- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
İs dışında görüşüyorlar sa bende tanışır ya da iş yerine gidip eşimi ziyaret ederek ortama bakardım. Ama sadece iş yerinde muhattapsa tanismasakta olurSlm kızlar bir şey soracam eşinizin iş arkadaş karını tanıyormusunuz. 7 yıl bitti eşim gizli bir günah gibi saklıyor arkadaşlarını tanıştırmıyor. Ve arkadaşlarının hepsi bayan ben istiyorum ki tanışalım görüşelim ama eşim sevmiyorum ne gerek var diyor
Hayır eşimin özel çaba harcaması a gerek yok eğlence oluyor kahvaltı oluyor kurum içi ama eşim katılmıyorBayan iş arkadaşları ile tanışmak ailecek görüşmek sadece eşinizin istemesi değil diğer tarafında istemesi lazım. Bence konuyu tek taraflı düşünüyorsunuz
Is arkadaşlarının eşinden bahsetmiyor iş arkadaşlarının kendisinden bahsediyor.Eşinizin gitmediği ortamı ne diye bu kadar merak ediyorsunuz ? Hayır ne eşim benim iş arkadaşlarımın eşini falan tanır ne de ben onun. Hiç şüphe de duymam bu durumdan.
Niye tanışmak istiyorsunuz ki..eşiniz katılmıyormuş özel etkinliklere vs.Slm kızlar bir şey soracam eşinizin iş arkadaş karını tanıyormusunuz. 7 yıl bitti eşim gizli bir günah gibi saklıyor arkadaşlarını tanıştırmıyor. Ve arkadaşlarının hepsi bayan ben istiyorum ki tanışalım görüşelim ama eşim sevmiyorum ne gerek var diyor
Adam zaten kendisi de görüşmüyormuş ki iş dışında. Bütün gün onlarla muhatap olan eşiniz. sevmiyorsa sevmiyordur neden ısrar ediyorsunuz? Zaten sürekli burun buruna olduğu insanlarla neden iş dışında da sizi memnun etmek için buluşsun? Sanırım siz çalışmıyorsunuz ya da arkadaşınız yok canınız sıkılıyor.Slm kızlar bir şey soracam eşinizin iş arkadaş karını tanıyormusunuz. 7 yıl bitti eşim gizli bir günah gibi saklıyor arkadaşlarını tanıştırmıyor. Ve arkadaşlarının hepsi bayan ben istiyorum ki tanışalım görüşelim ama eşim sevmiyorum ne gerek var diyor
Onu da merak etmemIs arkadaşlarının eşinden bahsetmiyor iş arkadaşlarının kendisinden bahsediyor.
Evet çalışmıyorum yabancı bir şehirde yimAdam zaten kendisi de görüşmüyormuş ki iş dışında. Bütün gün onlarla muhatap olan eşiniz. sevmiyorsa sevmiyordur neden ısrar ediyorsunuz? Zaten sürekli burun buruna olduğu insanlarla neden iş dışında da sizi memnun etmek için buluşsun? Sanırım siz çalışmıyorsunuz ya da arkadaşınız yok canınız sıkılıyor.
Tahmin ettim ama kendiniz arkadaş bulmaya çalışın bence bu şekilde onlarla ufacık bozuşsanız eşinizin işine yansır gerek var mı?Evet çalışmıyorum yabancı bir şehirde yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?