Sizde Korkuyormusunuz?

Ben "sobelenmiştim" burada.

Kk bahsi geçmişti daha evvel aramızda, herkesin bildiği ama çok kullanılmayan bir anahtar kelimeden arayıp bulmuştu beni.

Ki kendisinden bahsetmişliğim de var.

Işık hızıyla yemin ettirmiştim tüm konularıma bakmayacağına dair ki kendim kadar güvenirim, bakmadı.

Sonra da o üyeliğimi bir daha kullanmadım zaten.

Yani olabiliyor dediğiniz.

Reel sanal fark etmez, dünya küçük.

Merhaba hanimlar sabah sabah saçma bi konu gibi gelebilir ama sahiden merak konusu oldu ve sadece bu dusunce bana mi ait yoksa bircogumuzda var mi diye bir konu acmak istedim

Gecen bir arkadasimiz derdini anlatacak kimsesi olmadigindan iclenip bir konu acmisti bir kac arkadasimizda dertlerini bdv de paylasmasinin yakinlariyla paylasmaktan daha guvenilir oldugunu soylemisti

Tabi kisiden kisiye degisebilen bir durum bende bir cok sikintimi burada paylastim ama acik konusayim cogunda ozellikle ailevi konularda acarken hic rahat hissetmedim kendimi konuyu bilen bir akraba taniyacak vs eski konularimdan iste baska problemlerimi vs de ogrenecek:KK23: kaygisi yasadim hep

Bunu o baslik altinda yazdigimda bir arkadasimiz bu kadar buyuk bir platformda boyle bir durumun soz konusu olmasi dahi cok sacma dedi hatta saka yaptigimi dusundu

Ama ben sahiden bu kaygiyi yasiyorum acaba bu kaygiyi yasamam benim evhamlarimdan kaynakli sacma bir dusuncemi yoksa sizlerde benim gibi konu acinca tereddute kapilanlardanmisiniz

Hatta soyle birsey sorayim boyle binlerce kisinin uyeliginin oldugu bir yerde tanidiginiza denk geldiginiz oldu mu

Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler
canım moralini bozmak istemem ama, beni hem de bir erkek bulmuş burda. senin kadınlar kulubünde ne işin var dedi bana. ve nereden bulduğunu da söylemedi. şok oldum düşük bir ihtimal ama gerçekleşme olasılığı oluyor yani.

Ayni korku var bende de.
Her konumu okuyan bir tanidigin kim oldugumu tahmin edebilmesi gibi

Mesela ben senin eştin gorumcen ablan teyzen yengen olabilirim şuan ve sen bunu bilemezsin tam tersi de olabilir. Öyle d bir durumda "aaa kk ne be ilk kez senden duydum, napiyorsun sen orda millete özelini mi anlatıyorsun ne ayıp" diye üste çıkıverirsiniz :)
Simdi ornek bi tanidigimizin bir konusuna denk geldik acaba omu diye dusunduk kendi sayfasindan gecmis konularina yada yorumlarina falan bakarsak bildigimiz konular varsa o insani taniriz diye dusunuyorum insallah sacma bir dusuncedir

canım moralini bozmak istemem ama, beni hem de bir erkek bulmuş burda. senin kadınlar kulubünde ne işin var dedi bana. ve nereden bulduğunu da söylemedi. şok oldum düşük bir ihtimal ama gerçekleşme olasılığı oluyor yani.

Çok güldüm ya bir kadının kadınlar klübünde ne işi var tabiki.
Erkeklerle ilgili klüplere mi üye olacakmışsınız?? :KK47:

Çok güldüm ya bir kadının kadınlar klübünde ne işi var tabiki.
Erkeklerle ilgili klüplere mi üye olacakmışsınız?? :KK47:
canım o an şaşkınlıktan onu bile söyleyemedim. peki senin kk'da ne işin var diye sormak aklıma gelmedi tamam burada resmim var ama gerçek adımızla kayıt olmuyoruz ki. birkaç teorim var ya ekranımdan burası açıkken gördü (iş arkadaşım kendisi ama uzun zamandır başka bir yerde görevli) ya eşi ya ablası ya annesi yani aileden bayanlar buraya üye tesadüfen gördü. ya da gösterdiler. başka nasıl bi açıklaması olabilir bilemiyorum :KK70:

Olabilir yenı üye sayılırım :KK48:

Yok yeni değilsiniz de ben o ara buradan çok uzak kaldım.
Bağımlılık yaptı bir ara, kendimi çekeyim dedim.
Ayarsızın tekiyimdir zaten.
Bir şeyi ya kusana kadar yaparım ya da hiç yapmam :KK53::KK53::KK53:

Hayır.My love idi önceki nicki,sonradan eşi burayı öğrenince tekvarlığımoğlum olmuştu.Eğer o kişi sen isen yine değiştirdiysen bilemem .:KK53:
:KK57::KK57: neden ifşa ettiniz kızı?
Bu arada siz de avatar resmini değiştirmişsiniz gözümden kaçmadı:KK48::KK48:

Yok yeni değilsiniz de ben o ara buradan çok uzak kaldım.
Bağımlılık yaptı bir ara, kendimi çekeyim dedim.
Ayarsızın tekiyimdir zaten.
Bir şeyi ya kusana kadar yaparım ya da hiç yapmam :KK53::KK53::KK53:
Ya aslında üyeliğim mayıs ama ağustos ta falan çok grmeye başladım. Aynı benım gibisin ama bana zararı olmuyor şuan bakalım ileri için konuşmayalım :D

canım o an şaşkınlıktan onu bile söyleyemedim. peki senin kk'da ne işin var diye sormak aklıma gelmedi tamam burada resmim var ama gerçek adımızla kayıt olmuyoruz ki. birkaç teorim var ya ekranımdan burası açıkken gördü (iş arkadaşım kendisi ama uzun zamandır başka bir yerde görevli) ya eşi ya ablası ya annesi yani aileden bayanlar buraya üye tesadüfen gördü. ya da gösterdiler. başka nasıl bi açıklaması olabilir bilemiyorum :KK70:
Bana en çok kk'da ne işin var kısmı ironik geldi.
Genelde buraya erkekler üye demek ki :KK70::KK70::KK70:

Eltileri bende okumuştum :)
Ben daha çok burda tanıdığım ve başka nickle üye olanı gördüm.bdv için alınan üyelikleri.zaten şak diye anlaşılıyor tanıdıklarınız.muhakkak bir cümlesi veya yazı şekli belli ediyor.heleki sorunlarını biliyorsanız tamam.
Gerçekte tanıdığım kimseyi görmedim belkide anlamıyorum.benimde bir çok akrabam burdaymış ama henüz tanışmadık :))

Back
X