- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi helloeverybody
Amin canim benim Allah hepimizin yardimcisi olsun . Bende de panik atak var ama teshis icin doktora gitmedim . Gecen gun kalp krizi geciriyorum sandim son anlarim diye sehadet getirdim, sonra kendimi toparlayip guc bela saglik ocagini aradim. Doktor guldu yasin kacki kalp krizi geciricen dedi . Basbayagi panik ataksin dedi bana . Hakkatten belirtilerine baktimda ayni ben..
Ciddi bir şey geçirmedim kriz boyutunda(bir geçen sene bahar zamanı çok sıkıntılı zamanlarımda bir şeyler yaşadım, boğuluyorum sanmıştım uykudan uyandığımda, acile gitmiştik), ama geçenlerde günler süren kalp çarpıntısı ve sarsıntı hissi yaşadım, biri iki bir şey daha var. Dua ederek atlattım o süreci geçti sandım ama tam değilmiş, kendimi rahatlatmam gerekiyor. Panik atak olabileceğini bilmeden bir şeyler söylemiştim daha önce ama şuan sadece babama çıtlattım biraz çok üstünde durmadan, ama söylemem olabildiğince özellikle anneme, çünkü daha da kötü olurum, en ufak tartışmada vs. kullanır, abartan benim, kötü benim, suçlu benim, çok gerektiğini düşünürsem artık..
Ders çıkarıyorum bir yandan ama bir yandan da ruh sağlığımdan korkuyorum artık. Beni anlayan yok çevremde doğru düzgün. Onun ihtiyacı var önce ama mümkün olsa ben giderdim psikologa(inşallah gerekmez tabi).. Şimdi olmasa bile ileride, en azıdan çocuklarım olacağı zaman. Bu güne de şükür tam tersi iyiye giderek geldim ders çıkarmaya çalışarak ama dikkat etmek istiyorum yine de. Gidebiliyorsan git bence sen de, geçmiş olsun.. İşle, okulla rahatlarız dilerim...
Son düzenleme: