Sizden başka anlatacak kimsem yok burada :(

Bulunduğu yerde ki en yuksek rutbenin astsubay olmasi beni cok guldurdu emekli asker kizi ve asker esi olarak

ben size katılmıyorum benim eşimde ilk çıkmaya başladığımızda aynı kurumda çalıştığımız için kurum etrafında çok görülmek istemezdi benim için sorun yok derdim ama o çekinirdi ilk defa evime geldiğinde beni öpmüştü. 8 senedirde evliyiz. Hatta derim neden öptün daha ilk buluşmada napim dayanamadım hiç de pişman değilim der. Yani illaki art niyet aramamak lazım.

Sizin görüşünüz herkes sizin 8 sene evvel ki eşiniz değil maalesef zamanlar mekanlar ve en önemlisi insanlar değişiyor. Herşey de art niyet aramamamız gerektiği gibi fazla da pollyanna olunmayacak bir devirdeyiz malesef Rabbim sizinki gibi iyilerle karşılaştırsın o halde

Ben erkek olsam ve bunları, bu tepkileri yaşasam ağır konuşurdum valla.

Çok kibar, düzgün cevap vermiş, kaçırma bu adamı.
Bence adam tırstı. Malum kadın beyanı esas diye bazı masum erkekler ipe gidiyor. Adam da bunu düşündü bence.

Bu konuda tek tuhaf kişi konu sahibi bence. Mutaassıp bir aile ve çevrede büyümüş. Ama doğru düzgün tanımadığı bir erkeği eve alıyor, sarılıyor, öpüşüyor ama sonra adama tacizci muamelesi yapıyor.
Ne istediği, ne düşündüğü kestirilemeyen tehlikeli bir kadın.

Ben arkadaşlara katılmıyorum. Sarılmak için hazir olabilirsin ama öpüşmek için hazir değilsindir . Eve çağırman da dünden razi olduğun anlamina gelmiyor. Benim için kadının beyanı esastir. Aksi hali tacize girer.

Onunde iki seçenek var.
Bir- ozru kabul etmeyip onunla bir daha görüşmemek.
Iki - kendini aciklamasi icin ona bir sans vermek.

Zaten telefonunu silmissin. Adam biri gorur diye dışarıda gorusmemeyi bahane olarak sunmus. Cok tekin biri gibi gelmedi bana.

İnanmak istemenizi gayet doğal karşılıyorum. Ama benim eşim de asker. Arkadaşınızın günahı boynuna, ben bunca senelik deneyimimden yola çıkarak yazıyorum.
Bir kere askeriyede her zaman üstün üstü vardır. Öyle dışarıdan görüldüğü, duyulduğu gibi değil içerisi o yüzden kolaylıkla atıp tutabiliyorlar.

Kaç kişilik bir birlikte çalışıyor, rütbesi ne mesela ona göre bir çıkarımda bulunabiliriz. .

Eşimle sevgili iken gayet rahat rahat gezerdik ve gezerken erler dahi görürdü ama kalkıp kimse komutan sevgili yapmış diye laf etmedi bir hayırlı olsun denilir laf arasında ki eşim bahsetmişti sevgili iken bu durumdan. Kaldı ki sevgilisi olması ayıp birşey de değil.

Neyi kimden neden saklıyor bu beyefendi acaba? Siz inanmayın ve yazma gereğinde dahi bulunmayın bence kendini kandırsın en üst rütbedeki arkadaş

Son düzenleme:
Öptü diye rahatsız olmussunuz ama ilk sarılan siz olmussunuz. Açıkçası biraz tutarsız geldi bana yaptiklariniz.

Kızlar sabah onun telefon numarasını silmiştim
Bana böyle bir mesaj atmış kopyalayıp yapıştırıyorum

Numaramı sildiğine göre seni gerçekten kırmışım.Özür diledim ama kendimi affettirmeme izin ver.Müsait olduğun zaman istediğin yerde buluşalım konuşalım.Beni yanlış tanımanı asla istemem.Seni kaybetmeyi de istemem...

Ben de haftasonu olabilir diye mesaj attım.İstersen okula geleyim çıkışta konuşalım dedi.Hayır dedim okul içinde öğrencilerim dışında kafamı karıştıracak bir şey olsun istemiyorum dedim.Bakalım kızlar nasipse zaten olur

Haftasonuna daha dünya kadar zaman var. Öğretmensiniz erken çıkıyorsunuzdur bir kafade buluşabilirdiniz 5 gün nasıl bekleyeceksiniz? Bence adam iyi biri sizde olayları sündürüyorsunuz.
Bu teknoloji çağında hayat dakikalık akarken aynı şehirde 5 gün sonraya randevu vermek nedir ya? Vallahi gül gibi adamı elinden kaçıracaksın

Eşimle ilk buluşmamızda "Gel bakayım." deyip elimi tutmuştu Aşk güzel şey, yaşa gitsin. Plan programa gelmez. Güvende oldugun sürece gerisi mühim değil. Yani adamı eve çağırarak sen daha büyük bir cesaret örneği gostermissin bence. Adam öpmüş çok mu

önce yaklaşarak siz adım atmışsınız adama
arkadaşlar mesaj için akıl vermişler öyle güzel özürlü bir mesaj yazın
sonrada bize yazın
hakkınızda hayırlısı olsun
ilk ilişkiniz mi?

Güncellemenizi şimdi okudum gerçekten çok garipsiniz. Hem hiçbir şey yapmayıp her şeyi karşı taraf yapsın diye bekliyorsunuz sonra diyorsunuz nasipse olur. Siz o cümleyi tamamen yanlış anlamışsınız. Adam yine iyi mesaj atmış numarası silinmesine rağmen resmen sapık muamelesi yapmışsınız. Üstüne numara silmeler, cevapsız bırakmalar, kendini anlatmayıp o yazsın o anlasın diye beklemek yetişkin bir insana yakışmıyor.

Yarın akşam buluşun işte neden haftasonuna kadar bekleyeceksin? Ben adamda tuhaf bir şey görmedim. Eve çağırmışsınız ve üstelik siz sarılmışsınız, o da bundan cesaret bulup öpmüş ve karşılık da vermişsiniz. Bence bu adama bir şans verin ve buluşmayı o kadar ertelemeyin.

O değil önce dışarda görünmeyelim diyip şimdi istediğin yerde demesine takıldım ben

Evinize gelmesi şart mıydı? Bir sürü kafe vs..var iken.
Bu asker sizi kolay kolay bırakmaz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…