sizde yanlızmısınız

herkese selam olsun benden...
eğer şu yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder olayı cidden olsaydı,
ben ayvayı yemiş bulunanların başını çekerdim sanırım
ailemden uzakta ve yalnız yaşıyorum,ailemden saydığım kardeşim dediğim dostum da başka şehirde ve arkadaşım da yok...üstelik sevgilim de yok...(yok etmek için ne uğraşmıştım ama )
kısacası sevgili hanımlar,bugünü tarihin değişimden ibaret olarak görüyorum ben de...
moral bozmak yok...

ben de benimkini asosyal yaptım galiba,23 yaşındayım ama hala ailem gece dışarı çıkmama izin vermiyor.geçen sene yılbaşına msnde konusarak girdik, bu sene de öyle olacak gibi, yazık ona da acıyorum çok sosyal biriydi eskiden ev kuşu oldu benim yüzümden

senin için asosyal olmuşş çocukk ne güzel iştee öküz deil benimki gibi

ya bacılarım 2 hafta önce ne güzel planlar yapmıştım yılbaşı için.oğlumu anneme satacaktım,ben seksü seksü giyinecektim kızılaya gidecektik eşimle hem dışarda içecektik.sonra barlara girip çıkacaktık.ne var ki son 3-4 gündür benim içim balon gibi söndü.canım hiçbir şey yapmak istemez oldu.depresyona mı giriyorum ya Allah korusun kendimi koyvermeyim diye annemlerin yanına gitti şenlik kalabılık ama ben yine moralsizdim.hiç bir sebepte yok böyle olmama.ama niye böyleyim anlamadım.

kızlar bnde sımdıden seneye yılbasını dusunuorum bnm kocamda askerde buarada bnm kocam odada uyucak bnd salonda oturcam vala aklını alırım ıkı dakıkada

slm canımm bende evliyim ama bak yalnız giriom eşim görevde üzülme herkesin bi huyu vardır kimi sosyal yasamayı sever kimiside asosyal eger seviyosan katlanıyosun bi şekilde saglık olsun

tek başıma evimdeyim... asker bekliyorum... halimden memnunum bana koyan tek şey onun nöbetteyken yeni yıla girecek olması... çok özledim çokkkk k

tek başıma evimdeyim... asker bekliyorum... halimden memnunum bana koyan tek şey onun nöbetteyken yeni yıla girecek olması... çok özledim çokkkk k

canım oyle dusunme bnde asker yolu beklıom safagımız 12 den sonra 276 ama askım suan cook hastaa sesı cok kotu gelıo konusamadı bıle bnle oksurmekten

sevdiği uzak olan arkadaşlar üzülmeyin keşke sevdiğim uzağımda olsaydı ama yakınımda gibii olsaydı yakınımda ama çoooooooooooooooookkkk ama çooookkk uzakkkk :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…