Sizdede arsız doymak bilmeyen kaynana kayınpeder kayın var mı allah aşkına...

sanmaki bir tek sen yaşadın kaynanın sizin paranızı yemesini bu çoğunluğun başına geliyor özellikle ilk yıllarda bizimde kaynımda 3000tl paramız kaldı birde artık eşim görmek konuşmakta istemiyor beraber iş ve yardımcı olmanın kazığı ,herkesin başındn birşeyler geçiyor zaten parasal olaylarda insanların gerçek kişiliği ortaya çıkıyor

öle kardeşim öle bende bunu hazmedemiyorum artık
sözde dün akşam göndercekti parayı yok ses seda hiç birinden
tabi işleri bitti bide merhametten bahsediyolar kaynanam kaynım için diyodu hep
o çok merhametli çok düşünceli
şeytan diyo çık karşısına hani anne hani nerde onun merhameti
merhameti bizim 10 yılımızın tüm birikimimizi almakla mı merhamet oluyo
hangisine yanayım ben o parayı biriktirene kadar çocuğumu kaç defa işten geldimde sokakta tek başına aç buldum a
allahım görsün duysun inşallah

ne isterle rben bilmem zaten eher eşyamızı kendimiz aldık
bide üstüne kendi birikimize el koyuyolar allahtan revamı bu
allah büyük hepimizşn yardıncısı olsun kardeşim ne diyim

senin sözünde dediğin gibi hayat geç kalmayı affetmiyor

eşimde evlenirken anası babası hiç bir şey harcamadı altını dahi eşim aldı ,ne çocuk okutmuşlar ne dershane parası ödemişler aksine çocuklar sürekli anaya babaya bakmış şlmdi 2side emekli
yoksa hep para isreyecekler ,ama bazende gelen misafire evlendirirken neler çektik diyor kaynana ve kayınbaba yani her szöylenene inanmamak lazım yaşlılarda epey atıp tutuyor

allah akıl fikir ve merhamet versin içlerine ne diyelim
ki bizde olucaz ilerde ama
şimdi gözünden yaş akınca yanıyorum
ilerde ben mi akıtıcam o yaşları

allah yardımcın olsun benımde evlnemyı udusndugum bırı var ama vallahlhıı varlık ıcındee evlendırmıyorlarr yaa .. ıstemıyoruz da demıyorlar hıc bırsey yapmadan gelın alayım derdındeler

allah yardımcın olsun benımde evlnemyı udusndugum bırı var ama vallahlhıı varlık ıcındee evlendırmıyorlarr yaa .. ıstemıyoruz da demıyorlar hıc bırsey yapmadan gelın alayım derdındeler

tabbi canımm tabi çok biliyolar bizde anamınzın karnından onlar için heba olmaya doğduk ya
verme taviz kardeşim verme nasıl başlıyosa öle devam ediyo
her şey baştan

bence butun hata esınızde benımde esımın tarafı ole bı kaynım var hıc doymaz ısterde ıster para esımın kucugu verır kredı ceker falan onu klandırıyor yada cok merhametlı esımden de ıstıyor buyuk kaynım daha sımdıye kadar bır kurus verdıgını gormedım vermezde ben onamı calısıyorum der herkesın evı barkı ayrı kım ne kazanırsa onu yesın der bence de esınız cok pasıf kalmıs hemde cookk bole olursa ınsan ne mal sahıbı oluyor ne mulk hayat bosa gecıyor arkadasım yasanmıs ornekler var cevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…