- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Vallahi ozaman ülkece kışın yaptıklarımızdan sorumlu degiliz kışın kimsenin ruh hali iyi deglmiş baksanızaBen de kışı hiç sevmem kapalı havalarda ruhum daralıyo baharı yazı daha çok severim
Aynen kuzum sakin olmaya çalış dışarı çık hava al ne kadar içinden gelmese de ama ilaç kesinlikle çare değil bırakması baya zor oluyorOzaman kışın yanına yaklasılmaz demekki.işin şakası bi yanada bende ilaç taraftarı deglm içmesi dert bırakması dert
Kesinlikle canm.hatta kışın dısarı bakıom ya heryer gri geliyo renk yok matem yas gibi tövbe yarabbim allahm affetsinAynen kuzum sakin olmaya çalış dışarı çık hava al ne kadar içinden gelmese de ama ilaç kesinlikle çare değil bırakması baya zor oluyor
Siz şanslı arkadaslarmzdan birisiniz demekki ne güzel kışı sevmek bana cok olaganüstü bir durum gibi geliyo suan imrendim sizeYoo ben seviyorum şahsen :)
Bu biraz psikolojik sanki ya, hava kapalı üzerime yorgunluk çökecek diye insan kendi çağırıyor bence.
Su an bir sınava hazırlanıyorum, hayatımda üniversite sınavına çalışmadığım kadar çok masa başındayım :) 6-7 de kalkıyorum geceye kadar boş bulduğum her aralıkta masadayim. Çünkü buna kendimi şartladim. Bence siz de bir plan oluşturup istikrar göstermelisiniz. Zira kapalı havalar ülkemizde neredeyse yılın yarısını kaplıyor :)
Yazı çok çok daha fazla sevdiğimi belirteyim o halde :) ama mevsimleri secemedigimiz için duruma adaptasyon benimkisi :)Siz şanslı arkadaslarmzdan birisiniz demekki ne güzel kışı sevmek bana cok olaganüstü bir durum gibi geliyo suan imrendim size
Aynen öyle canımVallahi ozaman ülkece kışın yaptıklarımızdan sorumlu degiliz kışın kimsenin ruh hali iyi deglmiş baksanıza
Ben olumsuz duygular üzerinde durup kendimi çok gazlamam bu şekilde üstesinden geliyorum bi nebze :)Kesinlikle bende daha kaygılı ve bazende alıngan oluyorum sanki yazın daha mutluyum.rabbimin zoruna gitmesinde
Evet bende bıraktım ilacı ve hiçbişeye odaklanamıyorum konuşacağm şeyi bile unutuyorumBen zaten 7/24 asabiyim kuzumama ilaç taraftarı değilim 4 sene kullandım zor bıraktım aşırı unutkanlık başladı
Aynen bende öyleyim canımEvet bende bıraktım ilacı ve hiçbişeye odaklanamıyorum konuşacağm şeyi bile unutuyorum
gün sayiyorum kisin bitmesine. mesela herkes yagmurlu havalari sever ama ben Allah affetsin sevemiyorum bir türlü yataktan da cikmam cogu zamanMerhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
yaz insanıyım, keşke hep 350 derece olsa, güneş olsa, deniz olsa, cıvıl cıvıl ağaçlar olsa, kuşlar olsa.kış geldi mi depresyona giriyorum resmen.yalnız değilsinMerhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?