Sizde Korkuyormusunuz?

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Merhaba hanimlar sabah sabah saçma bi konu gibi gelebilir ama sahiden merak konusu oldu ve sadece bu dusunce bana mi ait yoksa bircogumuzda var mi diye bir konu acmak istedim

Gecen bir arkadasimiz derdini anlatacak kimsesi olmadigindan iclenip bir konu acmisti bir kac arkadasimizda dertlerini bdv de paylasmasinin yakinlariyla paylasmaktan daha guvenilir oldugunu soylemisti

Tabi kisiden kisiye degisebilen bir durum bende bir cok sikintimi burada paylastim ama acik konusayim cogunda ozellikle ailevi konularda acarken hic rahat hissetmedim kendimi konuyu bilen bir akraba taniyacak vs eski konularimdan iste baska problemlerimi vs de ogrenecek:KK23: kaygisi yasadim hep

Bunu o baslik altinda yazdigimda bir arkadasimiz bu kadar buyuk bir platformda boyle bir durumun soz konusu olmasi dahi cok sacma dedi hatta saka yaptigimi dusundu

Ama ben sahiden bu kaygiyi yasiyorum acaba bu kaygiyi yasamam benim evhamlarimdan kaynakli sacma bir dusuncemi yoksa sizlerde benim gibi konu acinca tereddute kapilanlardanmisiniz

Hatta soyle birsey sorayim boyle binlerce kisinin uyeliginin oldugu bir yerde tanidiginiza denk geldiginiz oldu mu

Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler

iyide burda öle çok sayfalar varki okuyup gözü şimesi lazım seni bulanın.
Simdi ornek bi tanidigimizin bir konusuna denk geldik acaba omu diye dusunduk kendi sayfasindan gecmis konularina yada yorumlarina falan bakarsak bildigimiz konular varsa o insani taniriz diye dusunuyorum insallah sacma bir dusuncedir

başlıkları güncel olarak takip ediyorum yorumların hepsini değil belşki ama konulara bakıyorum özellikle bdv konuları yaşı çocuk sayısı şikayetlerinin bir kısmı sebebiyle yazsa muhakkak tanıyacağım bir kişi var sadece onun dışında asla farketmem diyeyim. yersiz korku diyemem ama birbirini iyi tanıyan iki insan eğerki okuyorsa anlatım tarzından dahi çıkarabilir diye düşünüyorum ben bu benim düşüncem.

Bu korku bende de olmuyor değil.
Çünkü özellikle bebeğimiz doğduktan sonra eşim bazı şeyleri internetten araştırıyordu ve kadınlar kulübü diye bir site var orada herşeyi bulmak mümkün demişti birgün... Bende içimden inşallah bir konuya denk gelipte benim yazdıklarıma denk gelmemiştir diye dua etmiştim :)
Bu kaygıyı yaşamayan insan azdır bence :KK48:

Biraz değiştirip anlat olayları sen de....Sonucu değiştirmeyecek şekilde.
Ya aslinda hepsinde yapilmasi gereken o ama ben oyle detayli anlatiyorum ki sanki bir virgul atlasam ortada sonuc yada karsi taragin tarafın anlayisi farkli olacak cok asiri detaylara kadar girince ister istemez boyle dusunuyorsun

Ben korkmuyorum ya.
Taniyan tanisin. Bir kac kisiye direk isim soyisim kendimi desifre de ettim. Sorun olmadi.

Birini tanimisligim var ama, bir tanidigimizin esi aldatiyordu. Baska konuya ornek verdim bunu (aldatan kadin ve benim bildigimi bilmiyordu) derken 3 4 gun sonra o kisinin dert yanmak icin konuyu actigini gordum. Hiiiic yorum bile yapmadım. Ama esimle "x kkya uye olmus ya boyle bi konu acmis baksana" diye dedikodu yaptık.

Bende cekiniyorum biraz aslinda bir sey yazmiyorum da kötü ama psikolojikmen iste :) Hatta bazen bazi üyeleri cevremdeki insanlara cok benzetiyorum ama isim vermedigin sürece ve cok detay vermezsen anlasilmaz

Ya aslinda hepsinde yapilmasi gereken o ama ben oyle detayli anlatiyorum ki sanki bir virgul atlasam ortada sonuc yada karsi taragin tarafın anlayisi farkli olacak cok asiri detaylara kadar girince ister istemez boyle dusunuyorsun
Evet bazen o kadar gereksiz detaylara giriliyor ki...Çoğuna gerek yok...Doğunun küçük bir ilindeyim demek yerine (illa il yeri belirtilecekse), Karadeniz'in küçük bir ilindeyim dersin...Yaşım 25 yerine 28 dersin...Ufak tefek değişiklikler yapın işte...Eşim 4 kardeş yerine 5 kardeş dersin...Her şeyi 1-1 yazmak gereksiz, korkuyorsan şayet...

Simdi ornek bi tanidigimizin bir konusuna denk geldik acaba omu diye dusunduk kendi sayfasindan gecmis konularina yada yorumlarina falan bakarsak bildigimiz konular varsa o insani taniriz diye dusunuyorum insallah sacma bir dusuncedir
binde bir tane çıkar.o da sana denk gelirse yada banada olabilir bilemiyorum.ölede olanlar vardı okumuştum burda.sen falancaların gelinisin bildim seni diye.haksızda değilsin.

Bu korku bende de olmuyor değil.
Çünkü özellikle bebeğimiz doğduktan sonra eşim bazı şeyleri internetten araştırıyordu ve kadınlar kulübü diye bir site var orada herşeyi bulmak mümkün demişti birgün... Bende içimden inşallah bir konuya denk gelipte benim yazdıklarıma denk gelmemiştir diye dua etmiştim :)
Bu kaygıyı yaşamayan insan azdır bence :KK48:

Ya ozelimle alakali birseyi yazarken rahatlikla yazabiliyorum cunku konuyla ilgili yasadigim problemleri kimseye anlatmayinca kimse orda okuyunca bilmeyecek ama ailevi konulari akraba sıkıntıları vs bunlar zaman zaman basklari tarafindanda bilinen konular olunca kaygilanmamam elde degil

Bu arada insallah esiniz artik bakmiyordur kadinlar kulubune:KK48:

binde bir tane çıkar.o da sana denk gelirse yada banada olabilir bilemiyorum.ölede olanlar vardı okumuştum burda.sen falancaların gelinisin bildim seni diye.haksızda değilsin.
Falancanin gelini konudunda ciddimisiniz:KK57:

O kisinin yasadigi korkuyu dusunmek bile istemiyorum hele ozel sıkıntilarini falan paylasmissa

Evet bazen o kadar gereksiz detaylara giriliyor ki...Çoğuna gerek yok...Doğunun küçük bir ilindeyim demek yerine (illa il yeri belirtilecekse), Karadeniz'in küçük bir ilindeyim dersin...Yaşım 25 yerine 28 dersin...Ufak tefek değişiklikler yapın işte...Eşim 4 kardeş yerine 5 kardeş dersin...Her şeyi 1-1 yazmak gereksiz, korkuyorsan şayet...
Ya genelde zaten iste il yas okul vs belirtme durumlarina girmiyorum ama ornek vereyim mesela iste alt katta oturan akrabamizla kapida besledigimiz kedilerle ilgili konu acmistim iste o konuda yasanan bi kac sikintiyida detayli detayli aptal gibi anlatmisim dusunuyorumda taniyan biri o konuyu okusa kesin bilecek beni

Şaka yaptığını düşündüm ama saçma demedim beni kastediyorsan.
Ama bir kere böyle bir durum yaşanmış.
Gerçekse tabi.
Belki o da bir kurguydu bilemiyorum.
Ben hala düşük bir ihtimal diyorum.
Milyonlarca üye var burada.Resminiz yok ,bilgileriniz farklı, diyelim ki tanıdı birisi sizi.
İnkar edin.Nasıl kanıtlayacak onu dedim ben :KK66:

Back
X