bende geldim bende.. evdeyim bende ve erkek arkadaşım pc de oyun oynuyo bende nette takılıyorum ne eğlenceliyiz zaten sevmezdim yılbaşlarını
erkeklerin oyun sevdasını anlamıyorum benimkide öyle :)
yaşasın yanlızlık :26:
ben de benimkini asosyal yaptım galiba,23 yaşındayım ama hala ailem gece dışarı çıkmama izin vermiyor.geçen sene yılbaşına msnde konusarak girdik, bu sene de öyle olacak gibi, yazık ona da acıyorum çok sosyal biriydi eskiden ev kuşu oldu benim yüzümden
kızlar bnde sımdıden seneye yılbasını dusunuorum bnm kocamda askerde buarada bnm kocam odada uyucakbnd salonda oturcam vala aklını alırım ıkı dakıkada [/QUOTE
Allah kavuştursun kardeşim
kızlar bnde sımdıden seneye yılbasını dusunuorum bnm kocamda askerde buarada bnm kocam odada uyucakbnd salonda oturcam vala aklını alırım ıkı dakıkada [/QUOTE
Allah kavuştursun kardeşim
amın cnm saolasın vala kocaları sevdıklerı yanında olanlar cok sanslı vala benım kocam suan cok hasta ve ben ona uzagım cok acı verıo evdeyım tw ve ben yalnızız :2:
tek başıma evimdeyim... asker bekliyorum... halimden memnunum bana koyan tek şey onun nöbetteyken yeni yıla girecek olması... çok özledim çokkkk k
amın cnm saolasın vala kocaları sevdıklerı yanında olanlar cok sanslı vala benım kocam suan cok hasta ve ben ona uzagım cok acı verıo evdeyım tw ve ben yalnızız :2:
kıyamamüzülme sayılı gün geçer Allah ona güç verir sen dua et inş mutlu olursunuz
tek başıma evimdeyim... asker bekliyorum... halimden memnunum bana koyan tek şey onun nöbetteyken yeni yıla girecek olması... çok özledim çokkkk k
kıyamamüzülme sayılı gün geçer Allah ona güç verir sen dua et inş mutlu olursunuz
bnde ole yapıorum cnm gelecegı dusunuorum mutlu olacagım gunler cok yakın bnm yılbasım 5 ekım 2011 oolcak ıns kocama bı kavusıyım
bnde ole yapıorum cnm gelecegı dusunuorum mutlu olacagım gunler cok yakın bnm yılbasım 5 ekım 2011 oolcak ıns kocama bı kavusıyım
inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?