• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yaşında kız yeğenim

• Konu Sahibi Konu Sahibi snmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayda değer bir şey yok , üzgünüm :) Okumuşluğunuzla yazdıklarınız çelişiyor . Böyle tahsil alan bu şekilde terbiyesizce konuşmaz…
Çok şükür sizin gibi aklı çoluk çocuğun çüküyle meşgul insanlar tarafından bu şekilde değerlendirilmek isterim zaten. Hemfikir olsak üzülürdüm.

Siz tam okumuyorsunuz galiba . İnstagram , tiktok anlamında tam bir baskıcı dedim .
Baskıcı olmak da iyi değil mi o zaman?
İzin verildiği an açmış işte oraları.
Bir de erkek yaşıtları ile bağlantısı yok!! kız okulunda okuyor demişsiniz önce sonra da böyle yaparsanız daha kötü diye birine “Yoo spor okuluna gidiyor,erkek kankası daha çok” demişsiniz.
Ne dediğinizi kendiniz bilmiyor gibisiniz.

Siz şu an iftira atıyorsunuz farkında mısınız ???? Kim izin vermiyor kendi seçti beğendi . İlkokul arkadaşları orayı seçtiği için kopamadığı için o da oraya gitmek istedi . Ayrıca kızımızın dersleri çok iyi . Ya siz kimsiniz sizin vasfınız ne ???? İnanmamışmış . Sana katlamak zorunda mıyım ? Neden açıklama yapıyorsam …

Bırakın bunları, doğrusunu yazdım. Anne olacaklar okuyup ders alsın. 12 yaşında benim de flörtüm vardı, sınıftan bir çocukla hoşlaşıyordum, gayet normal. 12 yaşındaki çocukların flörtleri olması sağlıklıdır. Sağlıksız olan kızını fanusa kapatmaya çalışmak, kızının etrafındaki tüm oğlanlara ambargo koyarsan o da başka yerlerden arayışlara girer. Olay bundan ibaret. Imam Hatip de dinle kafayı bozmuş güruhun küçücük çocukları haremlik-selamlığa mahkum etmesi, gayet çağdışı ve insan doğasına aykırı bir fikir. 12 yaşındaki ufak bir kız ailesinin akılsızlığı yüzünden yüzünü görmediği biriyle konuşuyor bunun neresini akıllıca bulalım şimdi???

Son düzenleme:
Ahlak öyle bir şey değil. Ahlak tanımınız yanlış olduğu için el kadar bebeleri haremlik selamlık okutursunuz ancak siz gibiler.
Siz gibiler derken ? Siz bu yorumu benim hakkımda tek gerçeklik bilmeden bunu yazabiliyorsunuz ??? Hangi beyin hücrenle ??? Hanfendi senin mesleğin ne dikkat et ben bir eğitimciyim . Senin o beynindeki saçma sapan düşünceleri ağzına tek tek sokarım .

Siz gibiler derken ? Siz bu yorumu benim hakkımda tek gerçeklik bilmeden bunu yazabiliyorsunuz ??? Hangi beyin hücrenle ??? Hanfendi senin mesleğin ne dikkat et ben bir eğitimciyim . Senin o beynindeki saçma sapan düşünceleri ağzına tek tek sokarım .
Ne eğitimi veriyorsunuz? Çok merak ettim.

Bırakın bunmarı, doğrusunu yazdım. Anne olacaklar okuyup ders alsın. 12 yaşında benim de flörtüm vardı, sınıftan bir çocukla hoşlaşıyordum, gayet normal. 12 yaşındaki çocukların flörtleri olması sağlıklıdır. Sağlıksız olan kızını fanusa kapatmaya çalışmak, kızının etrafındaki tüm oğlanlara ambargo koyarsan o da başka yerlerden arayışlara girer. Olay bundan ibaret. Imam Hatip de dinle kafayı bozmuş güruhun küçücük çocukları haremlik-selamlığa mahkum etmesi, gayet çağdışı ve insan doğasına aykırı bir fikir. 12 yaşındaki ufak bir kız ailesinin akılsızlığı yüzünden yüzünü görmediği biriyle konuşuyor bunun neresini akıllıca bulalım şimdi???
Sana soran olmadı ki düşünceni 🤣🤣🤣

Kendi çocukları en elit ilimin bilimin olduğu okullara giderken fakir fukaranın çocuğunu İmam hatiplere gönderen sistem yıkılsın
Çünkü beyinsiz bir halk ve seçim pusulasında sadece ampülü tanıyıp basabilme kabiliyeti yeterli bu okulları açanlara.

Kendi çocukları en elit ilimin bilimin olduğu okullara giderken fakir fukaranın çocuğunu İmam hatiplere gönderen sistem yıkılsın
Ayyyyy gerçekten ileri zeka seni ….

Ay çok komiksin . Fakir senin düşüncen ve senin gibi düşünenler :) Hepimiz eğitimli , çalışan yüksek mertebelerdeyiz diyoruz . Yazdığın bak. Ay lütfen seviyesi düşük olanlar yorum yapmasın …

Ay çok komiksin . Fakir senin düşüncen ve senin gibi düşünenler :) Hepimiz eğitimli , çalışan yüksek mertebelerdeyiz diyoruz . Yazdığın bak. Ay lütfen seviyesi düşük olanlar yorum yapmasın …
Ne kadar yüksek?

Evet, hepiniz o kadar yüksek mertebelerdesiniz ki çocuk sohbet arkadaşını tik.tokta bulmuş. :nazar:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X