sizde etrafınızda böyle bir olay yaşadınız mı?

ececansuece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
191
10
13
29
herhangi bir çocuğun etrafından bir akrabaya benzetilmesi olayını yaşadınız mı

Ne şaçma konu . İnsan insana benzer ne var bunda kardeş gibi benzeyen biri olabılır. Sanki dertmiş gibi

herhangi bir çocuğun etrafından bir akrabaya benzetilmesi olayını yaşadınız mı
yaşamadık dememizi mi bekliyorsunuz evet o çocuk o kişiden anası ondan peydahlamış kocasını aldatmış dememizi bekliyorsunuz heralde.9 kuşak öteye bile benzeyebilir çocuklar

Sen yalnız mısın ?

Yanında yörende bu derdini bilip , sana el uzatan .. bi uzmana yönlendiren yok mu yahu ?

Acilen hemde .

Bu arada sorunun cevabı :

Evet .

Ayyy tıpatıp dedesi...

Aynı halası...

Hık demiş dayısının burnundan düşmüş....

Aaa fotokopi gibi bunlar , ikizler mi ? ....

Olur yani ... derler.

Çevrenizde sizinle ilgilenen, size yardımcı olacak birileri var mı, eşiniz, anneniz vb?
Takıntılarınızın arttığını söyleseniz ve birlikte bi doktora gitseniz iyi olacak gibi.

Benım oglum bana benzıyor hem huy olarak hem fızıksel olarak. Ancak bır kac zaman once fark ettım kı amcamın kızınada cok benzıyor. Ten renklerı bakısları gozlerı . Amcamın kızıda kuzenler arasında tek sarısın olmayan ama beyaz tenlı kızımız. Oglumda oyle. Hıc yadırgamadım bu durumu ne varmıs yanı

Konu sahibi böyle sorular sorup milleti genetik girdabına sokmaktansa derdini,sıkıntını anlatsan inan herkes için daha iyi olmazmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…