Sizde Korkuyormusunuz?

yoo yorum yapıyorum ama siz denk gelmediniz demek ki.
Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım.Çoğu kişinin korkusu var,ya tanıdık çıkan birileri olursa diye.Buradaki kadınlar o kadar ince yapılı ,kırılgan ki.Her haltı yiyen kişi işi pişkinliğe vurabiliyorken,burada derdini anlatmak için burayı seçen bir kadın sonradan pişman olabiliyor.Facede olsa insan çekinir de,burada kimsenin fotoğrafı yok,herkes takma adıyla.Dert derte benzer,şahsen ben önemsemiyorum.Normalde de eşimden birşey saklamam zaten,buraya girdiğimi bilir.Hatta üye olurken oğlumdan yardım istedim,nickimi parolamı bile biliyor,değiştirme gereği duymadım.Sonuçta kimse birbirini tanımıyor.Belki karşı komşumuzla yazışıyor bile olabiliriz farkında olmadan.

Ben 1 kisiyi tanıyorum mesela. Özel bir çabamda olmadı bulmak ićin. İnstagramda kullandığı nicki kullandığı için anladım kim olduğunu.
Bunun dışında belli kişiler tanınabilir bence yakınları tarafından, detay detay anlatan,hep aynı konudan yürüyen kişiler yani. Burada anlattıkları gercek hayattada takıntıysa buradaki kadar,tanınır diye düşünüyorum.
Korkum yok şahsen tanınırım diye.

Valla bence korkmakta fayda var yani eğer yakalanmaktan korkuyorsanız. Çünkü ben can düşmanımı burada 3 değişik nickle yakaladım. Tüm yazdıklarını okuyunca hemen anlıyorum o olduğunu. Bir de olayları öyle bir anlatıyorki gülersiniz yani. Sadece kendini haklı çıkaracak şekilde yazmış yaşadıklarını. Bir
de bir agresif ki sormayın gitsin. Onu haklı bulmayanları paralıyor vallahi. Ben sadece yazdıklarını okuyup kıs kıs gülüyorum. Ne demişler etme bulma dünyası. Keser döner,sap döner gün gelir hesap döner. Korkacak,saklayacak birşeyiniz varsa çok ayrıntılı yazmayın derim ben

Ben yıllar önce bir konu açmıştım. O zamanlar başka bir üyeliğim vardı. O sinirle hiç düşünmeden etmeden açmıştım. Sonra konuda dert yandığım kişi tesadüfen görüp herşeyi okumuştu. Ona acayip sinirliydim sessiz kalıyordum söyleyemediğim herşeyi okumuş oldu. Sonunda da benden özür diledi zaten ama, konu açarken dikkat etmek lazım.

Birde bırakın dışarıyı,buradaki insanlardan bile çekinenler var.Yazıyorlar bu 2.üyeliğim ama tanınmak istemediğim için 2.üyelik alıp yazıyorum diye.Biz kadınlar birbirimizi tanımadığımız halde çekiniyoruz ki,dışarıda ki kişlerden çekinmeyelim.Korkulacak,pişman olacak,eşimizle aramızı bozmaya sebep olacak şeyleri yazmamaya dikkat etmeliyiz.

Bende herşeyi açık açık yazmak istemiyorum bi tanıyan eden olur yada eşim birgün okur falan diye. Zaten hiç konu açmadım ama yorumlardan bile çıkarılabilir kim olduğum. Yakın bir tanıdığım okusa benim olduğumu kesin anlar mesela.

Ayrıca bazı dertleri okurken ya bu benim tanıdığım biriyse diye düşündüğüm çok oluyor. Şu olabilir mi bu olabilir mi diye kafamda kuruyorum. Ama daha bu konuyu yazan kesin şu kişidir diyebildiğim kimse olmadı o açıdan içim rahatlıyor..

Ayrıca geçem 600 küsür yorum yapılmış trend topic olan konuyu düşünüyorum yönetimden de tırsmaya başladım. bi falsomuz olur Allah göstermesin kazen gelir kuyumuzu kazar nemelazım :eek:o_O

Birde bırakın dışarıyı,buradaki insanlardan bile çekinenler var.Yazıyorlar bu 2.üyeliğim ama tanınmak istemediğim için 2.üyelik alıp yazıyorum diye.Biz kadınlar birbirimizi tanımadığımız halde çekiniyoruz ki,dışarıda ki kişlerden çekinmeyelim.Korkulacak,pişman olacak,eşimizle aramızı bozmaya sebep olacak şeyleri yazmamaya dikkat etmeliyiz.

Zaten kimswyle aramiz bozulmasin diye kimseye anlatamadigimiz seyleri paylasiyoruz burda sonrada ya taninirsam korkusu

aynı korku bende de var o korku olmasa var yaaa ne kayınvalide kalır ne elti ne kayın :KK53: hayır yani insan çözüm bulamadığı bazı şeyleri anlatarak rahatlıyor ama bu kadar büyük bir platformda denk gelir mi bana gelir vallaha :KK61:

Merhaba hanimlar sabah sabah saçma bi konu gibi gelebilir ama sahiden merak konusu oldu ve sadece bu dusunce bana mi ait yoksa bircogumuzda var mi diye bir konu acmak istedim

Gecen bir arkadasimiz derdini anlatacak kimsesi olmadigindan iclenip bir konu acmisti bir kac arkadasimizda dertlerini bdv de paylasmasinin yakinlariyla paylasmaktan daha guvenilir oldugunu soylemisti

Tabi kisiden kisiye degisebilen bir durum bende bir cok sikintimi burada paylastim ama acik konusayim cogunda ozellikle ailevi konularda acarken hic rahat hissetmedim kendimi konuyu bilen bir akraba taniyacak vs eski konularimdan iste baska problemlerimi vs de ogrenecek:KK23: kaygisi yasadim hep

Bunu o baslik altinda yazdigimda bir arkadasimiz bu kadar buyuk bir platformda boyle bir durumun soz konusu olmasi dahi cok sacma dedi hatta saka yaptigimi dusundu

Ama ben sahiden bu kaygiyi yasiyorum acaba bu kaygiyi yasamam benim evhamlarimdan kaynakli sacma bir dusuncemi yoksa sizlerde benim gibi konu acinca tereddute kapilanlardanmisiniz

Hatta soyle birsey sorayim boyle binlerce kisinin uyeliginin oldugu bir yerde tanidiginiza denk geldiginiz oldu mu

Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler
ben de aynı şeyleri hissediyorum öyleki geri bana döner mi diye düşünmektense buraya yazmayı yeyliyoruz peki ya burdan döner mi diye düşünmeye başladım hepsi kayıt altında ve silinmiyor silemiyorsun

Ne yalan söyleyeyim tamam büyük bir platform ama ben de yaşıyorum bu korkuyu. Çünkü olaydaki kişileri ve yaşananları bilen biri okusa anlar yani. Hatta su an aklımda bi konu var biri görür diye acamiyorum.
Bir de işin kötüsü ekside, sosyal medyada falan paylaşılıyor bazı konular.

Ne yalan söyleyeyim tamam büyük bir platform ama ben de yaşıyorum bu korkuyu. Çünkü olaydaki kişileri ve yaşananları bilen biri okusa anlar yani. Hatta su an aklımda bi konu var biri görür diye acamiyorum.
Bir de işin kötüsü ekside, sosyal medyada falan paylaşılıyor bazı konular.
Ayyy evet su eksi ve sosyal medya olayi aklima dahi gelmemisti

Hatta burdaki konulardan biri esinin banyo yapmamasindan yakinan bi arkadasin konusu sosyal medyada her tarafa baya yayilmisti

İnsanda oluyor tabi ben 2 akrabama denk geldim mesela bdv de ama çaktırmadım konuyu okudum geçtim hiç kendisine de bahsetmedim hem de bir tanesi çok kötü bir durumdu:KK51:

Kayınvalidemle ilgili açtığım konuların hepsini elti adayım gördü anladı. Önce eşimin kardeşi aracılığıyla eşime sonra kayınvalideme yetiştirdi. Eşim bana hiç bi şey söylemedi. Kkyı açıp konularımı silmiş. Alıntı yapma kısmını falan anlayamamış ama. Aşağıda hala duruyor alıntılar. Hiç de umrum değil. Her şeyi objektif anlattım. Yüzsüzleşip bir de bana yakınırsa valide hanım gelen yorumları da gözüne gözüne sokup okuturum. Çarpıtmadan anlattıktan sonra problem çıkacağını hiç düşünmüyorum. Ha kız arkadaşlarıma danışıp akıl almışım. Ha kkdan. :KK45:

Benim basima geldi malesef biraz fazla ayrintiya girmistim galiba esimle ilgili cok uzak oldugum bir arkadasim konuyu okumus benim oldugumu anlamis ve hic bilmesini istemedigim insanlarla paylasmis ve o insanlar bana yazdilar guclu ol biz yanindayiz gibisine ben kimseye duyurmayayim derken kotu durumda oldugumu hic bilmesini istemedigm insanlar ogrendi bu sefer ogrendiler rezil oldum diye dahada cok stres yapip kafayi yedim. Cok ayrintilara girmeden kisisel olrk direk olayi anlatin denk geldimi geliyor.

Merhaba hanimlar sabah sabah saçma bi konu gibi gelebilir ama sahiden merak konusu oldu ve sadece bu dusunce bana mi ait yoksa bircogumuzda var mi diye bir konu acmak istedim

Gecen bir arkadasimiz derdini anlatacak kimsesi olmadigindan iclenip bir konu acmisti bir kac arkadasimizda dertlerini bdv de paylasmasinin yakinlariyla paylasmaktan daha guvenilir oldugunu soylemisti

Tabi kisiden kisiye degisebilen bir durum bende bir cok sikintimi burada paylastim ama acik konusayim cogunda ozellikle ailevi konularda acarken hic rahat hissetmedim kendimi konuyu bilen bir akraba taniyacak vs eski konularimdan iste baska problemlerimi vs de ogrenecek:KK23: kaygisi yasadim hep

Bunu o baslik altinda yazdigimda bir arkadasimiz bu kadar buyuk bir platformda boyle bir durumun soz konusu olmasi dahi cok sacma dedi hatta saka yaptigimi dusundu

Ama ben sahiden bu kaygiyi yasiyorum acaba bu kaygiyi yasamam benim evhamlarimdan kaynakli sacma bir dusuncemi yoksa sizlerde benim gibi konu acinca tereddute kapilanlardanmisiniz

Hatta soyle birsey sorayim boyle binlerce kisinin uyeliginin oldugu bir yerde tanidiginiza denk geldiginiz oldu mu

Cevap veren vermeyen herkese tesekkurler
hee bende bir kere konu açtıydım ilgili kişi görecek diye yusuf yusuf etmemden mütevellit bir daha kişilerle ilgili bir konu açmadım :)

Mesela bazilari hakarete varacak şeyler yazıyor. Okunsa onlar büyük sorun olur. Ben çok çok önemli şeyleri buraya yazmıyorum ya da değiştirip anlatıyorum daha yüzeysel olarak.

Back
X