Sizde de oluyor mu arkadalar?

önemli olan çok çeşidin olması değil üzerinize yakışn 1kaç parça bişiyin olmasıdır
onları farklı şekillerde kullanıp sizde gösterişli olabilirsiniz
takıya gelince arkadaşın yorumu gibi 1 veya 2tl ye şık duran okadar çok aksesuar var ki al onlardan kullan
önemli olan dediğim gibi yakışanı bulmak

ayneen bende çok özeniyrm ama olmayınca ucuzu bile alamıyosun...kafana takma bütçene göre sende çok güzel şeyler alablrisin...

bence bu tarz şeyleri kafana takmamaya çalış arkadaşlarında dediği gibi ucuz şeylerle güzel kombinsyonlar yap mesela pantolondan çok bluz al daha çeşitli duruyor sonuç da alt az farkediliyor.ucuz takılar al saçlarını güzel şekillendir kendini biraz daha iyi hissedersin belki

hiç takma canım buna çünki hayat böle insan hep üstünü ister
bugün elbise vs alabilecek güçte olursun
ama yarın başka bi özenti başlar..
herkes illaki bişeye özenir ..
onun için kanatkar ol ..
kimi insan gücü vardır alır alır ama aldıklarını dilenci giymez zevksizliğinden,
kimi insan bi kaç tane alır ama herkesi kendine hayran bırakır..

güzel uyumlu değişik değişik giyinmek elbetteki öncelikle para meselesi ama öyle insanlar da biliyorum ki parası olduğu halde kendini maymuna çeviren uyumsuz giyinen.belki üzerindeki marka pahalı ama sonuç fiyasko.birde şu var.herkesin hayat standartları yaşam tarzı muhakkak ki farklı.başkalarının artılarını görüp bunu kendinizde bir eksi olarak yorumlarsanız hayatta mutlu olamazsınız.sadece böyle yakınmakla kalırsınız.çok değişik her gün farklı kılık kıyafet takı tokayla gezmeyebilğirsiniz ama.elinizdekileri güzel değerlendirip uyumlu temiz hoş giyinebilirsiniz.ve bence bir kadında kıyafet kadar önemli bir şey daha saç ve tırnak bakımı.bunu kendiniz de yapabilirsiniz.ben mesela kuaför koltuğunda oturmatı sevmeyen biriyim.bunun maddiyatla alakası hiç yok kendi adıma.ama aldım bir saç maşası kuaför fön makinesi saçlarıma zaten düzenli bakım yaparım buda öyle pahalı serumlarla falan değil.aktarlarda satılan yağlar.ışıl ışıl saçlarım.boyam bile yok.boyatmıyorum.düzenli duşumu alır.kremlerimi kokularımı sürer saçlarımı ya maşalar ya da fönler pırıl pırıl gezerim.tabi birde hafif makyaj.

merhaba tatlım...bence ekonomiye bağlı değil bu...yanlış anlaşılma olmasın ama kıyafetlerimle giyinişimle dikkat çeken sevilen biriyim.ve o kadarda para harcamıyorum ben.tamam yeri geldiğinde marka takıntım var ama yeri geliyor 5 liraya aldığım tişörte aksesuar takarak onu o kadar güzelleştiriyorumki burada önemli olan ekonomi değil zevk canım bi de rahatlık sen rahatsan gerisi umrunda olmasın eşofmanla işe geldiğim bile oluyor.ne yapayım rahat....sevgiyle kal..a.s.

kafaya takma arkidişlerin dediği gibi pazardan da şıklığı yakalayabilirsin ünlüler bile pazardan giyiniyor
belki arkadaşında kendinde olmayan sende olan bişeyine özeniyordur kendine güvenin olsun

artık kıyafet alamayan kaldımı ya her kalıtelı seyın çakması var .ınsanlar para yok dıyor ama hereyere para harcıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…