Sizde kiracılık ne durumda?

Bir yıldır kolileri yerleştirmeden nasıl yaşadınız? Çocuğu bahane etmeniz ayrı tuhaf kusura bakmayın.İnsanlar çocuklarıyla neler neler yapıyor, siz bir yılda koli boşaltamadığınızı iddia ediyorsunuz.
Ev alma konusunda eşinizle neden tartıştığınızı anlamadım. Sanki eşiniz yabancı ve size ev almakla yükümlü başka biri de hesap sorup sorun çıkarıyorsunuz. Ev alacak imkanınız yoksa yoktur eşinizi neden bunaltıyorsunuz?

Tabikide yaşanmaz ama beklemek gibi bir zorunluluğum vardı bende mutlu degilimki bu durumdan ayrıca küçük çocuğum var küçük cocugunuz varken öyle herşey bir anda istediğiniz gibi olmuyor ne yazikki
Biz de büyüttük küçük çocuk hem de iki küçük çocuk, hem çalıştık hem 2 küçük çocuk büyüttük hem taşındık ama koli koli durmadık. Saçma yani, bir şey arıyorsunuz kolinin en dibinde diyelim onu alıp koliyi geriye mi koyuyorsunuz anlamadım ki. Adamlar eşyaları monte edince o odanın kolilerini hemen yerleştirirdim ben. Muhtemelen taşınma anında yoktunuz değil mi?

Üşengeçlikten değil şimdiye 50 kere dizmiştim küçük cocugum var onla firsat bulamadim canım ve eşimde çok istemedi ayrica dokunmami
İyi de birseyler bulmak için koli aç kapa daha zor iş. Üstelik de 1 yıl boyunca. Ayrıca konuda da kolilerden şikayetçi olduğunuzu belirtmişsiniz. Tabi ki üşengeç vs yorumlar yapılacak burda.

Bir de o evin içinde küçük çocuk var. Ay düşünemiyorum o ortamdaki kaosu
Ben böyle herşeyi kocadan bekleyen kadınlardan haz etmiyorum. Ev alınacak eşe carla ama maddi bir katkin olmasın, koliler boşalacak eşten onay al, ben yapamıyorum eşim yapsın de falan. Tipik evde çocuk büyütüp geri kalan herşeyi eşten bekleyen hanım.

1 yıl kullanmadığım, kolide bekleyen eşyanın evde ne işi var onu da anlamadım. Demek ki işe yaramayan eşyalar.
Aynen!
Benim de mantığım bu şekilde işliyor.
Kullanmadığım eşyaya evde yer olmamalı.

Hemen evden göndermeli!

Hem ev hafifler hem seven/beğenen/ihtiyacı olan kullanır.

Çok istiyorum şöyle düzenli kendime ait bir evim olsa ama görüyorum ki maddi olanaklar buna yetmiyor eşimle ne zaman konuşsam maddi gücünün yeterli olmadığını bazı şeylerin zamanla olabileceğini söylüyor artik bu pahalılıkta iyice umutsuz olmaya başladım eşimle ne zaman bu konuyu konuşsam tepkisi çok ağır oluyor taşındığımız 1 sene olcak eşyalarim bir odanin icinde 1 senedir kolilenmiş halde bekliyor neden diye sorarsanız lojman başvurusu yapmistik onu bekliyoruz ona göre tekrardan evi tasiyacagiz ve ben o kolilerin icinden hergün birseyler aramaya calisiyorum ne nerede bilmiyorum hersey karman çorman böyle oluncada insanin ne yaşama hevesi kalıyor ne de evde bir huzur hergün birşeyler aramaktan ciddi anlamda bunaldım diyorum böyle nereye kadar idare edeceğim bazen kafayi yicek gibi oluyorum her gittiğim yerde perde sıkıntısı halı degistirme sıkıntısı nereye kadar diyorum artik Allah ihtiyaci olan herkezi bir ev sahibi yapsin inşallah diyorum ne kadar zormuş arkadaşlar
Birşeyler aramak yerine önce o kolilerdeki eşyaları çıkartıp bir düzen oluşturun.. Ne zaman gideceğiniz belli değilmiş ki. Mesela ben de bu ay ev taşıyacağım ve kalacağımız zaman dilimi 1 yıl belki daha az olcak buna rağmen bir düzen oluşturmak şart.. Yine taşınılır yine toplanılır tabii ki zor oluyor ama düzen yoksa inanın daha zor..

Üşengeçlikten değil şimdiye 50 kere dizmiştim küçük cocugum var onla firsat bulamadim canım ve eşimde çok istemedi ayrica dokunmami
Eşinizi neden dinliyorsunuz?
O rahatsız olmuyorsa olmazsın evin içinde siz vakit geçiriyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz kolilerle
Ben olsam hergün 1-2 koli açar yıkar yerleştirirdim eğer koyacak yerim varsa
Benim bir süre mutfağım tadilatdaydı, kısa süre bazı şeyler kolideydi ama hiç açmadım çükü olanlar yetiyordu içlerinden birşey aramiyordum ona rağmen evin içinde paketli koliler benim ruhumu daraltıyordu
Hepsini tekmelemek istiyordum.
Mutfak bitince hepsini bir güzel zevkle yıkadım, yerleştirdim içim açıldı
Siz 1 sene diyorsunuz ben 1,5 ay zor sabrermiştim

Tabikide yaşanmaz ama beklemek gibi bir zorunluluğum vardı bende mutlu degilimki bu durumdan ayrıca küçük çocuğum var küçük cocugunuz varken öyle herşey bir anda istediğiniz gibi olmuyor ne yazikki
Bende de kucuk bebe var. 13 koli toplayip sonra hepsini yerlestirdim. Ama bence sizin gibi olmak lazim. Dogrusunu yapiyor olabilirsiniz. Herseyi yapabildiginizi gosterince bu sefer ustunuze yeni yukler biniyor. Bosverin kolileri kalsinlar oyle

Kendi kendinizi mutsuz etmek için uğraşıyorsunuz o zaman. 1 koca sene geçmiş üstünden. Çocuğunuz 24 saat size yapışık mı yaşıyor? Her gün bir koli açsanız şimdiye kaç kere yerleştirmiştiniz. Çocuğu bahane etmeyin, küçük çocukla ev yerleştiren dünya üzerindeki ilk insan olmayacaksınız. Ya tembelsiniz ya şikayet etmek hoşunuza gidiyor

Canım kolileri açmama sebebimiz tekrar taşınacağımız için birdaha koli düzenlemesine girmeyelim dedik birde küçük çocuğumda var tekrar toplaması zor olur sil baştan diye yerleşmedik gerekli olanları kullanıyoruz yani yerleşmiş degilim bi bakima
En güzeli kolilerinin üzerine bir a4 kağıdına içinde ne olduğunu tek tek yazmak ararken bu kadar sıkıntıya girmezsin

Ben böyle herşeyi kocadan bekleyen kadınlardan haz etmiyorum. Ev alınacak eşe carla ama maddi bir katkin olmasın, koliler boşalacak eşten onay al, ben yapamıyorum eşim yapsın de falan. Tipik evde çocuk büyütüp geri kalan herşeyi eşten bekleyen hanım.
Oturur yaparım arkadaş kocadan icazet mi alıcam allah allah

Back
X