Otobüs beklersin gelmez ama beklemezsin üst üste gelir. Böyle birşeyBir şeyi çok düşününce isteyince üstünde çok durduğunda hiç bişey olmuyor sizde de oluyor mu. İçimde sıkıntı oluyor mesala sevgilimle az sohbet ettiğimiz için kendimi kasıyorum diyelim konu gerçekten bulunmuyor. Acaba güzel yuva kuracak mıyız acaba beni hep sevecek mi düşününce illa sorun çıkıyor
Elimizde değil ama düşünmek nasıl olacakOtobüs beklersin gelmez ama beklemezsin üst üste gelir. Böyle birşey
Takmayacaksın. Başka yolu yok.Elimizde değil ama düşünmek nasıl olacak
Çok denedm olmuyor illa aklıma geliyor geleceği düşünüyorumTakmayacaksın. Başka yolu yok.
Hepimiz düşünüyoruz, anlıyorum. Ama çok takmamak lazım.Çok denedm olmuyor illa aklıma geliyor geleceği düşünüyorum
Nasıl yendinHepimiz düşünüyoruz, anlıyorum. Ama çok takmamak lazım.
Bende bi ara mesela istediğim herşeyin tam tersi olduğuna inanıyordum
Telkin yoluyla.Nasıl yendin
Kitabın adı neBu konu üzerine yazılmış bi kitap okuyorum şu anda...takmadıgınız seyler daha kolay olur diyor ve doğru
Ne güzel umarım bende yapabilirim ama çok zor içime birden sıkıntı düşüyor acaba tartışacak mıyız yada beni hala seviyor mu gibi saçma sapan düşünüyorum elimde olmadan ve gerçekten düşündüğüm oluyorTelkin yoluyla.
Gerçeğin benim düşündüğüm gibi olmadığına, sadece benim kafamda olduğuna inandırdım kendimi.
Olan şeyler sadece tesadüftü.
Sonra da düşünmemeye çalıştım.
Aklıma geldiği zaman başka şeylerle ilgilendim.
Takılıp kalmadım yani.
O yüzden takmayın diyorum.
Bende sürekli kendime bunu söylüyorum ama işte içime bi sıkıntı düşüyor sürekli düşünüyorum takıyorumSen düşünsen de düşünmesen de yaşanan gerekeni yaşayacaksın, olması gereken olacak ...
Başka şeyler düşünmeye çalış. Kafanı meşgul edecek seyler bul olmadı bu şekilde hayat zor geçerBende sürekli kendime bunu söylüyorum ama işte içime bi sıkıntı düşüyor sürekli düşünüyorum takıyorum
Aynen öyle ama bunu nasıl yenerim içimde sıkıntı oluyor kesin o gün kavga ediyoruz bişeyi takıyorum o oluyorGüzel şeyler hiç beklediğimiz anda olurmuş ya akışına bırakmak lazım stres yapınca vakit hiç geçmiyor çünkü
Her şeyi yapıyorum ama yenmek çok zorBaşka şeyler düşünmeye çalış. Kafanı meşgul edecek seyler bul olmadı bu şekilde hayat zor geçer
Bende oyleydim yatar kalkar düşünür ve sürekli aglardim dua etmeye başladım sevgili C ChillOutt sayesinde dua ettikçe içimdeki tüm kötü düşünceler gitti inşirah,fetih, Ayetel Kürsi,edrikni öyle iyi geliyor ki insana vazgeçmeden dua et ve Allah'a sığın kalbinin nasıl ferahladigini hissedeceksin..Aynen öyle ama bunu nasıl yenerim içimde sıkıntı oluyor kesin o gün kavga ediyoruz bişeyi takıyorum o oluyor
Kitabın ismi ve yazarı nedir ? Okumak isterim.Bu konu üzerine yazılmış bi kitap okuyorum şu anda...takmadıgınız seyler daha kolay olur diyor ve doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?