- 8 Eylül 2016
- 191
- 10
- 13
- 29
- Konu Sahibi ececansuece
-
Benım oglum bana benzıyor hem huy olarak hem fızıksel olarak. Ancak bır kac zaman once fark ettım kı amcamın kızınada cok benzıyor. Ten renklerı bakısları gozlerı . Amcamın kızıda kuzenler arasında tek sarısın olmayan ama beyaz tenlı kızımız. Oglumda oyle. Hıc yadırgamadım bu durumu ne varmıs yanı
kucuk biribin buyuk birine benzetilmesi olayını etrafinda duyan varmidir yaniyani herkes herkese benzer konunun amacı ne
kucuk biribin buyuk birine benzetilmesi olayını etrafinda duyan varmidir yani
soru gayte acik bu olayi ysayan varmi benim gibiKonu sahibi böyle sorular sorup milleti genetik girdabına sokmaktansa derdini,sıkıntını anlatsan inan herkes için daha iyi olmazmı ?
doktorumdan sonra cikti bu olay tekrar gitmeye utaniyorumEski konularina baktim. Arkadaslar hakli. Doktora gitmelisin.
Psikiyatrik destek sart.
bıktım artık
cok kotuyum kimse anlamiyoay nelerin nelerin takıntısı var utanma sıkılma git doktora
buralarda çözüm bulamazsın ki yazık üzme kendini
Bak arkadaşım sokağa çıkıp önüne gelen herkese sorsan EVET VAR der.soru gayte acik bu olayi ysayan varmi benim gibi
doktorumdan sonra cikti bu olay tekrar gitmeye utaniyorum
siz ciddi hastasınız hatta sizi hastaneye yatırmaları gerekli .sorunlarınızdan bahsedeceğiniz kimse yok mu olayı iftiraya kadar götürüyorsunuzherhangi bir çocuğun etrafından bir akrabaya benzetilmesi olayını yaşadınız mı
ben.. teyzeme benzetiliyorum annem ve babamla alakam yok. teyzemn kızı sanıyor görenlerkucuk biribin buyuk birine benzetilmesi olayını etrafinda duyan varmidir yani
Bu ne yaarkadaşım doktora git ve açtığın konuları göster. Konuşmana bile gerek yok. O seni anlayacaktır. Eki Görüntüle 1900145
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?