sizden 10 yaş büyük eşi ya da sevgilisi olan var mı ?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
bunun ne gibi dezavantajı ya da avantajı olabilir? yaşayan var mı aranızda

Bu kisiye gore degisir ama benim icin ucurum bir yas farki. Avantaji olacagini sanmam hep bir uyusmazlik yasarsiniz.

uyuşmazlık yasarsan ,sana ayak uyduramaz. Sana göre daha ağır gelir.

Bence kisiye göre değişir ben ve erkek arkadasım arası 7 yas var ama hic bi zaman aaa büyük benden gibi hissetmedim aksine yaşıtım gibi. 20 yasında cok olgun olanda var 30 yasında cocuk olanda. Tamamen kisisel gelisimle alakalı

bunun ne gibi dezavantajı ya da avantajı olabilir? yaşayan var mı aranızda
Eşim benden 9 yaş büyük. Aramızda herhangi bir uyuşmazlık asla yok. Bana her koşulda ayak uydurur. Avantajı kesinlikle kendi yaşıtım erkeklere göre çok daha olgun ki bu benim olmasını çok istediğim bir şeydir. Kimseden yaşına dair olumsuz yorum almadım aksine parmakla gösterilen saygın bir kişi.
Sorunun cevabı aslında karşındaki kişide gizli. Yaşıt olup anlaşamayan da çok yaş farkından dolayı anlaşamayan da. İnşAllah sizin için en doğru insanla hayatınız kesişir 🌸

Eşim benden 9 yaş büyük. Aramızda herhangi bir uyuşmazlık asla yok. Bana her koşulda ayak uydurur. Avantajı kesinlikle kendi yaşıtım erkeklere göre çok daha olgun ki bu benim olmasını çok istediğim bir şeydir. Kimseden yaşına dair olumsuz yorum almadım aksine parmakla gösterilen saygın bir kişi.
Sorunun cevabı aslında karşındaki kişide gizli. Yaşıt olup anlaşamayan da çok yaş farkından dolayı anlaşamayan da. İnşAllah sizin için en doğru insanla hayatınız kesişir 🌸
Benim kocamla aramda.11 yas var bence tamamen insanla.alakali bisey
Bence kisiye göre değişir ben ve erkek arkadasım arası 7 yas var ama hic bi zaman aaa büyük benden gibi hissetmedim aksine yaşıtım gibi. 20 yasında cok olgun olanda var 30 yasında cocuk olanda. Tamamen kisisel gelisimle alakalı
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum yaşıtlarım daha çocuk geliyor.ben de hareketli neşeli çocuksuyum ama nasıl desem yaşıtlarımın aklı havada.ben daha aklı başında davranabiliyorum.kendi gözlemim :D anlaşma bakımından iyiyiz ama ileri de bir şey olurmu emin değilim.bir de içgüdüsel mi yapıyor bilmiyorum ama ona abi dememe ragmen yani bir şey düşünmüyomuşum gibi davranmama ragmen benle ilgili şeylerle çok alakadar oluyor.pek karşı gelemiyor.koruyor vs.içgüdüsel yapoyorsa çok güzel ama evlilik içinse sadece ki öyle bir şey söylemedi

Back
X