• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yaşında kız yeğenim

• Konu Sahibi Konu Sahibi snmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?
ebeveyn denetim programları var benim oğlum 8 yaşında ben telefonuma ve tabletine onu yükledim saatini kullandığı programları oyunları kendim yönetiyorum. ama yeğeninizin yaş grubu çok tehlikeli kuzenimin kızı telefonunu bizde unutmuş oda 13 yaşında bi bakayım dedim karıştırmak adetim değildir ama şeytan dürttü işte. bir sürü yazışma yakaladım çaktırmadan annesini uyardım ne yaptılar bilmiyorum çokta karışmak istemedim açıkçası ama bu devirde çok dikkat etmek lazım. ay birde 4,5 aylık oğlum daha var annelik delilik gerçekten ya geleceği düşündükçe kafayı yiyorum 😔

Ayyyyy gerçekten ileri zeka seni ….

Ay çok komiksin . Fakir senin düşüncen ve senin gibi düşünenler :) Hepimiz eğitimli , çalışan yüksek mertebelerdeyiz diyoruz . Yazdığın bak. Ay lütfen seviyesi düşük olanlar yorum yapmasın …
Yüksek mertebeye ulaşmış konu sahibi
Yiğenin tiktoktan mahalle Arkadaşlarından özenerek sevgili buluyor
Ve imam hatibe gidiyor
Öylemi

Evet, hepiniz o kadar yüksek mertebelerdesiniz ki çocuk sohbet arkadaşını tik.tokta bulmuş. :nazar:
Evet, hepiniz o kadar yüksek mertebelerdesiniz ki çocuk sohbet arkadaşını tik.tokta bulmuş. :nazar:
Ay canım benim önceden de mahalle arkadaşına aşıktı . İlkokul da da erkek arkadaşına . Şimdi kızın tüm geçmişini mi anlatayım . Sen kimsin ne biliyorsun da yoruma kalkıştın ? Sohbet arkadaşı değil sevgili olmak istemiş .

Ay canım benim önceden de mahalle arkadaşına aşıktı . İlkokul da da erkek arkadaşına . Şimdi kızın tüm geçmişini mi anlatayım . Sen kimsin ne biliyorsun da yoruma kalkıştın ? Sohbet arkadaşı değil sevgili olmak istemiş .
Çocuğu yetiştirirken: kız ve erkeğin arkadaşta olabileceğini, sadece sevgili olunmayacağını ve her gördüğü erkeğe sevgili gözüyle bakmaması gerektiğini anlatan oldu mu çocuğa ?

Çünkü beyinsiz bir halk ve seçim pusulasında sadece ampülü tanıyıp basabilme kabiliyeti

Yüksek mertebeye ulaşmış konu sahibi
Yiğenin tiktoktan mahalle Arkadaşlarından özenerek sevgili buluyor
Ve imam hatibe gidiyor
Öylemi
Sanane sen kimsin karışacaksın . Ben sana bizi yargıla diye başlık atmadım . Nasıl yaklaşmalıyız diye sormuşum? Buna cevap verme aklın varsa ver . Yoksa hiç yazma …

Çocuğu yetiştirirken: kız ve erkeğin arkadaşta olabileceğini, sadece sevgili olunmayacağını ve her gördüğü erkeğe sevgili gözüyle bakmaması gerektiğini anlatan oldu mu çocuğa ?
Gerek duymadık . Çünkü bu şekilde yetişti zaten . Her gördüğü erkeğe sevgili ile baksaydı tüm erkek arkadaşlarına hemen hemen aşık alması lazımdı değil mi ? Lütfen yorum yapmak için yapmayın …

Merhaba arkadaşlar . Yeğenimin sevgilisi olduğunu öğrendik . Henüz çok küçük 12 yaşında . Tiktok tanışmış . Nasıl yaklaşmalıyız ?
Tiktoka izin vermemeliydi anne babası. Takip edecekti..sınıftan biri ile sevgili olmuş deseniz çocuktur olabilir karşı da çocuk derdim. Ama şuanda karşıdaki evli barkli elli yaşında adam da olabilir. Bu saatten sonra ne yapılır bilemem. Pedagok eşliğinde ilerlesinler her türlü. Allah korusun çocuklarımızı cidden.

Gerek duymadık . Çünkü bu şekilde yetişti zaten . Her gördüğü erkeğe sevgili ile baksaydı tüm erkek arkadaşlarına hemen hemen aşık alması lazımdı değil mi ? Lütfen yorum yapmak için yapmayın …
Konunuzu ve yorumlarınızı tekrar okumanızı öneririm. Ne yazdığınızı mı unutuyorsunuz, neden sürekli kendinizle çelişiyorsunuz ?
---------------------------------

Siz gibiler derken ? Siz bu yorumu benim hakkımda tek gerçeklik bilmeden bunu yazabiliyorsunuz ??? Hangi beyin hücrenle ??? Hanfendi senin mesleğin ne dikkat et ben bir eğitimciyim . Senin o beynindeki saçma sapan düşünceleri ağzına tek tek sokarım .

Ayyyyy gerçekten ileri zeka seni ….

Ay çok komiksin . Fakir senin düşüncen ve senin gibi düşünenler :) Hepimiz eğitimli , çalışan yüksek mertebelerdeyiz diyoruz . Yazdığın bak. Ay lütfen seviyesi düşük olanlar yorum yapmasın …

Konunuzu ve yorumlarınızı tekrar okumanızı öneririm. Ne yazdığınızı mı unutuyorsunuz, neden sürekli kendinizle çelişiyorsunuz ?

Kes sesini artık işine bak

Mesajımda bu denli zorunuza giden ne var ? Ne oldu eğitimci kimliğinize ? Hani sizler eğitimli ve yüksek mertebelerde olan insanlardınız ? Bu seviye size yakıştı mı ?

Son düzenleme:
Tiktoka izin vermemeliydi anne babası. Takip edecekti..sınıftan biri ile sevgili olmuş deseniz çocuktur olabilir karşı da çocuk derdim. Ama şuanda karşıdaki evli barkli elli yaşında adam da olabilir. Bu saatten sonra ne yapılır bilemem. Pedagok eşliğinde ilerlesinler her türlü. Allah korusun çocuklarımızı cidden.
Yorumunuz için teşekkürler. Bizde öyle düşünüyoruz.

Uygulama takip demiş arkadaşlar ancak birşey danışayım hazır yeri gelmişken belki cevap alabilirim.

Benim büyük kız beni aile takipten çıkarmış kontrolü. Bunu kendi tlfundan yapmış. Cesaretle geldi çıkarttım dedi. Ses etmedim ancak aklıma takıldı. Beni nasıl çıkarttı bu kız?

Oniki yaş için aile takip uygulaması diyorum konu sahibi

bizim ilkokulda herkesin sevgilisi vardı. birbirine kağıt verir mektup yazarlardı falan:d ama aynı sınıftan mahalleden falan oluyordu. tiktoktaki insanla olmaz. bu yaşta aşk mı olur diyenlere de inanmıyorum gayet oluyorduk valla:d

bi de çocuğu korkutarak bağırarak yaklaşmayın sonra duygularından utanan ve sevgisini bile ifade edemeyen insanlar yetişiyor. bu sefer de dikkat çekmek için saçma şeylere meyil ediyorlar. düzgünce konuşun biraz da gözetim altında tutun yeterli. dünyanın en absürd şeyiymiş gibi yaklaşmayın. ben 12 yaşımda regl oldum. cinsel isteğim de oluyordu. dünyadan bi haber kundaktaki bebek yaşı değil.
ailem bi çocuk hakkında msn de konuştuğumu görünce cıngar çıkarmıştı hiç o kadar aşağılanmış hissettiğimi hatırlamıyorum çok utanmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X