Sizden başka anlatacak kimsem yok burada :(

Farkındaysanız adam o aksamdan sonra hıc yazmamıs.
Size cevap vermıs ama sadece cevap vermıs muhabbet etmemıs.
Simdı durmus hala, yazayım mı dıyorsunuz.
İnsanlara zorla seni istemiyorum olmayacak dedırtmeye calısıyorsunuz.
Bunu duyunca da psikolojinız bozuluyor.

Adam istese elli kere arar on kere ozur dinlerdi. İstemiyor?

Neden sarıldin ki o zaman?Erkekler,gulerek sohbet ettiginde bile onu istedigini düsunebiliyorken,hem ev hem sarilma adami ateslemis.Yapabilirsin bu arada kinamak adina yazmadim ama bu durumda öpülmeyi neden bu kadar garipsedin?

Doğuda bi yerdeyseniz adamın evli olma ihtimali çok yüksek haberiniz olsun. Ailesini almadan gelip böyle yok dışarıda görüşmek istemiyorum diye kızların evine girip çıkan o kadar çok kişi var ki asker polis tayfasından. Bence öpüşmeyi falan bırakın önce bu meseleyi öğrenin. Doğru dürüst tadımadığınız insanları da evinize çağırmayın yahu hiç mi dünyadan haberiniz yok

O yazdı ben cevap vermedim hem de iki kere yazmasına rağmen yanlış okurdunuz sanırım

Evli değil ama daha kötüsü de olabilirdi haklısınız

Evli değil ama daha kötüsü de olabilirdi haklısınız
Evli olmadığını nerden biliyorsunuz? Çok yakın bir arkadaşımın ev arkadaşı yaşadı aynı durumu. Dışarıda görüşmek istemiyordu ama arkadaş çevresiyle tanıştırmıştı kızı. Kimliğinde bekar yazıyordu, yenilememiş. 1 yıl çıktılar nerdeyse. Zaten diyelim değil ilişki sorumluluğu almayan adamdan bi cacık olmaz. Mantıklı kararlar verin küçük bir yerde ve Türkiyede yaşıyorsunuz malesef

Bunu gördüm bir şey yazmadım.Aradan iki gün geçti ve hala yazmadı benim mi yazmam gerekiyor?Ne yazayım?Yoksa yazmayayım mı lütfen akıl verir misiniz
Yazmayin bence bekleyin. Aklima ilk safiyane olarak gelen şey şu: Delikanli hakikaten kucuk bir koyde ogretmen bir hanimin adinin cikmasini istememis olabilir. Ne de olsa aranizda sevgililik iliskisi yok, sizi taniyip, begenip , anlasabilir oldugunu test ettikten sonra disarilarda bulusabilecegi fikrini uygun bulmus olabilir. Bir de maalesef ikinci olrak aklima şu geldi : Yasi 30, dolayisiyla kadinlar hakkinda tecrubesi var. Konusmalarinizdan, tavirlarinizdan belki de bir his almadi, ileriye yonelik bir dusuncesi olamadi, Oper de, sex de yapar ama bu onun ciddi bir iliski istedigine isaret olmayacaktir. O yuzden artik sakin ona mesaj atmayin. Ustune dusmus olursunuz. Bu onu sizden daha cok uzaklastirabilir. Okula falan geldiginde gayet vakur guler yuzle selam verin o kadar. Erkekler zaafiyet gosteren kadinlari kilometrelerce uzaktan hissederler. Arkanizi donup uzaklasin..... aklina boyle girersiniz ancak.

Kimliğini gördüm bekar demişsiniz üstelik yeni kimlikmiş ama yeni kimliklerde ‘evli/bekar’ belirtilmiyor ki zaten !?

30 yaşında...
İlgiliydi başından..
sarıldım ve o beni öptü
Sevgili değilsiniz ama sevgili olmadığınız halde adama sarılıyorsunuz adamda sevgili olmadığınız halde sizi öpüyor siz karşılık vermediğiniz için memnun kalıyorsunuz.
rahatsız oldum yapacak işlerim var diyerek kibar bir şekilde onu kovdum
Sonra rahatsız oluyorsunuz bu durumdan.

İşin bomba yanına gelelim... 30 yaşında ilk başlarda sürekli ilgilenen buluşup ayrıldıktan sonra o gün size hiç yazmamış bir adam çıkıyor ortaya.
O gün hiç konuşmadık
2 gün sonra mesaj attı cevap vermedim
O günde konuşabilirdiniz mesela. Neden yazmamış olabilir? Ve neden 2 gün sonra yazıyor? Burada iki ihtimal var, adamı kovduğunuz için mahçup hissetmiş olabilir, verdiğiniz tavırdan dolayı sizden soğumuş olabilir ve yazmamıs olabilir.

Ben işin eve çağırma, adım atma güvenlik ahlaki boyutunu geçtim adamın size yaklaşım biçimini sorguluyorum. İlgilenen insan o gün ayrıldıktan sonrada yazabilirdi günlerce beklemezdi öyle. Ayrıca dedem emekli komutan sağında solunda çevresinde bir sürü askerin sevgililerini,eşlerini gördüm. Hatta eğlencelerde bir çoğun sevgilisi gazinoyada gelirdi kimse kimseye bir şey demezdi.
Yok ad çıkarmış, yok biri görürmüş, yok bir şey olurmuş 30 yaşında yetişkin bir adam bunları mı düşünecek? Görüldü attıktan sonrada yazmamış, orada mısın diyebilirdi mesela. Siz oturmuş ne yazsam diye düşünüyorsunuz.
Yazmayın, ilgisiz.

Sizinle aynı durumu yaşadığım adamla nişanlıyız şu an. Üstüne üstlük ben öpme esnasında karşılık dahi verememiştim. Adamdan hoşlandığınız ve karşılık verdiğiniz halde neden adamı sapıkmış gibi hissettirdiğinize anlam veremedim. Psikolojik destek alın; bu hiç sağlıklı bir bakış açısı değil keza. Üzgünüm ama bu şekilde sağlıklı romantik ilişkiler yürütemezsiniz.

Kimliğini gördüm bekar demişsiniz üstelik yeni kimlikmiş ama yeni kimliklerde ‘evli/bekar’ belirtilmiyor ki zaten !?

Hanımefendi evli değil bundan eminim diyorum
Nişanlı olabilir sevgilisi olabilir ama evli olmadığından eminim
Önemli bir durumum vardı telefonum arızalı olduğu için telefonunu bana vermişti bir saatlik için ve çok ayıp yaptığım ama telefonunu karıştırmıştım
Onun dışında bizim erkek hocalarla geçen seneden beri çok samimiler birine sormam yeterli evli olup olmadığını anlamam için
Ama dediğim gibi sevgilisi olabilir öyle bir şey varsa zaten üzülmem bu tip insan için

Kızlar numarasını sildim eğer sebebini sorup merak ederse konuşacağım etmezse zaten yapacak bir şey kalmamıştır

Eve ağırladım diyince gerisini farklı bekledim. Adam öpüp bırakmış. İstese oan devamınıda getirirdi. Daha çok üzüleceğin şeyi yapmamak için evine davet etme. Merkezde kalıyorsanız başka alternatif buluşma noktaları bulun yada bulsun. Yoksa öpüşmekle başlar yatakta biter bu iş.

Evli değil nüfus cüzdanını gördüm
Üc yıldır evliyim eşimin nüfus cüzdanıda bekarlık cüzdanı yenilemedi bi türlü ama evliyiz gayet
Kardesim ilk bulusmada adamı evine alıyorsun yetmiyor sarılıyırsun yetmiyor öpüşüyorsun birde adam suclu gibi davranıyorsun niye ? Sende öpmüşsün ve diğer tüm zeminleri hazırlamıssın. Görende zorla tecavüz etti sanır.
Yetmemiş adama zorla özürde diletmişsin ne icin yahu ilk bulusmada eve getirtmişsin yahu.
Bide hala mesaj atmasını niye bekliyorsun adam özür dilemiş cevap vermemişsin daha ne yapsın gelsin ayaklarınamı kapansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…