunluk
Çok kastım kendimi işe alışmam zaman aldı ne bileyim hocaların gözünde iyi bi izlenim bırakmak için

Ben aralik ayinda pazar gunleride calisicam cnm.. benim sevgilim bazen haftada yedi gun calisiyor.. galiba insanlari robot zannediyorlar.. isinizi seviyorsaniz sorun baskadir o zmn.. ztn ise alisma suresi cok yorucu.. sira bende bakalim iki ay egitim surem olacak.. simdiden kendimi psikolojik olarak hazirliyorum..

Asker gibi Cumartesi anne Pazartesi Kv olmaz ki

Yani bu da gerer

Arada gidin hatta mümkünse hafta içi olsun ki yemek de çıksın aradan

Haftasonu da sana ve eşine kalsın
Doğru diyosun aslında
Ama annemlere gittiğimde iyi vakit geçiriyorum sadece çok cabuk geçiyo
Pazartesi de yemek yiyoruz çay içiyoruz çıkıyoruz

aha elif beni anlatmışsın. cuma günleri mutluyum, pazar günleri mutsuz. ben de olayı mevsim geçişine bağlıyorum. kışa geçelim düzelir

Bir de herkes tatile gidip döndükce iyice kötü oluyorsun değil mi? Psikolojik olarak yoruluyorsun.
Evet sorma ya herkes kullandı iznini
Ben yaz boyunca oradaydım bide onda filan geliyoşar benim öyle bi lüksümde yok
Kongre filan olsa oraya giderim belki
Yada hocalar biyerlere gitse hiç değilse daha az işim olur

Genelde insanlar 1 gün tatil yapıyor öyle düşünüp teselli ol bence ayrıca derdin sanmıyorum ki işteki yorgunluk olsun

Tabi bu konuda şükretmem lazım haklısın
Seviyorımda işte tam olarak alışabildim mi ondan emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…