- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Dudağından mı öpmüş?Dudağından mi öptü ?
ben size katılmıyorum benim eşimde ilk çıkmaya başladığımızda aynı kurumda çalıştığımız için kurum etrafında çok görülmek istemezdi benim için sorun yok derdim ama o çekinirdi ilk defa evime geldiğinde beni öpmüştü. 8 senedirde evliyiz. Hatta derim neden öptün daha ilk buluşmada napim dayanamadım hiç de pişman değilim der. Yani illaki art niyet aramamak lazım.Bu kadar ince düşünceli bir adam ilk buluşmada senin evine gelip üstüne üstlük birde öpmüş samimi gelmedi yanlış anlamada kuzum. Bırak basit görmesin seni. Ayrıca böylesi ince düşünceli adam kaçak dövüşmez tutar elinden seni ne sıfatla yanında taşıdığını gösterir millete. Böyle daha mı az laf olacakmış. Hem derdi elalemin laf çıkarması mı yoksa onun hakkında senin kulağına laf gelmesi mi biraz düşündürücü sanki
Sizin görüşünüz herkes sizin 8 sene evvel ki eşiniz değil maalesef zamanlar mekanlar ve en önemlisi insanlar değişiyor. Herşey de art niyet aramamamız gerektiği gibi fazla da pollyanna olunmayacak bir devirdeyiz malesef Rabbim sizinki gibi iyilerle karşılaştırsın o haldeben size katılmıyorum benim eşimde ilk çıkmaya başladığımızda aynı kurumda çalıştığımız için kurum etrafında çok görülmek istemezdi benim için sorun yok derdim ama o çekinirdi ilk defa evime geldiğinde beni öpmüştü. 8 senedirde evliyiz. Hatta derim neden öptün daha ilk buluşmada napim dayanamadım hiç de pişman değilim der. Yani illaki art niyet aramamak lazım.
Bence adam tırstı. Malum kadın beyanı esas diye bazı masum erkekler ipe gidiyor. Adam da bunu düşündü bence.Ben erkek olsam ve bunları, bu tepkileri yaşasam ağır konuşurdum valla.
Çok kibar, düzgün cevap vermiş, kaçırma bu adamı.
Merhaba kızlar bu sene farklı bir şehire atandım
Birisiyle tanıştım kendisi astsubay
Ben 25 o 30 yaşında
Tanıştığımızdan beri çok ilgiliydi bana karşı
İlk başlarda arkadaş olarak görsem de son zamanlarda ben de ona karşı farklı hissetmeye başladım
Küçük bir yerde yaşıyoruz askeri rütbe olarak en üst oymuş
Dışarıda buluşamayız beni gören olursa senin de benim de arkamdan konuşurlar hoş olmaz dedi
Ben de onu evime çay içmeye davet ettim
Geldi oturduk sohbet ettik
Giderken ona sarılmak istedim sarıldım ve o beni öptü
Hem de ilk buluşmada daha sevgili bile değiliz
İlk başta karşılık versem de çok rahatsız oldum yapacak işlerim var diyerek kibar bir şekilde onu kovdum
O gün hiç konuşmadık
2 gün sonra mesaj attı cevap vermedim
Yılbaşı akşamı ben ona mesaj attım yol uygulaması yapıyorlarmış oradan karakola geçeceğim dedi baya yoğundu
Perşembe günü yine ben mesaj attım konu beni öpmesine geldi yapmaman gereken bir şeyi yaptın dedim gece saat 11.30 civarında
Uyudu herhalde sabah bana şu mesajı atmış
Sen yaklaşınca bende boş bulundum bir an yakınlaştım. Ama ilk başta karşılık vermiştin sende. Sonrasında böyle tepki vereceğini bilsem yapmazdım.Özür dilerim.
Bunu gördüm bir şey yazmadım.Aradan iki gün geçti ve hala yazmadı benim mi yazmam gerekiyor?Ne yazayım?Yoksa yazmayayım mı lütfen akıl verir misiniz
Kızlar numarasını sildim eğer sebebini sorup merak ederse konuşacağım etmezse zaten yapacak bir şey kalmamıştır
Bisey sorcam yeni cuzdanlarda evli bekar ibaresi mi varda ???O zaman ya beyefendi çok kurnaz ya da siz fazla iyi niyetlisiniz... İlk buluşma mevzusu biraz garip çünkü.
Öptü diye rahatsız olmussunuz ama ilk sarılan siz olmussunuz. Açıkçası biraz tutarsız geldi bana yaptiklariniz.Merhaba kızlar bu sene farklı bir şehire atandım
Birisiyle tanıştım kendisi astsubay
Ben 25 o 30 yaşında
Tanıştığımızdan beri çok ilgiliydi bana karşı
İlk başlarda arkadaş olarak görsem de son zamanlarda ben de ona karşı farklı hissetmeye başladım
Küçük bir yerde yaşıyoruz askeri rütbe olarak en üst oymuş
Dışarıda buluşamayız beni gören olursa senin de benim de arkamdan konuşurlar hoş olmaz dedi
Ben de onu evime çay içmeye davet ettim
Geldi oturduk sohbet ettik
Giderken ona sarılmak istedim sarıldım ve o beni öptü
Hem de ilk buluşmada daha sevgili bile değiliz
İlk başta karşılık versem de çok rahatsız oldum yapacak işlerim var diyerek kibar bir şekilde onu kovdum
O gün hiç konuşmadık
2 gün sonra mesaj attı cevap vermedim
Yılbaşı akşamı ben ona mesaj attım yol uygulaması yapıyorlarmış oradan karakola geçeceğim dedi baya yoğundu
Perşembe günü yine ben mesaj attım konu beni öpmesine geldi yapmaman gereken bir şeyi yaptın dedim gece saat 11.30 civarında
Uyudu herhalde sabah bana şu mesajı atmış
Sen yaklaşınca bende boş bulundum bir an yakınlaştım. Ama ilk başta karşılık vermiştin sende. Sonrasında böyle tepki vereceğini bilsem yapmazdım.Özür dilerim.
Bunu gördüm bir şey yazmadım.Aradan iki gün geçti ve hala yazmadı benim mi yazmam gerekiyor?Ne yazayım?Yoksa yazmayayım mı lütfen akıl verir misiniz
Kızlar numarasını sildim eğer sebebini sorup merak ederse konuşacağım etmezse zaten yapacak bir şey kalmamıştır
Haftasonuna daha dünya kadar zaman var. Öğretmensiniz erken çıkıyorsunuzdur bir kafade buluşabilirdiniz 5 gün nasıl bekleyeceksiniz? Bence adam iyi biri sizde olayları sündürüyorsunuz.Kızlar sabah onun telefon numarasını silmiştim
Bana böyle bir mesaj atmış kopyalayıp yapıştırıyorum
Numaramı sildiğine göre seni gerçekten kırmışım.Özür diledim ama kendimi affettirmeme izin ver.Müsait olduğun zaman istediğin yerde buluşalım konuşalım.Beni yanlış tanımanı asla istemem.Seni kaybetmeyi de istemem...
Ben de haftasonu olabilir diye mesaj attım.İstersen okula geleyim çıkışta konuşalım dedi.Hayır dedim okul içinde öğrencilerim dışında kafamı karıştıracak bir şey olsun istemiyorum dedim.Bakalım kızlar nasipse zaten olur
önce yaklaşarak siz adım atmışsınız adamaKızlar sabah onun telefon numarasını silmiştim
Bana böyle bir mesaj atmış kopyalayıp yapıştırıyorum
Numaramı sildiğine göre seni gerçekten kırmışım.Özür diledim ama kendimi affettirmeme izin ver.Müsait olduğun zaman istediğin yerde buluşalım konuşalım.Beni yanlış tanımanı asla istemem.Seni kaybetmeyi de istemem...
Ben de haftasonu olabilir diye mesaj attım.İstersen okula geleyim çıkışta konuşalım dedi.Hayır dedim okul içinde öğrencilerim dışında kafamı karıştıracak bir şey olsun istemiyorum dedim.Bakalım kızlar nasipse zaten olur
Dışarda demese evde buluşmak anlamına gelecek yine. Tam bu öpüşme olayının üstüne adam öyle demek istememiştir belki, yanlış anlaşılır diye. Doğru yapıyor bence.O değil önce dışarda görünmeyelim diyip şimdi istediğin yerde demesine takıldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?