Sizde kışın böylemisiniz🤔

Bunun bilimsel bir açıklaması vardı, hatta bu yüzden insanlar kışın daha fazla tatlı yiyorlarmış, mutluluk hormonu ihtiyacı yüzünden. Ve gelsin kilolar :)

Kışın ayı olasım geliyo o derece

ben hafta içi akşam evden çıkmak istemiyorum adeta. yazın full gezen ben kışın iptal oluyorum resmen

Cok şükür bende ev işlerini yapıorm ama ne bileyim bir enerjisizm

Mevsimsel depresyon olabilir
Bende tam tersi yazın yapış yapış sıcak havayı sevmem güneş tepede iken bir yere gitmeyi yolculuk etmeyi bile sevmem
Evden dışarı adım atmak istemem

Sanırım bencede normal çünkü cogu insanda varmıs benm gibi

Mevsimsel depresyon olabilir
Bende tam tersi yazın yapış yapış sıcak havayı sevmem güneş tepede iken bir yere gitmeyi yolculuk etmeyi bile sevmem
Evden dışarı adım atmak istemem
Tabi sıcak havada terli terli gezmek elbette zor.ama hava kapalıyken de bi matem var gibi

bende tam aksıne kısları daha verımlıyımdır gecelerı daha algım acıktır enerjıgımdır
aman kıslar candır gazıantepde yasıyorum yazları ıstakozdan hallıce oluyoruz burda ınsanda nefes alacak hal kalmıyor

yaz insanıyım, keşke hep 350 derece olsa, güneş olsa, deniz olsa, cıvıl cıvıl ağaçlar olsa, kuşlar olsa.kış geldi mi depresyona giriyorum resmen.yalnız değilsin
Yalnz olmamak güzel gercekten sadece bende mi bir anormallik var dicektm

Kapalı hava, soğuk hatta kar bile bemde depresyona sebep oluyor. İnanın yazdıklarınızı iyi anlıyorum.

Bu ben. Bildiğin asosyal oluyorum

Kış dert değil aslında bakınız salgın hastalıklar, doğa olayları, ekonomik sorunlar liste uzar gider. Ben şuan saydığım sebeblerden ötürü sıkıntılıyım. Rabbim iyilik ferahlık versin yüreğimize, ülkemize.

Kışın kötü bi olay yaşadınız mı? Mesela ben 2017 kışında travmatik bi olay yaşadım ve o tarihlerde kendimi mutsuz ve kaygılı hissediyorum. Bunu kışa bağlıyodum ama düşününce olaydan kaynaklandığını fark ettim.

Bence siz mevsimsel depresyon yaşıyorsunuz kış ayında daha kötü oluyor insan cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…